slm arkadaşlar pazartesi vizemi almaya gideceğim ve 06 04 2008 de uçak biletimi aldım inş. 07 04 2008 de amsterdayım inş. en kısa sürede sizlerde sevdiklerinize kavuşursunuz.
SAYGILARIMLA
askerprens
06 04 2008 hollandaya uçuyorummm
benim esimde pazartesi gunu ankarayi araycak.randovuyu hemen obur gune veriyorlarmi.yoksa bikac gun sonrayami veriyorlar randovuyu.
benim esimde pazartesi gunu ankarayi araycak.randovuyu hemen obur gune veriyorlarmi.yoksa bikac gun sonrayami veriyorlar randovuyu.
Hayırlı yolculuklar arkadaşım yolun açık olsun bizlerede dua et olurmu inşallah gittiğin yerde herşey gönlünce olur ALLAH yardımcın olsun.gülüm
Allah yolunu acık etsın arkadasım,hayırlı yolculuklar.
Darısı hepımızın basına ınsallah.Yenı yasamında mutluluklar hep sızınle olsun.
Ayaklarını surumeyı unutma arkadasım..
Darısı hepımızın basına ınsallah.Yenı yasamında mutluluklar hep sızınle olsun.
Ayaklarını surumeyı unutma arkadasım..
hepinizi çok teşekkür ederim arkadaşlar. inş. sizlerde bir an evvel gidersiniz.AMİNNNNN
benim vizenin geldiğinin öğrendiğim gün hemen randevu merkezini aradım ve bana bir sonraki gün için randevu bile verebiliyordu ama ben antalyada yaşıyorum onun için ben pazartesiyi istedim. randevu parasını ben geçen hapta ödeyip pin kodunu almıştım önceden. 830 euroyu yatıran arkadaşlar zaten vizenin gelmesini bekleyecekler en aşşa 1 hafta bu boşlukta randevu paralarını yatırıp pin kodlarını alsınlar yoksa paraya yatırdıkları gün hemen randevu alamazlar 1 gün beklerler ve bizim için bir gün bir gündür. tavsiyem. sağlıcakla kalın
SAYGILARIMLA
askerprens
benim vizenin geldiğinin öğrendiğim gün hemen randevu merkezini aradım ve bana bir sonraki gün için randevu bile verebiliyordu ama ben antalyada yaşıyorum onun için ben pazartesiyi istedim. randevu parasını ben geçen hapta ödeyip pin kodunu almıştım önceden. 830 euroyu yatıran arkadaşlar zaten vizenin gelmesini bekleyecekler en aşşa 1 hafta bu boşlukta randevu paralarını yatırıp pin kodlarını alsınlar yoksa paraya yatırdıkları gün hemen randevu alamazlar 1 gün beklerler ve bizim için bir gün bir gündür. tavsiyem. sağlıcakla kalın
SAYGILARIMLA
askerprens
hepinizi çok teşekkür ederim arkadaşlar. inş. sizlerde bir an evvel gidersiniz.AMİNNNNN
SAYGILARIMLA
askerprens
slm arkadaşm senin bavurun tr denmi yoksa nl denmi yaptınız tşk ler.gülüm
Allah yeni yasaminda utandirmaz insallah arkadasim
Hayirli olsun
kolay gele :ugeek: :ugeek:
Hayirli olsun
kolay gele :ugeek: :ugeek:
allah yeni yasamında utandırmasın arkadasım..hadı allah yardımcın olsun..ıyı yolculuklar..
ben hollanda da yaptım başvuruyu.
hayırlı olsun kardes, vizeni alırken neler yaşandı bizimle paylaşırmısın,
ALLAH (C.C.) yardımcın olsun....
ALLAH (C.C.) yardımcın olsun....
sana hayirli yolculuklar buraya gelirken sunu unutma yaninda kesinlikle kopy hic birsey getirme dvd ps2 oyunu veya cd eyer hava alanida senin cantaya bakarlarsa bular varsa yanin da cok buyuk para cezasini odersin. benim basima geldi ve hala oturum kartimi alamadim cunku beni mahkemeye vermisles 570 euro odemen lazim yaklasik 4 aydir burdayim ve gecen cuma gunu ind de bir mektup aldim diyorlarki ben hollandaya gelirken ben de kopya dvd yakalamislar ve senin mahkemen var ve bunday dolayi senin oturum kartini veremiyruz once mahkemeyi hallet ondan sonra senin dosyayin inceleyecegiz ve bana yine 6 sure verdiler ve bu sure zarfinda calisami yorum ekime kadar calisamiyacam. siz siz olun ve cok dikatli olun kopya basinizi yakar kiminiz sansli olur gecersiniz ama her zaman degil sevgilerle mehmet :geek: :geek: :geek:
[kayan_yazi]AMA ALLAH HERSEY ICIN BUYUKTU VE ONA INANCIN SONSUZDU BUNADA SUKREDIYORUM[/kayan_yazi]
[kayan_yazi]AMA ALLAH HERSEY ICIN BUYUKTU VE ONA INANCIN SONSUZDU BUNADA SUKREDIYORUM[/kayan_yazi]
Hayırlı olsun askerprens!Darısı bekleyenlerin başına.mutluluğun yeni hayatında hep seninle olması dileğiyle hayırlı yolculuk!
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol