Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

1 Ekim 2009 tijd 08:30 vize basvurusu...

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 1.355 görüntülenme
Hayirlisi ile sinavi gectim artik baska bir maraton basliyor bizim için,1 ekimde vize için istanbul baskonsolosluguna muracaat edicem randevuyu biraz once aldim iks'den....

bana önerisi olan varmi?yani boyle daha once sitede okudugum için trden basvuru yapıyorum ben hani burdaki konsolosluk referans oluyor ve + puanla basliyorsunuz vize basvurusuna diye birseyler okumustum biliyorum hersey kader ama genede boyle olsun istedim insallah tezz zamanda hayirli haberlerimide paylasmak nasip olur...
umuder yazdı:
Hayirlisi ile sinavi gectim artik baska bir maraton basliyor bizim için,1 ekimde vize için istanbul baskonsolosluguna muracaat edicem randevuyu biraz once aldim iks'den....

bana önerisi olan varmi?yani boyle daha once sitede okudugum için trden basvuru yapıyorum ben hani burdaki konsolosluk referans oluyor ve + puanla basliyorsunuz vize basvurusuna diye birseyler okumustum biliyorum hersey kader ama genede boyle olsun istedim insallah tezz zamanda hayirli haberlerimide paylasmak nasip olur...

'

hadi bakalim hayirli ugurlu olsun arkdsm rabbim en kisa zamanda gozunuzaydin demeyide nasip etsin vizeniz ciiksin en kisa zamanda ins ins ins...
umuder yazdı:

en kısa zamanda istedigin sonucu alırsın inşallah...

Advies ler hollanda dan basvurular

Direct ler ise turkiyeden

Bence tr daha hızlı..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol