Arkadaşlar,, yani site adminleri sıze birsey sormak istiyorum.. bu 100 soruluk olan kıtabın tum sayfalarını bılgısayarda gorme sansımız yokmu?sıteye ekleseniz dıyorum yapabilirseniz cok ıyı olur .mp3 olarak cd sıde var bılıyorsunuz oda eklenebilir. ve su hollandalılara para vermeyelım ..ben gectım sorun degıl ama..bılgısayar sıstemınden de anlamam pek..sadece bır onerı aklıma geldı sımdı oyuzden yazıyorum bılgılendırırsenız sevınırım.cok faydalı olur dıger arkadaşlara
gerekırse sız ucretlı yapın .Hanı tarayıcı falan oluyorya belkı dedım yapılabılır sıteye eklenebilir.cok ta iyi olur anlatabılmısımdır umarım.. bu konuyla ılgılı yazarsanız sevınırım.herkese bol sans
bırde ben ılk bolumden 100 ıkıncı bolumden 42 aldım..
bu 42 naıl neye gore degerlendırılıyor.. en dusugu nedir.. puan sıstemıyle ılgılı de bılgı verırsenız sevınırım...
ALLAH HERKESI SEVDIGINE KAVUSTURSUN...
100 SORULUK KITAP HAKKINDA
Bu kitap ve cd o hale donusur... Ama cok problem yasariz...
Kendi vatandaslarimiz dahi bu siteye saldiriyo acik ariyo. Cokertmeye calisiyor...
Bazi ucretli kurs veren sirketlerde dahil.
Gecici sure icin basaranlar oldu.. Maddi kaybimla sonuclandi
Bircok ornek gosterebilirim...
Dolayisi ile boyle bir kitabi site icinde yayinlamak bize buyk sorunlar acar..
Kendi vatandasimizin izniyle yazmis oldugu kitaptan alintilar yayinladik. Dava aciyordu bize....
Kazananlar gireceklere devir etme yontemi ile.. Karsilikli dayanisma olusturulabilir......
Kendi vatandaslarimiz dahi bu siteye saldiriyo acik ariyo. Cokertmeye calisiyor...
Bazi ucretli kurs veren sirketlerde dahil.
Gecici sure icin basaranlar oldu.. Maddi kaybimla sonuclandi
Bircok ornek gosterebilirim...
Dolayisi ile boyle bir kitabi site icinde yayinlamak bize buyk sorunlar acar..
Kendi vatandasimizin izniyle yazmis oldugu kitaptan alintilar yayinladik. Dava aciyordu bize....
Kazananlar gireceklere devir etme yontemi ile.. Karsilikli dayanisma olusturulabilir......
evet ya sana da katılıyorum derya kaazndıgın ıcınde tebrıkler sana bende hazılırlanıyorum ıste bende bole kaynaklar arıyorum ama bulamıyorum burda hollanda da n kıtaplar sıparıs etmek ıstıyorum oölmuyor bu sıtenın bızlere cok yararı oldu ve senın dedıgın gıbb kıtap sıtede yayınlansa ıyı olur bız cede ama ufoss buı konu ya sıcak bakmıyor gıbı onunda bıldıgı bır seyler var bılmıyorum ıste olursa herkes daha guzel calsırlar selamlar herkesın bu sınavı kazanmasın temenlı ederım saygılar Gokhan
Çok ılgınc ya demek zarar verıyorlar sıteye,,,,,,
Burası okadar guzel,okadar faydalı bır sıteki ben gectıysem sınavı bu sıte sayesınde.Faydası olan bır seye nasıl ama nasıl zarar verme dusuncesınde olabılıyorlar...Hem heryerde ogretmen,kurs nasıl bulacaklar kı ınsanlar...ben bulamadım mesela .herkes ıstanbulda ankarada yasamıyor.Okadar zorluga ragmen sızler ıyı basarmıssınız ozaman arkadaslar bu sıteyı bu saate kadar ayakta tutmayı.Helal olsun.Ne dıyeyım Hz. Ali bıle BANA BIR HARF OGRETENIN KIRK YIL KOLESI OLURUM... demiş...
Ben heryerde herkese soyluyorum vallahı burayı adresı de verıyorum tanıdıklarıma.tekrar tesekkur edıyorum emegı gecen herkese....ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..
duzeltme yapilmistir. fyesil
Burası okadar guzel,okadar faydalı bır sıteki ben gectıysem sınavı bu sıte sayesınde.Faydası olan bır seye nasıl ama nasıl zarar verme dusuncesınde olabılıyorlar...Hem heryerde ogretmen,kurs nasıl bulacaklar kı ınsanlar...ben bulamadım mesela .herkes ıstanbulda ankarada yasamıyor.Okadar zorluga ragmen sızler ıyı basarmıssınız ozaman arkadaslar bu sıteyı bu saate kadar ayakta tutmayı.Helal olsun.Ne dıyeyım Hz. Ali bıle BANA BIR HARF OGRETENIN KIRK YIL KOLESI OLURUM... demiş...
Ben heryerde herkese soyluyorum vallahı burayı adresı de verıyorum tanıdıklarıma.tekrar tesekkur edıyorum emegı gecen herkese....ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..
duzeltme yapilmistir. fyesil
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol