Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

14 OCAK 2010 sınav tarihimi aldım

Yorum için giriş yap 15 mesaj · 2.660 görüntülenme
bugun aldım randevuyu arkadaslar randevu alırken bile heycanlandım sınavda napacam bilmiyorum.
murat_k yazdı:
bugun aldım randevuyu arkadaslar randevu alırken bile heycanlandım sınavda napacam bilmiyorum.

endiselenme heyecan yapma arkadasım bak bu siteden calsııp gecenler oldu kursa bile para vermek sacma bende bu siteden calıstım gectim ve simdi kursa gitseydim bosa para vermis olacaktım.Allah yar ve yardımcımız olsun...
teşekkür ederim inşallah geçerim herkes kursa git geçemessin diyo ama ben sizlerin yardımıyla inşallah alacam
hayırlı olsun murat kardes

insaallah kazanirsin
teşekkür ederim geçeriz inşallah allahın izniyle
tabi gececeksin birascık ilgilendiysen birascik. gectm diyeceksin...

hayrlı olur insallah allah vizene kolaylık versin asıl stres orda kolay gele...
inşallahhhh
Şimdiden başarılar murat.Cok stres yapma.Rabbim hayırlısını versin.

Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Selam ve Dua ile
Hayirli olsun.

guzel haberlerini almak uzre ..
allah razı olsun arkadaşlar şimdi nerden başlayım çalışmaya bilmiyorum resimli kitabı ezberledim sayılır bi kaç yanlış cıkıyo 2. bölümden korkuyorum inşallah iyi olur
1 bolum tamam diyoruz o zamann

2 bolum icin , sitede paylasilan konulara dikkatli bir sekiLde calisabilirsin. cok calismalisin .stres yapmamalisin,

ve sinav esnasinda kesinlikle susmamalisin bilmedgin seylerle karsilasacaksin elbette .. susmaman en onemlisi ik weet het niet de mesela yada ik begrijp het niet .. ve benzeri seyler soyle bunlarda sana zaman ve puan kazandiracaktir.

hikaye bolumde anladigin ne varsa ama ne varsa kelime olsun cumle olsun herseyi soyle hic birsey anlamadiysan hollandaca olarak kendini tanit buda sana puan kazandiracaktir..

insallah kazanirsin.

benden bu kadar ip ucu

basarilar !
basarılar dilerim arkadasım.inşallah istedigin sonucu alacaksın
Bende yaklaşık 20 gün önce sınava girdim ve geçtim...

Kursa falanda gitmene gerek yok...

100 tane resmi öncelikle cebine koymalısın... özellikle 100 resimde telafuzlara dikkat ediyorlar naarnederland setinden çıkan cd deki cevapları iyi dinle ve oradaki gibi telafuz et.. ben 100 üzerinden 97 aldım resimlerden...

ikinci bölümde ise onda da susmamaya özen göster...

ben 4 tane cümle ezberleyip öle gitmiştim..

duymadım...

anlamadım..

çok hızlıydı...

bilmiyorum...

hikaye bölümü var o bölüm içinde

hikayede hikayeyi dinledim aklımda bir kaç kelime kallmıştı onları söyledim daha sonra eşimle birlikte belirlediğimiz ve ezberlediğim cümleleri peş peşe söyledim...

ben şurada yaşıyorum.. adım bu... 23 yaşındayım.. hollandayı seviyorum.. gibi

2. bölüm içinde 1. bölümdeki gibi yaptım ve farklı cümleler kullandım...

iç açıcı bir puan olmasada dil bölümünden 29 puan aldım..

sonuçta 126 puanla geçerli sonuçu aldım..

heyecan yapma sakin ol herşey inşallah gönlünce olur...

Saygılar
herkese cok teşekkür ederim az kaldı perşembeye inşallah hayırlısıyla.
arkadasim endiselenecek hicbir sey yok sadece resimleri ezberle ikinci bolumdede duyduklarini tekrarla bu sinavi gecemiyecek kimse yoktur.bende ilkindi ufaktan heyecan yaptim hemde cok az calistim fakat sonra gorunce anladimki basit.

ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol