arkadaslar sınav tarıhı almak ıcın dun saat 3 den 4 kadar ugrastım ama olmadı nıhayetınde bugun aldım cok sukur ınsallah bı sıteye sınavı kazandıgımı da yazarım tbı butun sınava gırecwk arkadaslar once arasında da ben oluyum o kazanan kısılerın allah yaardımcımız olsun dua larınızı beklıyorum tum herkese allah kolaylık versın dıyar38 alla emanet olun ... :)
21 subat 2008 sınav tarıhım
Eminimki sınavı kazanacaksın Allahın izni ve sitedekilerin duası ile tabiki. Hayırlı haberi bekliyoruz.
hadi hayırlı olsun arkadaşım.
ama sanırım artık yeni sistemde gireceksin sınava.
artık derslerine çok iyi çalışman lazım iyi puan alabilmen için.
Allah utandırmasın !!
başarılar ;)
ama sanırım artık yeni sistemde gireceksin sınava.
artık derslerine çok iyi çalışman lazım iyi puan alabilmen için.
Allah utandırmasın !!
başarılar ;)
mujdeli haberlerini bekliyoruz
insallah kazanirsin arkadasim
kolay gele
insallah kazanirsin arkadasim
kolay gele
inşallah müjdeli haberini alırız allah yardıcın olsun bol dua bol şans diliyorum
hadi hayırlısı bakalım inşallah seni de yeşil görürüz...dualarımızdasın..ALLAH yardımcın olsun..
arkadaşlar sınav tarihini nasıl alacağım bana yardımcı olurmusunuz??????????
arkadaslar sınav tarıhı almak ıcın dun saat 3 den 4 kadar ugrastım ama olmadı nıhayetınde bugun aldım cok sukur ınsallah bı sıteye sınavı kazandıgımı da yazarım tbı butun sınava gırecwk arkadaslar once arasında da ben oluyum o kazanan kısılerın allah yaardımcımız olsun dua larınızı beklıyorum tum herkese allah kolaylık versın dıyar38 alla emanet olun ... :)
sevgili gamze eger eşin hollandadan senin adına işlemleri yaptıysa yani sınav icin formu doldurup parasını yatırdıysa ve mailinize randevu alın diye mail geldiyse basvuru formunda hangi konsoloslugu yazdıysan orayı saat 3-4 arası arayıp randevunu alacaksın. eger sorun olursa yardımcı oluruz. sınava gircek arkadaşlara başarılar dilerim allah yüzlerini ağartsın.
kolay gelsin
kolay gelsin
insallah kazanirsin.ben halen beklemedeyim cunku daha 20 yasindayim 21 oluncada ben basvurucam.yani agustosta.kursa gitmiyorum ama bu sitenin yardimiyla kazanacagima inaniyorum.bu siteyi hazirlayanlara tekrar tesekkurler.aklima gelmisken belki tecrubeniz vardir sinava girmek icinde 21 olmak sartmi?
insallah kazanirsin.ben halen beklemedeyim cunku daha 20 yasindayim 21 oluncada ben basvurucam.yani agustosta.kursa gitmiyorum ama bu sitenin yardimiyla kazanacagima inaniyorum.bu siteyi hazirlayanlara tekrar tesekkurler.aklima gelmisken belki tecrubeniz vardir sinava girmek icinde 21 olmak sartmi?
sınava girmenin yaş ile bir alakası yok.
eğer yaşınız Ağustos ayında 21 doluyorsa,
sizde yaşınızın dolmasına 15 gün kala sınavınıza girersiniz
Allah' ın izni ile kazanırsınız sonra sınav sonuç belgeniz
elinizde hazır bulunur ve yaşınız dolar dolmaz hemen vize işlemlerine direkt başlarsınız.
bu şekilde zamandan istivade etmiş olursunuz :)
hadi kolay gele ve başarılar ;)
inşallah müjde ile dönersın arkadaş.ben daha tarıh almadım.umarım yenı sistem bızı kapsamaz
zamanın baya var iyi calış özelliklede cümle tekrarıyla
kısa cevaplı sorulara allahın izniyle kazanırsın
kısa cevaplı sorulara allahın izniyle kazanırsın
Kardeş Benim Sınav Tarihimde 21 Şubat saat:11,00 istanbuL
gurbete dogru ya cvp:arkdsm agustosta 21 inden gun aliosun demi,,ne zaman basvurmayi dusunuyosunuz yani dogum gununden kac gun gecmesini bekliceksiniz,,,,bende malesef :( :( :( daha 21 im doldurmadim 21 yasimi oyuzden basvuramiyoruz,nisan in 1 de yasimdan 2 gun almis olucam ve basvurmayi dusunuyoruz nerden cikti bu yas kanunu yaa,,,a,b ulkelerinde standart yas 18 dir bide 21 yas cikti tamda bize denk geldi offfff offff ,,,,40 -50 gun kaldi ama gecmior gunler bende 5 senedir evliyim,hatta bitcek bes sene su yas yuzudnen beklioruz anladigim kadariyla dogum gnunuz agustosta hemen basvurvakmisniz yoks beklicekmisiniz biraz cvplarsan sevinirim,,,
simdiden tesekluerler
simdiden tesekluerler
Arkadaşım şimdiden başarılar. Allah yardımcın olsun.. Korkmadan soğukkanlı bi şelikde gir ve işini bitir çık. çok zor değil.yarın iyi haberlerini bekliyoruz..
kolay gelsin....
Tüm dualr senin için...
kolay gelsin....
Tüm dualr senin için...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol