Arkadaşlar beni şu konuda aydınlatırsanız size minnettar olurum. Ben 21.08.1988 doğumluyum holladaya evlilik yoluyla gidebilmem için 21 yaşını doldurmammı gerekiyo 21 yaşından gün alsamda oluyomu. Konsolosluğu aramak istemiyorum. Bilindiği gibi biz türklere zorluk çıkartmaktan başka bi işe yaramıyolar.
21 Yaş Kanunu Hakkında
Arkadaşlar beni şu konuda aydınlatırsanız size minnettar olurum. Ben 21.08.1988 doğumluyum holladaya evlilik yoluyla gidebilmem için 21 yaşını doldurmammı gerekiyo 21 yaşından gün alsamda oluyomu. Konsolosluğu aramak istemiyorum. Bilindiği gibi biz türklere zorluk çıkartmaktan başka bi işe yaramıyolar.
takvimler 22.08.2009 dediği tarihden itibaren. Hollanda' nın istediği şartları yapma konumuna geliyorsun. ama tabiki o tarihe kadar da yaş sınırını 23 yada 24' e çıkarmazlarsa !
Allah yolunu açık etsin :geek:
arkdsm bu konuda bende magdurdum yani 5 senedir yas sorunumdan dolayi bekliyodum,mart sonundaydi dogum gunum ve ben 1 nisanda basvurdum ve konssoloslukta ne zaman evlendin kac senedir berabersiniz diye sordukalrinda soyleidm 5 senedir evliyiz ozamandan beri beraberiz deidm oda aaa bu kadar zamandir ayriymissiniz dedi bende evet yasdan dolayi gidemedim dedim ve kafama takildi sordum,ben dedim orda yazdigi gibi mart sonunda yasimi doldurdum yani henuz 1 iki gun gecti ustunden sorun olurmu dedim bayan hayir bi sorun olmas gecmis gunun zaten dedi,yani 22,08 oldugunda basvurabilirsin arkdsm bilgine,,,
bende senin gibi yaş sorunuyla karşılaşanlardanım.sınava girebilirsin.fakat vize için 21 den gun alman lazım.fakat şunuda unutma:sınav 1 sene için geçerli.senen doldumu tekrar girmen lazım.onun için yaşının dolmasını beklıcen.bir kaç ay kala sınava girip onu hazırda bekletebilirsin.tavsıyem eğer alt yapın yoksa o zamana kadar sınava hazırlanabilirsin.şanslısın kı sıteyı buldun.aradıgın herşey burada mevcut.başarılar dilerim.
sahracim sende baya bilgilendin bu konularda ins ins ins 8 yada 9 uncu ayda bekliyoruz vize haberlerini hayyirlisiyla,,,yasin ozaman doluyodu demi yanlis hatirlamiyosam,,,,
evet arkadaşım bende 4 temmuzu beklıyom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .yaşım o zaman doluyo.of of.şu sınavı alsamda vizeyle ilgili şimdsik sorun çıkçak gibi görunmuyo da .şans işte :oops: ....bakalım.sınav sınav sınav verem ettı benı :lol: :lol:
arkadasim bu sene istek yapsaniz bile red gelir cunku tam 21 yasini doldurmani istiyo bu memleket yani 21 yasindan gun alman diye bisey yok burda 21 i doldur oyle istek yapin yoksa bosuna umutlanirsiniz hayal kirikligi olur sizin icin ancak 21.08.2009 da istek yapabilirsiniz sabir zor ama meyvesi tatlidir hepimiz buraya gelene kadar ne sorunlar atlattik 1 yil dedgin nedir ki hemen gecer ben buraya geleli bi baktim ki 7 ay olmus tam zaman dedigimiz sey aslinda cok kisa Allah herkesin yolunu acik ettin rabbim kimseleri yari yolda birakmasin kolay gele...
ama arkdsm sen 88 liymissin ben 87 liiyim ozaman arkdslarin dediigi gibi 2009 olabilir,cunku ben 87 li oldugum icin tam 21 oluyorum gunu gecince 22 den gun almis oluyorum yani en azindan bayan bana sorun olmicani soyledi,,,ins ins ins dogrudur,,,
evet o zaman istek yapmaları lazım.fakat bildiğim kadarıyla 22 den değil 21 den gun almış oluyosun.o zaman sorun yok.gün aldığında problem kalmıyo.o zamana kadar dil konusunda arkadaşımız kendını baya bir geliştirmiş olur.sıteden yararlanabilir.burada bilgisi olan herkes sorularına cvp vermeye hazır.kolay gelsın
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol