Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

14 Haziran 2010 Tarihli Sınav Tecrübem

Yorum için giriş yap 9 mesaj · 4.014 görüntülenme
Arkadaşlar bende girdim bu sınava ankaradan gelir gelmez sizle paylaşmak istedim ya saat 2:30 da konsoloslugun önüne geldim Hollandanın maçı varmış tek ben vardım gider gitmez sınava girdim kitapdaki 30 soru çok iyi geçti hepsinden eminim sonraki beterdi çok bouk bir ses ve ondan sonra anlamasamda anlasamda susmadan cevap verdim sorulardan ikisini anlaya bildim onada cevap verdim zıtlarda ise anladım çıktı bir kaçtane söyledim diyerlerini ik weet het niet dedim yada ik bigrap het niet nedim hikaye bölümünde anladım iki üç cümleyi söyledim anlamadıma günleri saydım ayları ters düz saydım :D ondan sonra diyer hikaye çıktı onda da 5 cümle vardı onları saydım sonra op uit in dedim :D daha sonra sınav bitti beni sınavada gözetmen olan bayan hiç bir şey sormadı ya size bişey soracam sizede yaptımı bilmiyorum sınav sonunda anket yaptı ses iyimiydi bulunduğunuz ortamdan memlunmusunuz falan dedi ortam iyidi dedim ses biraz çızırtılıydı ama iyidi dedim geçtim offf sınav nasıl diye sordum kadına tabiki benim yanımda deyildi dinlemedim seni o yüzden cevap veremem dedi allahım yüzü ne asıktı kadının neyse işin açık çası ÜMİDİM Pek yok arkadaşlar hepimiz geçeriz herkez geçer inş ne diyim hayırlısı bu siteye ve ortaköy arkadaşımıza herşey için teşekürler aklımda kalan zıtları söyleyim ouderwets Modern goedkoop Duur Aklımda bunlar kalmış sizce durumum nasıl berbat deyilmi kesin bittim ben ya :oops: Unutmadan Bu Sınavı Ben Geçersem herkez geçer okadar kötüydü Hayırlısı
İnşallah kazanmışsınızdır arkadaşım, Allah sonunu daim etsin.
valla arkadasım ıyı olur insallah hakkında hayırlısı olsun bende yarın saat 11de girecegım insallah iyi gecer ama inanın hiç heyecanlı degilim hepimizin hakkında hayırlısı olsun sende umarım gecersın geçmiş olsun darısı bana :oops: :roll:
saolun arkadaşlar amin inş herkez geçer
Bu senin sınavı kazandığını gösterir kardeş,

yakında duyarız sevinç çığlıklarını :)
Wallahi inş :D conhoney dört gözle sonucu bekliyorum gelirse ilk sizle paylaşacam iyi kötü bahtıma ne gelirse
Geçtim Yeşilimi İsterim
yeşile kavuştun,maviyede kavuşursun inşallah.
inş A-2 yle geçmişim ya allaha çok şükür teşekürler

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol