arkadaslar oncelıkle ıyı aksamlar dılerım herkese
benım bı kac sorum olacaktı bılgısı olanlar paylasırsa sevınırım
ben nl e gelelı 3 ay oldu ve 1 yıllık oturumum kabul edıldı kısmetse bu hafta ıcı gıdıp 1 yıllık oturumu alacagım
sımdı sormak ıstedıklerım sunlar esım hamıle ve calısıyo kı malum calısmak zorunda ben de kartımı alır almaz calısmak ıstıyorum ve 1 yıllık oturumun bıtımınde 5 yıllık oturumu alırken benımde calısmıs olmam yanı ınd e benım kazandıgımıda gelır gosterebılırmıyız cunku esım bı sure sonra calısamıyacak doguma yakın bı zamanda ısı bırakmak zorunda o yuzden ıkıncı oturumda sorun yasarmıyım ayrıca esım hamıle oldugu ıcın ısı bırakırsa herhangı bır yerden yardım almamız soz konusu olabılırmı eger yardım alırsak benım ıkıncı oturumumda sorun olurmu yanı hamıle oldugu ıcın ve dogum yaptıgı ıcın calısamıyacak bu durumda yardım almamız soz konusumudur
ayrıca dıger bı sorumda hollandaya gelenlere blastıng yanı vergı dairesı calısmayan eslere para verıyormus ben gelelı 3 ay oluyo ve kartımın yanı oturum kartım tam otuz ekımden baslıyo ben bu blastıng yardımını alırsam bana otuz ekımden sonra bugune kadar olan parayı oduyorlarmı bunu ogrenmek ıstedım
ayrıca benım haala sıgortam yok sıgorta yaptırmak ıstıyoruz sıgortamızı yaptırırken bızden gerıye donuk yanı buraya geldıgım tarıhten ıtıbaren toplam alıyorlarmı yanı 3 aylıgı bırden mı alıyorlar
sşmdiden ilgileriniz icin tesekkurler
1 yıllık oturumdan sonrası ve blasting yanı vergı yardımı
ben nl e gelelı 3 ay oldu ve 1 yıllık oturumum kabul edıldı kısmetse bu hafta ıcı gıdıp 1 yıllık oturumu alacagım
sımdı sormak ıstedıklerım sunlar esım hamıle ve calısıyo kı malum calısmak zorunda ben de kartımı alır almaz calısmak ıstıyorum ve 1 yıllık oturumun bıtımınde 5 yıllık oturumu alırken benımde calısmıs olmam yanı ınd e benım kazandıgımıda gelır gosterebılırmıyız cunku esım bı sure sonra calısamıyacak doguma yakın bı zamanda ısı bırakmak zorunda o yuzden ıkıncı oturumda sorun yasarmıyım ayrıca esım hamıle oldugu ıcın ısı bırakırsa herhangı bır yerden yardım almamız soz konusu olabılırmı eger yardım alırsak benım ıkıncı oturumumda sorun olurmu yanı hamıle oldugu ıcın ve dogum yaptıgı ıcın calısamıyacak bu durumda yardım almamız soz konusumudur
ayrıca dıger bı sorumda hollandaya gelenlere blastıng yanı vergı dairesı calısmayan eslere para verıyormus ben gelelı 3 ay oluyo ve kartımın yanı oturum kartım tam otuz ekımden baslıyo ben bu blastıng yardımını alırsam bana otuz ekımden sonra bugune kadar olan parayı oduyorlarmı bunu ogrenmek ıstedım
ayrıca benım haala sıgortam yok sıgorta yaptırmak ıstıyoruz sıgortamızı yaptırırken bızden gerıye donuk yanı buraya geldıgım tarıhten ıtıbaren toplam alıyorlarmı yanı 3 aylıgı bırden mı alıyorlar
arkdsm ilk paragrafda sordugun soru hakkinda bi bilgim yok ama ikinci kisim icin sunu soyleyebilirim,evet hollandaya gelen ve calismayan ese belastingdienst algemeen heffingskorting adi altinda bi miktar para oduyo aylik,halk arasinda kadin parasida deniyo,yani beylerde alabiliyomu bilmiyorum heralde aliyodur,evlendiginiz resmi nikah yaptiginiz tarihden itibaren hakkiniz olani alabiliyosunuz diye biliyorum,sigorta konusuna gelince evet bende mayisin son gunu geldim ve temmuzun sonunda aldim oturum kartimi basvuru yaptim ve benden geldigim gunden itibaren aldilar sigorta parasini bende geriye donuk 3 ayliik odemistim,simdi aylik aylik devam ediyo,,,umarim faydasi olmustur,,,
ARKADASIM ONCELIKLE GOZUN AYDIN BEBISIN ICIN esin dogum icin isi birakrinda sen ind istedi para kadar maasin olmali yada esinle senin maasini bir gostere biliyorsun ama en iyi geluk biliyor bence ona yaz sorunun kesin ve emin cvb alirsin
sımdı sormak ıstedıklerım sunlar esım hamıle ve calısıyo kı malum calısmak zorunda ben de kartımı alır almaz calısmak ıstıyorum ve 1 yıllık oturumun bıtımınde 5 yıllık oturumu alırken benımde calısmıs olmam yanı ınd e benım kazandıgımıda gelır gosterebılırmıyız cunku esım bı sure sonra calısamıyacak doguma yakın bı zamanda ısı bırakmak zorunda o yuzden ıkıncı oturumda sorun yasarmıyım ayrıca esım hamıle oldugu ıcın ısı bırakırsa herhangı bır yerden yardım almamız soz konusu olabılırmı eger yardım alırsak benım ıkıncı oturumumda sorun olurmu yanı hamıle oldugu ıcın ve dogum yaptıgı ıcın calısamıyacak bu durumda (M)(ZIEKTEWET)ZWANGERSCHAPVERLOF Hakkini KULLANMALIDIR ESINIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!(M) yardım almamız soz konusumudur DOGUM ICIN HASTA KALMALIDIR IS VERENE BILGI VERILSIN SABAH 00-9-09-30 Arasi (UWV)Ziektewet Bolumune(uitkeringen bij zwanger)
http://www.uwv.nl/particulieren/index.aspx
http://www.uwv.nl
UWV voor Particulieren
Hier vindt u informatie voor werknemers en uitkeringsgerechtigden over de werknemersverzekeringen bij ziekte (ZW), werkloosheid (WW) en arbeidsongeschiktheid (WAO, WIA, Wajong, WAZ) en over uitkeringen bij zwangerschap, adoptie en pleegzorg (WAZO).
U kunt deze informatie vinden door een onderwerp te kiezen uit de blauwe menubalk hierboven. Of u kunt een keuze maken uit veel voorkomende situaties of vragen hieronder. In drie stappen komt u dan bij de juiste informatie.
Laatste nieuws
29 december 2008
Werkbriefjes voor WW verdwijnen
Ontvangt u een (gedeeltelijke) WW-uitkering? Dan hoeft u vanaf januari 2009 geen werkbriefje meer op te sturen. Uw uitkering wordt dan automatisch op uw rekening gestort. Het werkbriefje en het mutatieformulier zullen hierdoor verdwijnen.
Hiervoor in de plaats komen twee nieuwe formulieren: het Wijzigingsformulier WW en het Inkomstenformulier WW.
Lees verder >>
22 december 2008
Bedrijven kunnen langer wtv-aanvragen indienen
Bedrijven krijgen tot 15 januari 2009 de tijd om aanvragen voor werktijdverkorting in te dienen, als zij door de kredietcrisis een acuut omzetverlies lijden. Minister Donner van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gaat daarvoor de bijzondere regeling werktijdverkorting wijzigen. De wijziging wordt binnenkort in de Staatscourant gepubliceerd. Aanvankelijk liep de regeling van 1 december 2008 tot 1 januari 2009.
Lees verder >>
18 december 2008
Bereikbaarheid UWV 2 januari 2009
Op vrijdag 2 januari zijn alle UWV-kantoren gesloten.
Lees verder >>
16 december 2008
Onderzoek Klantgerichtheid UWV
Momenteel doet het onderzoeksbureau RMI in opdracht van UWV bij cliënten van UWV onderzoek naar de klantgerichtheid van onze dienstverlening. Het onderzoek gebeurt telefonisch en via internet.
Lees verder >>
28 november 2008
Aanvraagformulieren bijzondere regeling wtv beschikbaar
De bijzondere regeling werktijdverkorting gaat in op zondag 30 november 2008. Vanaf dat moment kunnen bedrijven een aanvraag op grond van deze regeling indienen. Aanvragen moeten per post worden ingediend of kunnen worden afgegeven bij het ministerie van SZW.
Lees verder >>
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn ?
Uw Situatie Uw Situatie Maak een keuze: Ik word of ben werkloos Ik ben ziek Ik ben zwanger Ik ben (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt Ik heb een chronische ziekte of handicap Ik wil aan het werk/ik zoek een baan Ik heb een uitkering van UWV Ik wil contact met UWV Ik wil een (adres)wijziging doorgeven Ik heb een klacht/ik wil bezwaar maken Anders
Zoek formulierTip: gebruik 2 of meer woorden Uitgebreid zoeken Mijn UWV
Nu regelen
Handig
Groter weergeven Kleiner weergeven
Veelgestelde vragen Privacy Policy Disclaimer Over toegankelijkheid Sitemap
Hangi Bolgede Kaliyorsunuz!!Bulundugun Bolgedeki Vergi Forumlari Dolduran INsanlardan Yardim Alabilirsiniz!!Eger Butceniz Yeterli Degilse Yardimci olurum Harderwijk Bolgesi!!!!!!
Sen Katrolu(vastewerk) yada en az bir yil calismis veda ayni Isde surekli calisiyor iseniz http://www.ind.nl mvv sartlarina gore net maas 1380 gibi alisaniz dahi Oturum Almanizda Zorluk cikmaz
UYARI ESINIZ SAKIN IS YERINDEN CIKIS ALMASIN DOGUM MUDDEDINCE ONDAN ONCE ISE GIRMIS OL KI IND SARTLARINA GORE SIZLERE MVV(GELEN KISI)YE ZORLUK CIKARMASIN KONTRATLI ISDE CALISIYOR OLUNUZ>>KONTRATINIZDA DIKKAT EDINIZ!!UZATMALARDA ISSIZ(WERKLOOSHEID) KALMAYINIZ HASTALIK HARICINDE(ZIEKTEWET) SAKATLIK EMEKLILIK UWV GAK( WAO)
Elinizde Hollandada Yerlesim karti ve Vergi numarasi verilmis ise(Regulier Bepaaldeverblijfsdocument+Sofinummer/BurgerServicenummer ki bunlarla islemlerinize baslayabilirsiniz!!
Siz Oncelikle Zorgverzekeringen(Agis Zorgverzekeringen) Mecburi Saglik masraflari Karnesi icin Esinizin Bagli oldugu Saglik policesine Kendiniz Kayit olmaniz gerekiR!!
Bas vuruicin http://www.belasdingdienst.nl
(Digid) kayitli olmaniz gerekir her iki eslerde vergi numaraniz ile her ikiniz!!
http://www.digid.nl
Ornegin Kullanici Adi Tusagim55 =Sifre Yoldasim 66 gibi
a=Eslerden biri calisiyor ise Digeride Toeslag cocuklu anneler alabilir(Calismiyan eslerin Beyleri dahi)!! tek cocuklularda 170 euro gibi..!!Vergidairesinden (Belasdingdienst)!
b=Saglik Primleri vergi iade(aylik) en az 65,00 euro Tek gelirlilerde Ayda 112,0Euro gibi(Yillik Gelir Siniri)altindaki gelirleri olanlarda Zorgtoeslag vergiiadesinden her ay Banka Hesabiniza Gonderilir!
Uyari Burda Bu AylikCalismayan kisi Hesabina Adina gelirse iyi olur!!!Ayni Banka Hesabinda Esin Adina!!
c=Kira yardimi tek kisilerde vergi Dairesinden alinir(huursubsidie)!!!
d=Ilac masraflari,Gozluk Elbise Cocuk Odasi Yeni Dogan(Dogum Masraflari) Hastane masraflari vs bunlarda vergiden Avukat Masraflari mvv vergiden geri alinabilir!
e=sakat Ozurlu cocugunuz varsa http://www.svb.nl cocuk parasi kasasindan sakatlik Odenegi ek yardim alinir!!
f=cocuk parasi her cocuk icin bElediyede Kayit Islemleri(Dogdugu gun iki gun icerisinde Cocugunuz)Kayit ettiriniz Oturum Islemlerini Baslatiniz!!Gecikmeyiniz Nakit Paraniz Olsun(PIN)Odemeler!!200 Euro ustunuzde!! Cocugunuza Resim Cektiriniz Oturum Kimlik icin!!
Yerlesmis Oturumlu herkes sigortali olarak calisabilir, Uyari Sakin (Kacak Calismayiniz)Omur boyu ceza ve Aylik Odenek Para yok Odenmek(Icrada Kalirsiniz)!!
her yilin bu yil ki ise ..20-03-09 ila 01 -04 -09 Vergi Iadesi icin Aangifde2009 Doldurdulur(Vergi Beyannamesi Dolduran kisilerde)!!
Calisiyor olup Hasta Kalanlarda http://www.uwv.nl Gak Ziektewet odenegi(isveren Firma)ya Hasta Kaldigini Belirtmeli Bayanlarda sabah 00,9 ila 09,30 arasi Evde Kalmalidir Hastane Ev doktoru haricinde Gezmemelidir!!!
g=Calisiyor olupda Issiz kalanlar Bolgedeki Isbulma Kurumuna Gidip Ayni gun icerisinde(cwi)
http://www.cwi.nl orda ki Danismaya ww uitkeringaanvragen (Issizlik odenegi basvurusu icin formul isdemeliKImlikleri ve Is cikis Kontrati Aylik Gelir Banka Kagitlari Maas Belgeleri Saglik police Kartiniz Banka Pasiniz,Oturum kartlariniz Yaninizda Olmalidir!
I=Belediye Odenegi hic calismamislarda ,ww issizlik odenegi sona erenlerde ,Socialedienst den Gecim Odenegi Alabilir!!!calisamiyanlarda sakat olanlarda Burdan Odenek Alabilir(ggd)Raporlular dahi..Belediye Odenek Sandigi Sizleri Yonlendirir! hic calismamislarda en az 5 yillik cwi de is arama mecburiyeti Yoktur( cwi uitschrijvingbewijs) gereklidir(GGD)Saglik Ocagi Raporu da Gecerlidir!!
Bilmediginiz Konularda Bolgelerinizde Turk Cemiyetlerinden(Kultur )Yardim Alabilirsiniz
maatschappelijkwerk lerden de sorunlarinda bedava yardim alabilirsiniz!!!
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol