slm ben de 13 mart saat 11'de Ankara'da sınava giricem inş. dualarınızı bekliyorum..bide merak ediyorum o tarihta sınava girecek biri varmı bu sitede...
13 mart ta ankarada sınav
slm. arkadaşım bende 13 martta sınava giricem ancak istanbulda saat 15:00 da umarım ikimizinde güzel bir günü olur o gün.allah yar ve yardımcımız olsun
Rabbim sınava girecek bütün arkadaşlara yardım eder inş. hakkaten stresi bile yoruyo insanı..sizede başarılar dilerim ..Allah zihin açıklığı versin.. :geek:
arkadaslar ikinizede basarilar diliyorum inaniyorumki sizlerde yesilleneceksiniz
Dualarimiz seninle.
Allah zihin acikligi versin. :geek:
Hayirli haberlerini bekliyoruz
Allah zihin acikligi versin. :geek:
Hayirli haberlerini bekliyoruz
slm bende sınavdan geçtim benide yeşillendirirmisiniz :lol: inş sınava giren bütün arkadaşlarımız başarılı olurr.. :geek: bu arada bişey sorcam sınavda öğrenim durumu farkediyomu..ya çalıştığım yerlerden gelmedi sanki bana hiç zorlandımm bayağı benn..bilgilendirirseniz çok sevinirim
slm bende sınavdan geçtim benide yeşillendirirmisiniz :lol: inş sınava giren bütün arkadaşlarımız başarılı olurr.. :geek: bu arada bişey sorcam sınavda öğrenim durumu farkediyomu..ya çalıştığım yerlerden gelmedi sanki bana hiç zorlandımm bayağı benn..bilgilendirirseniz çok sevinirim
tebrikler arkdsm cok sevindim ne guzel bi arkdsmz daaha yesillendi ve esine kavusabilmek icin ilk adimi basariyla gecti...
umarim vize islemlerinde cok cabuk hallolur ve esine kavusursun...
ama beni hala yeşillendirmemişiniz.. :(
ama beni hala yeşillendirmemişiniz.. :(
arkdsm sinav tecrubenden biraz bahsedersen yeni sinava hazirlanan arkdslarimimz icin iyi olur...
ayrica arkdsm durumunuzu geluk ablamiza ilettim en kisa zamanda sizide yesillendiricektir....tekrar tebrikler...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol