Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

2.OTURUM HAKINDA SORUM VAR LUTFEN YARDIMCI OLUN...

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 3.678 görüntülenme
merhaba arkadaslar bende hollandaya geleli yaklasik 1 yil olacak ind 2. oturum icin kgit yollamis bizde o formulleri dolduru geri yolladik simdi benim size sorum 1 yillik oturumdan sonra bana 5 yillikoturum mu vericekler kafam cokn karisti lutfen yardim edn yeni gelen arkadaslardan yardim beklyorum....
pasaportun suresi 5 yilliksa 5 yillik oturum aliyorsun kardes.
valla pasportum 2011 e kadar gecerli insallah banada oyle 5 yillik oturum verirler cevabin icin cook tesekkurler
tanmer arkadasim eger daha basvurunu yapmasiysan git 2013 e kadar uzat pasaportunu isini saglama al kolay gelsin
arkadaslar bu olayin pasaportla alakasi yok ben ikinci oturumumu almaya gittigimde pasaportumun bitimine alti ay kalmisti sadece ve bana bes senelik oturum verdiler.ayni tarihta geldigim arkadaslar var onlara bir senelik alanda var bes senelik alanda var .peki fark nerden kaynaklaniyor derseniz bence bir iste calisiyor olmaniz olabilir cunki 5 sene oturum alan arkadaslarim hep calisan kisilerdi bilginize.
arkadaşlar ikinci oturum süresinin ne pasaport süresiyle ne de çalışmayla ilgisi var. benim pasaport sürem de 5 yıllık değildi, üstelik çalışmıyorum fakat 5 yıllık oturum aldım. bu, genel bir uygulama. fakat tabi değişmiş olabilir. o yüzden ekstra zahmetlere girip bir de türk pasaportlarını uzatacaz diye sıkıntı yapmayınız. zaten forumda bildirildi chip dönemi başlıyormuş pasaportlarda.
İlk basta 1 yıllık aldık sımdıde 5 yıllık oturum aldım.Okulada yenı basladım calısmıyorumda.pasaportumunda bıtmesıne 4 ay kaldı

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol