Arkadaşlar Bu pazartesi sınavım var acaba beni deneme sınavı gibi sınav yapabilirmisiniz?
Mesela Msn veya herhangi bir sesli görüşme programı ile...
Hazırmıyım değilmiyim bilemiyorum kendimi sınamak istiyorum.
Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa minnettar olurum...
17 Mayıs 2010! Beni test edebilecek bir arkadaş varmı?
Arkadaşlar Bu pazartesi sınavım var acaba beni deneme sınavı gibi sınav yapabilirmisiniz?
Mesela Msn veya herhangi bir sesli görüşme programı ile...
Hazırmıyım değilmiyim bilemiyorum kendimi sınamak istiyorum.
Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa minnettar olurum...
kardeşim sende tın kodu yokmuydu eger varsa tın koduyla ara ve kendını dene derım en ıyı deneme seklı o fazla parada tutmuyo ben yaptım bana 10 tl bıle tutmadı eger sende tın kodun yoksa bu sıtede tın koduyla yapılmıs sınavlar var onları ındır dınle bunun sana cok faydası olsur bıde sınavın tam nasıl yapıldıgını anlarsın basarılar kardeşim
Tin koduyla yapılan sınavları dinledim ancak tin kodum yok benim düşüncem msn gibi bir yazılımla yine sınava girecek yada girmiş olan bir arkadaşla birbirimizi denememiz hemen puanlamamızı görebilir ve yanlışlarımıza mudahale edebiliriz...Ben şimdide sınavımdan sonrada bu şekilde sınanmak isteyen arkadaşlara yardım edebilirim ancak sınavım yarın ve yarından önce olursa bende memnun olurum...
Ortaköy kardeşim her türlü probleme bir çözüm getirmeye çalışıyosun başarıyosunda Allah senden razı olsun kardeşim Hollanda'da yaşayan Türklerin 10 da 1 i senin gibi vatandaşına bağlı olsa Hollanda'nın her köşesinde Bir Türk bayrağı dalgalanırdı!!!
Ortaköy kardeşim her türlü probleme bir çözüm getirmeye çalışıyosun başarıyosunda Allah senden razı olsun kardeşim Hollanda'da yaşayan Türklerin 10 da 1 i senin gibi vatandaşına bağlı olsa Hollanda'nın her köşesinde Bir Türk bayrağı dalgalanırdı!!!
saolasın kardeşim bak ne dıyecem sende tın koduyla yapılan sınavı esıne ver o ondan alıntı yaparak senı calıstırsın o benden daha ıyı bılır ve kelımelerı tam net soyler sımdı senı ben test ederım ama benım telefuzum yanlıs olabılır ve senı yanlıs yonlendırmek ıstemıyorum sen en ıyısı esınle calıs o senı cok ıyı bı sekılde dınler ve soruları guzelce sorar ve senın sınavı gecıp gecemıyecegıne karar verır kardeş sen hıc korkma rabbımın ıznıyle kazanırsın sınavı ınsallah rabbım sendende razı olsun hayırlı sınavlar rabbım senınde benımde ve herkesın yardımcısı olsun dedıgım gıbı senın esınle calısma fırsatın varsa hıc kacırma derım cunku ben tek basıma calısıyorum esımle hıc calısamıyorum sen esınle calıs ve esınden hıc cekınme bol sanslar
kardeşim bende tın kodu var ben sana verebılırım ama tın kodunun yapılmıs yada yapılmamıs oldugunu bılmıyorum ben tekını rast gele aradım ve hollandaca konustuklarını duyunca hemen dedım bu tın kodu kullanılmamıstır ve kendımı denedım rabbımın sayesındede cok guzeldı puanım bende sana bırını verıyım ama dedıgım gıbı kullanılmıs mı bılmıyorum bana baska bırı verdı ve o kısıyı o gunden sonra hıc konusamadık sende ara sansını bı dene ınsallah kullanılmamıstır hadı sansına ne cıkarsa kardeş kolay gelsın
kardes gel hadi 15 dk yapalim sonra maca gitmem lazim .... ozelden msn ini gonder
cabukkk 18.25. - 18.30 a kadar gonderirsen yapariz
cabukkk 18.25. - 18.30 a kadar gonderirsen yapariz
kardeş özel mesaj nasıl gönderiliyo?
kardeş özel mesaj nasıl gönderiliyo?
kime ozel msj gondermek istiyosaniz ornek (darisibasima arkdsmza) onun yazisinin altinda ( om ) yazan biyer var oraya tiklayin ve acilan ekranda yazin ozel msjinizi gondere tiklayin,,,
kardeşim bugun sınavın var senın saat kacta oldugunu bılmıyorum rabbım yardımcın olsun ınsallah hayırlısıyla sınavı kazanırsın ve sende bu dertden kurtulursun rabbım yardımcın olsun ınsallah sorular cok basıt bı sekılde yaparsın hayırlı sınavlar ve hayırlı haberlerını beklıyoruz bol sanslar kardeşşşşş
Sağolasın kardeşim
14:30 da sınavım var birazdan çıkacam evden
artık Allah'tan hayırlısını diliyorum hem kendim hemde sizler için
inşallah hayırlı haberlerimi yazacağım buraya...
Allah'a emanet olun...
14:30 da sınavım var birazdan çıkacam evden
artık Allah'tan hayırlısını diliyorum hem kendim hemde sizler için
inşallah hayırlı haberlerimi yazacağım buraya...
Allah'a emanet olun...
kardeşim daha vaktın varmıs bak sen o tın kodunu kullana bılırsın bende bır tane daha var gercekten dıyorum cok rahatlarsın sınavda sana basarılar dılıyorum rabbım yardımcın olsun sende allaha emanet ol kardeşim hayırlı sınavlar
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol