diyarbakır lice de hain pusu sonucu 10 askerımız sehıt oldu.Allah rahmet yelesın.ailesıne sabır versın.cok uzgunum.bu pislikerin sıonu gelmıcek sanırım.hamam bocegı gıbı turuyolar.yaratıklar.Allah belalarını versın.10 tane aıleyı öksüz bıraktılar.ocakları sondurduler.şehitlerimizin mekanları cennet olsun.lütfen şehitlerimiz için duyarlı kardeslerımı FATİHA okumaya davet edıyorum. :geek:
Allaha emanet olun.FERHAT
10 askerimiz şehit oldu!!!
Allah cc. Tum Askerimizi ve Milletimizi Bu hain( Ergonokon ve ceteler)den Korusun!!
Askerlerimizin(Turkiyemizi sevenlerin)Eslerine Sabirlar versin Amin!!!
Askerlerimizin(Turkiyemizi sevenlerin)Eslerine Sabirlar versin Amin!!!
allah tüm şehit ailelerine sabır versin bizde bir yıl önce şehit verdik acısını iyi bilirim.tüm dünya müslüman alemiyle uğraşıyor ama ne zaman ki mesih a.s ve isa a.s geldiğinde deccal başta olmak üzere kıyametten önce tüm kafirlerin hepsini öldürecekler bunu onlarda biliyor.sabredin allah yar ve yardımcımız olsun
bu hayince pusuyu kiniyorum allah onlari cehenlem atesiyle yaksin ben dayanamadim haberlede ailelerini gorunce agladim turkiye boylesi hain pusulari hak etmiyor birgun once olen emliyet amirine yazik oldu okadar basarili bir polis katil pkk tarafindan bubi tuzagiyla oldurulmesi buyuk kayip buyuk acidir ne varki o katil turk unuversitesinde okumus turklerin desteni almis yazarken narkorluk yapti bizlere allah belelarini versin
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol