Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

12 MAYIS 2010 TARİHİNDE SINAVIM VAR.

Yorum için giriş yap 9 mesaj · 3.816 görüntülenme
12 Mayıs 2010 tarihinde saat:14:30'da sınavım var.Lütfen dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. :geek: Ve bu siteye katkısı bulunan herkese çok tşk ediyorum. :ugeek: Kursa gitmeden buradan faydalandım.İnşallah ilk sınavda başırılı olurum.
şimdiden başarılar dilerim arkadaşım.

çalışmak kazanmanın yarısıdır.

bence bu sınavda önemli olan duyduğunu iyi tekrar edebilmek,

benimde 7 mayısta sınavım var ve en çok çalıştığım ders nazeggen.

Allah zihin açıklığı versin.

ve kazanman için dualarımız seninle olsun.

ve kazanacaksın inş. inş. inş.

rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Çok tşk ederim.Ben de size başarılar diliyorum.Sınav esnasında yaşadıklarınızı burada paylaşırsan biz de sizlerin tecrübelerinizden faydalanmış oluruz. ;) Bende nazeggen konusuna ağırlık vermiş durumdayım.Yüce Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
arkdslar ikinizede basarilar diliyorum umarim iikinizdende iyi haberler duyariz sinav gunleriniz geldiginde,,,
arkadaslar her ikinizede bol sanslar diliyorum.Rabbim emeklerinizi bosa cikarmaz insallah
arkadaslar rabbım yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla sınavı kazanırsınız sınavda elınızden gelenın en ıyısını yapmaya calısın ve heycanınızı durdurmaya bakın inşallah sınavı kazanacaksınız rabbım sızlerın yardımcısı olsun hayırlı sınavlar susces:bol şanşlar
Allah yardımcınız olsun kardeş ben de sırf bu siteyle çalışarak girdim sınava ve çok şükür ilk girişte de geçtim sınavı sizde geçersiniz Allahın izniyle.
ortakoy yazdı:
arkadaslar rabbım yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla sınavı kazanırsınız sınavda elınızden gelenın en ıyısını yapmaya calısın ve heycanınızı durdurmaya bakın inşallah sınavı kazanacaksınız rabbım sızlerın yardımcısı olsun hayırlı sınavlar susces:bol şanşlar

iki arkadaşa da başarılar diliyorum.Arkadaşlar benimde bir sorum olacak uyum sınavı randevu tarihini bir başkası bizim yerimize alabilir mi?Ben çalıştığım için arama imkanım yok.Ailemden biri benim adıma alabilir mi?Bilgisi olan var mı?Teşekkürler
Basarılar arkadaslar inşallahhh kazandıgınızıda yazarsınız buraya, Allah yardımcınız olsun :geek:

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol