Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

01 Eylül 2009 Istanbul' dan MVV başvurusu

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 1.571 görüntülenme
Arkadaşlar dün istanbuldan evrakları verdim konsolosluga eşime ne kadar süre içinde posta gider mvv ücretini yatırması ve onun ind ye göndermesi gereken evlar için?...İnsallah bu sefer vizemi alırım bir önceki red sebebi eşimin işyerinden reiskosten parası alması idi 53 euro tabi o zmn eşim 1482 alıyordu tatil parası hariç bunlarda bu yol parasını düşünce ind nin istediği miktarın altında idi ama 1 agustos itibari ile yeni kontratta 1504 netto (tatil parası hariç) alıyor ve yol parasını da almıyor.Eşim amsterdam daki ind bürosuna gidip sordu bu maaş yetermi diye onlarda tamam bu yeterli dedi.Bizde 1 maaş bordrosu ile başvuru yapacağız ind bize 1 maaş bordrosu ile başvuru yapabileceğimizi söyledi bakalım ind bu sefer ne bulacak bekleyip görecegiz.(pasaport gecerlilik süresi 2012.formul a ve b öbür evraklar yeni tarihli ve apostilli).Herkese hayırlı ramazanlar inşallah bende en kısa zamanda vize alırım.

Bu arada sınavı geçen arkadaşları tebrik ederim.Girecek olanlara başarılar dilerim.

Turan en denise
Bu hollanda vizesi işkence ama ben dün konsoloslukta 20 kişi gördüm 16 sı vize almak için gelmiş 10 tanesi mvv gerisi turistik pasaport teslimine gelmişlerdi 2 veya 3 gün içinde ellerinde vizeleri, inşallah sıradakiler ben ve benim gibi vize bekleyen arkadaşlar olur...
degerli kardesim,

yazdiklarindan, herseyi tastamam hazirladiginizi anliyorum.

insallah sabriniz muradina erer ve kavusursunuz.

nasil tum gelecegimizi OSS,KPSS,YDS,UDS vs. belirliyorsa malesef insanlarin birbirlerine kavusmalarini da bu sinav ve bu surec belirliyor. hani meshur bir laf var bu siralar '' Dunya delikanli olsaydi zaten yuvarlak olmazdi'' diye. Malesef dunyanin duzeni bu olmus. ve bizde boyun egmek durumundayiz.

Bizler, 21.yuzyilin modern koleleri olmusuz. Karar alanlar ise global libos, isbirlikci takimi ve emperyalistler olmus, cezayirde, ruanda da, endonezyada, surinamda soykirim yapanlar kendilerine bakmadan gelip senin ulkene laf atar olmus. Anlayacagin Ayaklar baş olmuş. Sen susarsan, ben susarsam, biz susarsak elin oglu uyum sinavi da koyar, maas bordrosundaki 5 kurus eksikten red cevabi da verir. dedigim gibi dunku ayaklari baş yapmışız bir kere.

saglicakla kalin, sinirlendim devam etmeyim.

selamlar.
leonardo06 yazdı:
degerli kardesim,

yazdiklarindan, herseyi tastamam hazirladiginizi anliyorum.

insallah sabriniz muradina erer ve kavusursunuz.

nasil tum gelecegimizi OSS,KPSS,YDS,UDS vs. belirliyorsa malesef insanlarin birbirlerine kavusmalarini da bu sinav ve bu surec belirliyor. hani meshur bir laf var bu siralar '' Dunya delikanli olsaydi zaten yuvarlak olmazdi'' diye. Malesef dunyanin duzeni bu olmus. ve bizde boyun egmek durumundayiz.

Bizler, 21.yuzyilin modern koleleri olmusuz. Karar alanlar ise global libos, isbirlikci takimi ve emperyalistler olmus, cezayirde, ruanda da, endonezyada, surinamda soykirim yapanlar kendilerine bakmadan gelip senin ulkene laf atar olmus. Anlayacagin Ayaklar baş olmuş. Sen susarsan, ben susarsam, biz susarsak elin oglu uyum sinavi da koyar, maas bordrosundaki 5 kurus eksikten red cevabi da verir. dedigim gibi dunku ayaklari baş yapmışız bir kere.

saglicakla kalin, sinirlendim devam etmeyim.

selamlar.

teşekkürler leonardo aynen dediklerine katılıyorum ama mecburuz işte ne derlerse yapıyoruz.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol