arkadaşlar daha öncede söyledigim gibi sınava ikinci girisim hayırlısıyla gecerim insallah tavsiyelerinize ve dualarınıza ihtiyacım var rabbim hepimizin yardımcısı olsun her konuda
1 mart sınavım dualarınıza ihtiyacım var
arkadaşlar daha öncede söyledigim gibi sınava ikinci girisim hayırlısıyla gecerim insallah tavsiyelerinize ve dualarınıza ihtiyacım var rabbim hepimizin yardımcısı olsun her konuda
Arkadasim sakin stress yapma aklina geleni salla susma emin ol gecersin dualarimiz seninle gecmen dilegiyle.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Rabbim yardımcınız olsun inşaallah sizin de giricek bütün kardeşlerinde.
sınava gırcek arkadaslar kesınlıkle sınav esnasında strese gırmeyın panık yapmayın.kendınıze guvenın.bu arada bıraz kelıme ogrenmeyı de unutmayın.bıraz calısma ıle basarılı olacaksınız.
sınavda sorulardan baska bır sey dusunmeyın ve soruları anlamaya calısın.bır kac kelıme dahı anlamıs olsanız sorunun ne oldugunu anlarsınız ve cevap verme sansınız olur.anlamasanızda mutlaka bır cevap verın .verdıgınız her cevap artı puan olacaktır
sınava gırecek arkadaslara vıze basvurusu yapmıs olan arkadaslara basarılar bol sanslar
sınavda sorulardan baska bır sey dusunmeyın ve soruları anlamaya calısın.bır kac kelıme dahı anlamıs olsanız sorunun ne oldugunu anlarsınız ve cevap verme sansınız olur.anlamasanızda mutlaka bır cevap verın .verdıgınız her cevap artı puan olacaktır
sınava gırecek arkadaslara vıze basvurusu yapmıs olan arkadaslara basarılar bol sanslar
arkadasim hersey ilk bolumde bitiyor.resimleri ezberle yeter.ikinci bolumun baraji dusuk ordada duyduklarini soyle zitlardada bilmediklerinin hepsinin basina (yanlisim varsa duzeltin) on koy soyle gitsin
arkadaşım inşallah geçersin, rabbim yar ve yardımcın olsun...
bacım allah yardımcın olsun ınsallah sınavı kazanırsında kurtulursun fazla dert etme rabbım büyük insallah bunda kazanırsın hayırlı haberlerını beklıyoz bol sanslar
arkadaşlar cok saolun güzel dilekleriniz icin hakkımızda hayırlısı ins alırım son 3 günüm kaldı korkumda artıyo artık rabbim yardımcımız olsun ins hayırlı haberler veririrm sizlere dualarınızı eksik etmeyin ne olur helede bu mübarek günlerde rabbim hepinizden razı olsun tüm müslüman alemininde kandili mübarek olsun
duaciniz arkdsm umarim hayirli ve guzel haberlerle donersin sitemize.... :geek: :geek: :geek:
arkdasım hıc stres yapma rahat ol once duanı et hıc heycanlanma bak hem ıkıncı gırısın heycan yapma ben hıssettım ya valla sen gectın bu sınavı bak sınav sonrası bana yaz gectını duymak ıstıyorum hadı bakalım hayırlısı bu ısı koparmadan gelme kocummmmmmmmmmmm
kocummmmmm mu hah hah ha kardeşim fikret kız ya kızlara kocum mu diyon yaw benı güldürdün allah da hepinizi güldürsün fikret dualarımız senınle insallah kazanırsın bacım
arkadaşlar gunum bitti bugun yolcuyum ankkaraya aksam 9 da otobuste olacam yarın saat 11 de sınavda olacam ne olur dualarnızı eksık eetmeyın cok korkuyorum gecemem dıye rabbıım hepımızın yardmcıısı olsun
fikret sakın korkma korkunun ecele bı faydası yok kı sen sakın ol rabbım buyuk insallah kazanacaksın bak ınanmak basarmanın yarısıdır dualarımız senınle yolun acık olsun bacım allah yardımcın olsun hayırlı gıt hayırlı gel
dualarimiz seninle arkdsm hic korkma hic stres yapma hayirlisiyla git kazan gel ins ins ins,,,kazandim haberlerini yazmani bekliyoruz,,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol