Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

1 marta vizemi almaya gidecem 1martta gelen varmi

Yorum için giriş yap 9 mesaj · 2.058 görüntülenme
slm arkadaslar sonunda 1 martta vizemi almaya gidecem ins

1 martta ankaraya gelen arkadaslar varmi ?????benim randavum 8.30 da

1 martta randavu alanlar ankarada gorusuruz ins

allah herkeze nasip etsin
sizin adınıza çok sevindim nazi benimde bugün geldi pasaportum dün teslim etmiştim evraklarımı bugünde d-c vizesini hayırlısı ile aldım...bütün güzellikler sizinle beraber olsun...inşallah bundan sonraki hayatlarımız daha güzel olur....
İkra konsolosluga pasaportu teslim ettikten kac gun sonra geldi sana ? Ertesi gunmu ?
evet cartel pazartesi sabah 8.30 da randevum vardı teslim ettim evrakları ve salı günü 16.00 geldi pasaportum....pazar günü uçuyorum hepiniz hakkınızı helal edin...emeğiniz çok fazla bendede sıkıntılarıma ortak oldunuz....Allah hepinizden razı olsun....gönül güzelliğiniz hiç ama hiç eksilmesin...dua ile kalın....
ikra yazdı:
evet cartel pazartesi sabah 8.30 da randevum vardı teslim ettim evrakları ve salı günü 16.00 geldi pasaportum....pazar günü uçuyorum hepiniz hakkınızı helal edin...emeğiniz çok fazla bendede sıkıntılarıma ortak oldunuz....Allah hepinizden razı olsun....gönül güzelliğiniz hiç ama hiç eksilmesin...dua ile kalın....

Tebriklerrr ikra ve nazi ne güzel ya darısı bizlere olsun inşallahhh :geek: bende böyle mutlu haberimi vermek istiyorum inşallahhh en kısa zamanda nasip olur :geek:
ikracim iyi yolculuklar arkdsm,,,,hayirlisiyla sagsalim gel ins ins ins hollandaya,,,rabbim sagsalim esine yuvana kavusmani nasip etsin ins ins ins,,,

simdiden hosgeldin diyorum sana...
ikra bende 19 subat cuma gunu konsolosluga pasaportu teslim edecegim ins cumartesi elimde olursa pasaport pazar gunu amsterdamdayim....
selam ile..

sevgili arkadaşlar, bir sorum olacak;eşim Hollanda'dan başvuruyu yaptı. Konsolosluk bana nasıl ulaşacak? Mektup mu geliyor, yoksa konsolosluktan arıyormular?
benemsal yazdı:
selam ile..

sevgili arkadaşlar, bir sorum olacak;eşim Hollanda'dan başvuruyu yaptı. Konsolosluk bana nasıl ulaşacak? Mektup mu geliyor, yoksa konsolosluktan arıyormular?

Selam benemsal

konsolosluk esine mektupla ulasicak...sende turkiyedeki konsoloslugu arayip bilgi alicaksin...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol