Sonunda bende okula basliyorum arkadaslar.
Okulumun ismi KELLEBEEK COLLEGE aksam kursu saat 18:30 dan 21:00 a kadar
Hollanda' ya geleli bu ayin 14 unde tam 4 ay olacak ve hersey bu kadar cabuk gelisiyor.
umarim sizin islerinizde yolunda gider ;)
15 Eylul' de Okula Basliyorum Sonunda
ins ins ins arkadasim.darisi bizlerin basina.
oncelikle hayirli olsun.
ve bir sorum olcak:sen haftada kac gun gideceksin okula??
oncelikle hayirli olsun.
ve bir sorum olcak:sen haftada kac gun gideceksin okula??
Sonunda bende okula basliyorum arkadaslar.
Okulumun ismi KELLEBEEK COLLEGE aksam kursu saat 18:30 dan 21:00 a kadar
Hollanda' ya geleli bu ayin 14 unde tam 4 ay olacak ve hersey bu kadar cabuk gelisiyor.
umarim sizin islerinizde yolunda gider ;)
hayirli ugurlu olsun arkdsm okulun umarim en kisa zamanda ogrenirsin hollandacayi,,,
hayirli olsun Ali
umarim hayatinda hersey boyle cabuk gerceklesir ve istedigin yere gelirsin
kolay gele
umarim hayatinda hersey boyle cabuk gerceklesir ve istedigin yere gelirsin
kolay gele
hayırlı uğurlu olsun allah kolaylık versin kardeşim... :ugeek:
herkese tek tek tsk. ;)
hayırlı olsun arkadaşım. bu okul konusunda bir ben kısmetsizim galiba. sebebini de bir türlü anlayamıyorum.
hayirli olsun arkadasim benimde sana bir sorum olacak . ben 10 ayda henuz kursa baslayamayan garibanin tekiyim diyelim :) ama yok artik ben kendim istemiyorum . bebegin dogumuyla kurs yarim kalacak korkusuyla artik niye bu kurs islemlerim olmuyor diye uzulmuyorum . ama yinede bilmek istedigim seyler var . anladigim kadari ile aksam ve gunuz olmak uzere ayri guruplar var . haftada kacgun gidildigi konusu benimde ilgimi cekiyor. yani haftada 2 yada 3 gunse belki kaldirabilirim diyorum . ama 5 gun zor ya hem calis hem kurs hem bebek cok zor olacak .
daha oncede soylemistim galiba kursa giden arkadaslar , kurstan aldiklari dokumanlari paylasirsa benim gibi kursa henuz gidemeyenler icinde evde calisma firsati dogar .
simdiden tesekkurler
daha oncede soylemistim galiba kursa giden arkadaslar , kurstan aldiklari dokumanlari paylasirsa benim gibi kursa henuz gidemeyenler icinde evde calisma firsati dogar .
simdiden tesekkurler
hayirli olsun arkadasim benimde sana bir sorum olacak . ben 10 ayda henuz kursa baslayamayan garibanin tekiyim diyelim :) ama yok artik ben kendim istemiyorum . bebegin dogumuyla kurs yarim kalacak korkusuyla artik niye bu kurs islemlerim olmuyor diye uzulmuyorum . ama yinede bilmek istedigim seyler var . anladigim kadari ile aksam ve gunuz olmak uzere ayri guruplar var . haftada kacgun gidildigi konusu benimde ilgimi cekiyor. yani haftada 2 yada 3 gunse belki kaldirabilirim diyorum . ama 5 gun zor ya hem calis hem kurs hem bebek cok zor olacak .
simdiden tesekkurler
haftada 2 gun gidiyorum pazartesi ve carsamba gunu.
okulumun ucretini tamamen belediye karsiliyor ve 3,5 yil sure verdiler sinavi alabilmem icin
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol