selam site sakinleri... benimde sınav tarihim belli oldu. 20 ocak saat 11:30 Ankara konsoloslugu... gelişmeleri aktaracagım sizlere buradan.. başarılar hepinize..
20 ocak 2009 sınav tarihim-Ankara
Allah zin acikligi versin. :geek: Hayirli haberlerini bekliyoruz...
Yesilde yakisacak sana
Yesilde yakisacak sana
Allah yardımcınız olsun şimdiden arkadasım inşşş hayırlı haberinizi duyarız sizinde sevincinizde ortak oluruz....
arkadasım allah yardımcın olsun.basarılar..
tesekkurler arkadaslar... tüm güzel dilekleriniz için...
selam site sakinleri... benimde sınav tarihim belli oldu. 20 ocak saat 11:30 Ankara konsoloslugu... gelişmeleri aktaracagım sizlere buradan.. başarılar hepinize..
inallah gecersin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allah yardımcın olsun, Başarılar kazanıcaksın inşallah ;)
Sınavda dert edecek birşey yok 1.bölümü full yap ıkıcı bölümde tekrarda ne duyduysan onu söyle hikayede adını soy adını hobini nerde oturudğunu eşinina dını söyle ben böyle yapdım korte vragen zıtlarda hepsını salladım alah ayrdımcsın olsun
nasil yani hikaye bolumunde adini soyadini soyle?
;) sevgili arkadaşlarım biraz geciktim elimde olmayan nedenlerden dolayı size yazmaya. sınavdan 156 puan aldığıma dair cevabı aldım. tecrübelerimi ilgili alana aktaracagım ayrıca sınava giderken stresimi alsın diye otobüste cep telefonundan 100 soruyu okuyup durdum... cep için hazırladıgım hızlandırılmış videoyuda ilgili bölüme ekleyeceğim... saygılarımla...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol