Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

07-12-2009 Pazartesi okula baslıyorum

Yorum için giriş yap 21 mesaj · 6.224 görüntülenme
Slm arkadaslar pazartesi günü okula baslıyorum bugün posta geldi.Okula calıstıgım icin aksamları gidecegim haftada 2 gün pazartesi ve persembe 19.30 tot 22.00 ye kadar hersey yolunda gidiyor su an darısı tüm arkadaslara vize bekleyen sınava girecek olan oturum kartı beklyenlere herkese insallah.Bu arada kurs ücreti olarak sadece 270 euro ödememiz gerekliymis bunuda istersek 6 taksit yapabiliyormusuz geri kalan 5000 euro da belediye tarafından ödenecekmis evet yanlıs yazmadım 5000 euro...Allah hepimizin yardımcısı olsun bu zorlu yolda....

Bu arada alkmaarda kalan varsa benim calıstıgım yerde baslayabilirler eleman arıyorlar...Maas 1476 bruto tatil parası haric full time haftada 40 saat link http://www.zuurbier.com/default.asp?contentID=6&lang=4
arkadaşım hayırlı uğurlu olsunn inşaallah başarılıı olursun allah kolaylık versınn bende ıste beklemekteyımm daha bı ses seda yok suanlık.....
trbznlu yazdı:
arkadaşım hayırlı uğurlu olsunn inşaallah başarılıı olursun allah kolaylık versınn bende ıste beklemekteyımm daha bı ses seda yok suanlık.....

Saolasın sıkma canını yılbası gelmeden sen gelirsin buraya insallah..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
turanim yakin olsaydin beraber calisirdik :)) Bende tum is bulma kurumlarina gittim ocagin 2 haftasina kadar isler kesat diyor .. sonra acilir diyor .. Bende devam :) benim de okul bu hafta basliyor pazartesi pazartesi persembe cuma ... hayirlisiyla alirsakk
darısıbasima yazdı:
turanim yakin olsaydin beraber calisirdik :)) Bende tum is bulma kurumlarina gittim ocagin 2 haftasina kadar isler kesat diyor .. sonra acilir diyor .. Bende devam :) benim de okul bu hafta basliyor pazartesi pazartesi persembe cuma ... hayirlisiyla alirsakk

Saol serkanım valla bende uitzendbureau lara sordugumda aynı ocaktan sonra diyorlar hayırlısı olsun sen aramaya devam et insallah bulursun en kısa zamanda...okulun hayırlı olsun...
hayirli ugurlu olsun arkdsm,,,umarim en kisa zamanda nt2 yi alir kurtulursun,,,hersey gonlunce olsun arkdsm,,,
sansli yazdı:
hayirli ugurlu olsun arkdsm,,,umarim en kisa zamanda nt2 yi alir kurtulursun,,,hersey gonlunce olsun arkdsm,,,

Tesekkuler sanslı evet diplomayı alalım kurtulalım saol seninde hersey gönlünce olsun.allah hepimizin yardımcısı olsun...
tesekkur ederim arkdsm,,,,ben aldim darisi sana ve tum ugrasan arkdslara....
bizim belediye okul hic bisey calismiyor :) ben geleli 6 ay olacak daha tik yok .......................... zoetermerde oturan varmi ne yapmaliyim neden beni okula cagirmiyolar ??? ben anlmaiyorum ve cok uzuluyorum :(((((((((((((((((((((((((((((((

uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ALLAHCC yardimcin olsun ...
arkadasim hayirli olsun insallah hersey boyle guzel gider yalniz aklima birsey takildi Ben rotterdam da oturuyorum siz bir suru uitzendbureau suna gittiginizi ve ocagin 2. haftasindan sonra islerin acilacagi cevabini almissiniz . Ben hangi uitzendbureau suna gittiysem hollandaca istediler. Siz hangi buolara gittiniz isimlerini verebilir misiniz ?
hadi bakalım başarılar.inşallah istedigin sonuçları elde edersin.darısı bizim basımıza :)
eemayda yazdı:
arkadasim hayirli olsun insallah hersey boyle guzel gider yalniz aklima birsey takildi Ben rotterdam da oturuyorum siz bir suru uitzendbureau suna gittiginizi ve ocagin 2. haftasindan sonra islerin acilacagi cevabini almissiniz . Ben hangi uitzendbureau suna gittiysem hollandaca istediler. Siz hangi buolara gittiniz isimlerini verebilir misiniz ?

flexiteam di benim sordugum evet dogru diyorsun genelde hollandaca istiyorlar..onun icin en iyisi en kısa zamanda ögrenmek artı ingilizcen varsa yani iyiyse o zaman hollandacayı cokda asırı önemsemiyorlar cünki nerdeyse hepsi konusuyor ingilizce allah yardımcımız olsun..
zeyna yazdı:
hadi bakalım başarılar.inşallah istedigin sonuçları elde edersin.darısı bizim basımıza :)

Tesekkurler zeyna insallah bir an önce veririm sınavları seninde allah gönlüne göre versin...
aminnnnnn :) Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin.ama bence stres yapma sen bu sınavları çok rahat verceksin gibi gibi geliyo bana.inşallah yanılmam.diger işlerinde oldugu gibi bunlarıda kolaylıkla atlatırsın biranönce inşallah
2run34 hayırlı olsun arkadasım.Rabbim zihin acıklıgı versin inşAllah.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Selam ve Dua ile.
esra70 senin vize ciktimi kardes ?
Esra70 yazdı:
2run34 hayırlı olsun arkadasım.Rabbim zihin acıklıgı versin inşAllah.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Selam ve Dua ile.

Saolasın esra allah yar ve yardımcımız olsun.Allah islerinde yardımcın ve hepimizin yardımcısı olsun...
sagol cevabin icin 2run34 flexiteam in webadresi var mi acaba ?
eemayda yazdı:
sagol cevabin icin 2run34 flexiteam in webadresi var mi acaba ?

http://www.flexteamorganisatie.nl/index.html
turanim is bulma kurumu gibi oldun masALLAHCC :)) ...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol