Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

127 gun oldu hala vıze yok

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 2.165 görüntülenme
bugun tam 127 gun oldu arkadaslar hala vızeden bı haber yok. 16 eylulde ankaradan basvuru yaptım her hafta arıyorum henuz cıkmamıs dıyorlar. daha ne kadar bekleyecegız bılmıyorum.
insaLLah cikar arkadasim

keske nl den basvuru yapsaydin orda evraklar daha hizLi isliyormus daha erken bi netice veriyorlarmisss

Allah sabrinin mufakaatini versin isaLLah :geek: :geek: :geek:
soruunuz ellerine gecmismidir!!!

www.iks.com.

www.ind.nl

ankaradaki konsoloslukdan hollandadaki esiniz bunu kolay (IND)arastirabilir!!!!!!!!!
Slm arkadasim,

Bunda bir yanlislik var, yani siz evraklarinizi teslim ettiginiz gunden itibaren size IND mektup gonderiyor ve en alt yazida size tarih veriyorlar. En gec o tarihte size cvp vermeleri gerekiyor yani toplam 12-13 hafta suruyo. Esiniz muhakkak IND gitsin, aramasin. Cunku bende istek yaptim ama bi abla var kendisi avukat o soledi bana. eger o IND verdigi tarihten daha fazla zamani gerekiyorsa size mektup gonderiyorlar.

Yada sizin isteginiz yanlis bir bolume gitmistir, HERSEY OLABILIYOR!!!!

Insallah en kisa zamanda olumlu cvp alirsiniz ve butun bekliyenlerde tabiki bizde....

>>GEC OLSUNDE GUC OLMASIN
ya kardeşlerim vize beklemekten sınav süresi dolup (yani 1 yıl), gene sınava girecek arkadaşlar var. bunlara hazırlıklı olun. acı ama gerçek bu malesef...
sagolun arkadaslar ılgınıze tesekkurler.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol