Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

180 GÜN SONRA VİZEM ÇIKTI :geek: :P :) ;) :D :ugeek: :

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 4.040 görüntülenme
çok mutluyum vizemin onaylandığını öğrenmiş bulunmaktayım ama ne zaman elime geçer bilmiyorum iksye henüz bilgi gelmemiş ama belçikada durumunuz pozitif sadece beklemeniz gerek demişler :) inanamıyorum artık bu kadar sıkıntıdan sonra tamda ümidi kesmişken bu heberi almam hastanın bir anda iyileşmesi gibi oldu :D darısı bekleyen arkadaşların başına inşallah onlarda kısa sürede sevdiklerine kavuşur :geek: ayrıca bu site görevlilerine emeği geçen geçmeyen yazan yazmayan yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ediyorum :ugeek:
gozunaydin arkadasimmm
aa cok sevindim arkdsm gozunuzaydin tebrikler...umarim en kisa zamanda elinizede ulasir vizeniz...
gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun :) rabbim yolunuzuda bahtınızıda açık etsin..

darısı bana ve bekleyen herkese inşallah :geek:
Flaky hayırlı olsun arkadaşım gerçekten çok sevindim adına:)

Bu arada vizenin onaylandığını nerden öğrendin dofi den mi. Bu sefer kaynak emindir vizen gelir inşş.

Tekrardan tebrk ederim. İnş en yakın zamanda pasaportun da eline geçer.
ne guzel

Masallah...

Tebrikler :ugeek:
sağolun arkadaşlar teşekkür ederim.darısı size inş.özl arkadaşım bu sefer yalandan değil harbiden çıktı emin olmak için eşimden dofiyi tekrar tekrar aramasını istedim :D inanamıyorum napıyım o kadar aksilikler o kadar sıkıntılar o kadar yalan laflar oldu ki insan gerçekten inanamıyor ama allahım gördü beni yüzüme baktı şükürler olsun :geek: kafayı yemem an meselesiydi direkten dönme buna denir ;) iksye baktım pasaport ups'ye teslim edilmiştir yazıyor :) bu anı sana ve vize bekleyen herkese nasip etsin allahım :geek: şunuda söylim vizesi çıkan ve birdaha bu siteye uğramayanlardan olmucam elimden geldiği kadar bu yola başkoyan insanların yanında olcam allaha emanet olun.
way way bi güzel haber daha aldık desenize :) hadi hayırlısı bakalım yeni hayatında basarılar ve mutluluklar..

Bende aradım dofiyi 1o gün icinde cevap alırsınız durumunuzla ilgili olarak dediler.. Bu hafta 9.hafta bitiyo bakalım artık bizimki ne olucak (:
flaky cokkkkk ama cok sevindim adina darışı diger bekleyen arkadaşlara
o kadar beklemeni bir anda unutturuvermişdir ... darısı bize insALLAHCC ....
hayırlısı olsun gercekten sevındım gozunuz aydın darısı bekleyenlerın basına aminnnnnnn

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol