çoookkk teşekkür ederim arkadaşlar.artık çim rahat uyuyabilirim.çok ama çok mutluyum.BENDE YEŞİL OLABİLİRİM DEĞİLMİ....
YUPPİİİİİİİİİ......
19.11.2007 pazartesi sınava girecek olan varmı?
:) tebrikler arkadasim
sende yesil olcan artik..!
kolay gele
sende yesil olcan artik..!
kolay gele
çoookkk teşekkür ederim arkadaşlar.artık çim rahat uyuyabilirim.çok ama çok mutluyum.BENDE YEŞİL OLABİLİRİM DEĞİLMİ....
YUPPİİİİİİİİİ......
Bu bi sinav ama boyle olmamali... Sinava giriyon dert sinavi bekliyon stress vizeyi bekliyon dert...
Allah hepinize kolaylik versin...
Ben nisanlim yaninizdayiz... Bizim boyle bi skintimiz yok ama sizi gayet ii anliyoz....
Tebrik ederim..... Allah vizede kolaylik versin....
YESILDE YAKISDI HANI :D
yeşillenince daha bi umutlanıyor insan çünkü önünde bir renk kalıyor mezun rengi;)))
allah kolaylık versin ve tebrik ederim serlin
allah kolaylık versin ve tebrik ederim serlin
aynı bukalemun misali devamlı renk değiştiriyoruz :lol:
sınavı kazandım ve çoook mutluyum. Sınava yeni girecek arkadaşlara yardımcı olmaya hazırım.hatta ist anadolu yakasında ve kocaeli gebze civarında oturan varsa bire bir de yardımcı olabilirim.Tek isteğimiz sevdiğimize kavuşmak ve mutlu olmak.Allahım hepimize yardımcı olsun.
Azim ve sabırla herşeyin üstesinden geliriz inşallah...
Azim ve sabırla herşeyin üstesinden geliriz inşallah...
tebrik ederim arkadaşım..darısı vizelere..inş herşey sorunsuz bi şekilde evam eder ve en kısa zamanda sevdiine kavuşursun.. ;)
CANıSI....var ben gırıyorum.19.11.2007 tarihinde ankarada 10:30 sınava gırcem.başarılarrrr
canısı allah yar ve yardımcın olsun sınav hiç bişey değilmiş.;)) vize beklemek ölümmüş. dert etme sınavı gecersin.
kolay gelsin arkadaşım
kolay gelsin arkadaşım
19.12.2007 saat 10.00 sa ankarada giricem sınava ben. demin yazılanları okurken 4. kitap diye birşey den bahsediliyordu. bu dorduncü kitap ne oluyor. bende sadece bir tane fotoboek var. ben sadece oçalıştım. başka bişey yok dediler.sınava giren arkadasler bana yardımcı olursa sevinirim.
19.12.2007 saat 10.00 sa ankarada giricem sınava ben. demin yazılanları okurken 4. kitap diye birşey den bahsediliyordu. bu dorduncü kitap ne oluyor. bende sadece bir tane fotoboek var. ben sadece oçalıştım. başka bişey yok dediler.sınava giren arkadasler bana yardımcı olursa sevinirim.
arkadaşım 4. kitap olayı şudur.
Sana zaten sınavda 30 tane soru soracaklar Naar Nederland kitabından
Konsoloslukta sınava gireceğin odadaki camlı bölmede 1, 2, 3, 4, 5, 6 ...... diye numaralandırmış fotoboek lar var.
Sınava başlamadan önce Hollanda' dan sizin hangi numaralı kitaptan sınav yapılacağınızı konsolosluk görevlisine bildiriliyor ve konsolosluk görevlisi size o numaralı kitabı veriyor.
Yani bu 4. Kitap hikayesi budur güzel arkadaşım :)
Başarılar ;)
pazartesi sınava girdim ama hala cevap gelmedi.ertesi gün 2 de gel dediler gittim
sonuç gelmemiş.eve yollıcaklarmış sonucu ve en kötü haber genelde sınavı geçemeyenlerin
sonuçları geç geliyormuş.sizce nekadar doğrudur bu...:(
slm bende sınava gırecegım ınsallah sonucun kazanmıs olur allah sana bana ve heerkese sabır ve kuvvet versın ınan kazaman ıcın dua edecegım sende bana dua et ama ;) bende sınava gırecegım
1 2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol