Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

11 Mart SALI GÜNÜ SINAVIM VAR ARKADASLARRR....3 GUN KALDII..

Yorum için giriş yap 20 mesaj · 3.948 görüntülenme
arkadaslar herkez için dua ediyorum,herkezın sınavının ıyı gecmesı ıcın dua edıyorum ve ınsallah benımkıde ıyı gecer.

iyi dileklerinizi ve dualarınızı beklıyorum..
umarım snvın çok ii geçer ve sevdiğine doğru yürüyeceğin bu yolda ilk adımını çok başarılı bir şekilde atarsın.Allah yar ve yardımcın olsun emrahtr ...Başarılar...
Allah yardimcin olsun arkadasim

umarim sinavi gecer ve en kisa zamanda sevdigine kavusursun

dualarimiz sen ve senin gibiler icin

mujdeli haberlerini bekliyoruz

kolay gele
emrahtr yazdı:
arkadaslar herkez için dua ediyorum,herkezın sınavının ıyı gecmesı ıcın dua edıyorum ve ınsallah benımkıde ıyı gecer.

merak etme arkdsm carsamba gunu sseninde kazandi haberlerini okucaz burdan ins ins ins,,,,stres yapma sadece sinava odaklan sinava girdiginde,,,birazck gayret edip calistiysan sinav kolay gecicektir emin ol

allah yar ve yardimcin olsun simdiden basarilar arkdsm,,,tabiki dualarimiz senin ve senin gibi sinava girecek olan arkdslarmiz icin,,,ve tabiki ben ve benim gibi vizeye basvuru yapmayi bekleyenler ve basvuruyu yapanlar icin ins ins ins herseye herkese inat hepimizin isleri tikir tikir isler yolunda gider onumuzdeki butun engeller kendiliginden yok olur ins ins ins,,,,allahim kolay gecitlerden gecmeyi nasip etsin hepimize amin amin amin,,,
arkadaslar cok tesekkürederım iyi dilekeriniz için,ınsallah allahın izniyle iyi haberi vericem çarşamba günü size..allah hepimize sabır ve inşalla vızesı cıkmayan arkadaslarında vızesı cıkar en kısa surede..

herkeze basarılar dılerım,,

emrah/dalyan
cok tesekkurederım arkadasım..

amın amın amın,,ınsallah herkezın onundekı engel kalkar ve herkez sevdıgıne ailesıne rahatca kavusur sag salım,,ınsallah ınsallah ınsallah arkadasım carsamba gunu eve geldıgımde hemen ilk haberı verıcem allahın izniyle,,ınsallah arkadasım sızınde vızenız bır an once cıkar ve bırbırınıze kavusursunuz,,hepınıze dua edıyorum..

allah yardımcınız olsun ve allah sabır versın arkadaslar..

emrah/dalyan
sansli yazdı:

merak etme arkdsm carsamba gunu sseninde kazandi haberlerini okucaz burdan ins ins ins,,,,stres yapma sadece sinava odaklan sinava girdiginde,,,birazck gayret edip calistiysan sinav kolay gecicektir emin ol

allah yar ve yardimcin olsun simdiden basarilar arkdsm,,,tabiki dualarimiz senin ve senin gibi sinava girecek olan arkdslarmiz icin,,,ve tabiki ben ve benim gibi vizeye basvuru yapmayi bekleyenler ve basvuruyu yapanlar icin ins ins ins herseye herkese inat hepimizin isleri tikir tikir isler yolunda gider onumuzdeki butun engeller kendiliginden yok olur ins ins ins,,,,allahim kolay gecitlerden gecmeyi nasip etsin hepimize amin amin amin,,,
dularimiz senle Allah utandirmasin ins :geek:

Yesil boyan hazir
ınsallah ınsallah ınsallah,,allah hıc bırımızı utandırmasın arkadasım..umarım hepımızın dıleklerı kabul olur..amın amın amın :ugeek:

tamam siz hazırlaya koyun benım boyayı:))) ben gelınce hepberaber atarız benım boyayı ınsallah obur arkadaslarınkı gıbı.(umarım)..

hayırlı aksamlar arkadasım..
Hadi bakalım arkadaş en kısa zamanda yeşillenmen dileğiyle ;) Allah yardımcın olsun :geek:
saol saol arkadasım ınsallah,,insallah yeşillenecez carsamba gunu,,,gırıyım bı şu sınava hayırlısıyla ondan sonra gorucez bakalım..

;)
emrahtr yazdı:

SLM arkadaşım hepimizde innanıyoruz bu sınavı alacaksın Allahın izniyle mutlu haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle :geek: GÜLÜM
umarım arkadasım umarım,,butun kalbımle herkeze dua edıyorum ve ınsallah kendımde salı gunu alıcam şu sınavı ve ustundekı 10tonluk yükü atıcam :D .neyse cok tesekkurederım..

umarım bende Yeşiiillll olucam carsamba gunu..

emrah/dalyan
gülüm yazdı:

SLM arkadaşım hepimizde innanıyoruz bu sınavı alacaksın Allahın izniyle mutlu haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle :geek: GÜLÜM
allah yardımcın olsun.inşallah seninde güzel haberlerını alcaz.yeşillenmek ümidiyle
ınsallah arkadasım,,ınsallah allahın ıznıyle alıp gelıcem su sınavı..
siirtli sahra yazdı:
allah yardımcın olsun.inşallah seninde güzel haberlerını alcaz.yeşillenmek ümidiyle
sınava son 34 saat :D allahım ya ne strese gırdım..neyse umarım bende yeşillencem salı günü:)

sınava gırıcek olan butun arkadaslara basarlılar dılerım..

emrah/dalyan
heyecanlanma sınavı kazanırsınız. allah yardımcınız olsun
Yüce Mevlam yardımcın olsun. Sınavda zihin açıklığı, sorular karşısında kolaylık versin.

İnşallah beklediğin sonucu alısın ve de hakkında hayırlı olur. Dualarımızdasınız, hepiniz.
cok tesekkürederım arkadaslar,,hepınıze allah gonlunuzce versın ınsallah..bende hepınızın duacısıyım.. allah hepımızın yardımcısı olsun arkadaslar..ınsallah yarın sabah sınavı alıcam..

emrah/dalyan
Emrahcığım yarın sabah 11 de iyi haberini bekliyorum.ALLAH sınavda yardımcın olsun.
emrah kardesım dualarım senınle Allah yardımcın olsun kafana takma herkes gıbı bızde kazanacagız saygılar...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol