Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

22 kasım da sınava girecek var mı?

Yorum için giriş yap 17 mesaj · 7.907 görüntülenme
arkadaşların sınav tecrübeleri değişik.genelde hepsi geçmiş ve çoğu evde çalışmış kimseler.umarım benim içinde bir problem olmadan atlatırım sınavı.aynı gün sınava girecek olan varsa yazışalım..kolay gelsin..buarada sınava hazırlık için vermiş olduğunuz linkler genelde ücretli download programları istiyor..neyse ..selamlar.
redgrey yazdı:
arkadaşların sınav tecrübeleri değişik.genelde hepsi geçmiş ve çoğu evde çalışmış kimseler.umarım benim içinde bir problem olmadan atlatırım sınavı.aynı gün sınava girecek olan varsa yazışalım..kolay gelsin..buarada sınava hazırlık için vermiş olduğunuz linkler genelde ücretli download programları istiyor..neyse ..selamlar.

arkadaşım pardon !!!

dikkatinizi çekerim bizim paylaştığımız bütün kaynaklar free yani bedavadır. yardımlaşma amaçlı.

sanırım sizin internetten download tecrübeniz olmadığı için yapamıyorsunuz.

siz hangi kaynağı elde etmek istiyorsunuz, bize söyleyin size yardımcı olalım.

hadi kolay gele

oncelikle sinavda basarilar dilerim .

linklerle ilgilide diger arkadasimin soyledigi dogru yani linkler hep bedava olanlardan . ama indirmekte sorun yasiyorsunuzdur bende yasiyordum sistemi bilmedigim icin . ben elimdeki kaynaklari linklere yukleyemedigim icin direk tekst olarak yayinladim bugun sitede . eger ilgilenirseniz isinize yarayacak bilgiler bulacaksinzdir

kolay gelsin
ben sadece dile getirdim yaşadığımı.arkadaşım pardon ya da download tecrübeniz yok gibi cümleler hoş bir tavır değil..brrnkysl teşekkürler.
redgrey yazdı:
ben sadece dile getirdim yaşadığımı.arkadaşım pardon ya da download tecrübeniz yok gibi cümleler hoş bir tavır değil..brrnkysl teşekkürler.

vallahi ben anlamadım gitti. niçin yanlış anlaşılıyorum.

benim yazdıklarımda bir yanlışlıkmı var arkadaşlar? :(

sadece kullandığım sözcükler iyi niyetli olarak ;

" sanırım sizin internetten download tecrübeniz olmadığı için yapamıyorsunuz."

ve

"siz hangi kaynağı elde etmek istiyorsunuz, bize söyleyin size yardımcı olalım. "

diye yazmıştım !!! bunlar hoş olmayan sözcüklermi ?

size kesinlikle suçluluk yüklemiyorum ve yüklemedimde

artı eğerki böyle bir problem yaşadığınızda niçin bize yardım için bir yazı yazmadınız?

siz direk linkler paralı diye yazmışsınız.

bi önce bize sorun danışın arkadaşlar. yanlış anlamaya meal vermeyelim. ve paylaştığımız kaynakların hakkını yemeyelim, saygı duyalım ve teşekkür edelim lütfen !!!!

bütün paylaşım yapan arkadaşlar zamanlarını yardıma ihtiyacı olan insanlar için harcayıp iyilikte bulunuyorlar bende dahil.

biz burada ücret karşılığı bir iş yapmıyoruz ve Allah rızası için yapıyoruz. lütfen ama lütfen saygı gösterelim !!!!

hadi kolay gele sınavınızda başarılar ;)
Bu baslik konu disina cikmasin lutfen....

Eger indiremediginiz kullanamadiginiz program var ise sorunuzu yada yazinizi o linkin o basligin aldinda yazinizki nerde sorun oldugu anlasilsin.

Gonulden paylasim yapan arkadaslari yermeden once sorun var ise gidermede yardimci olunuz.......
merhaba sınavda başarılar dilerim.bende sınava hazırlanıyorum kısmetse aralıkta sınava gireceğim.bu site verilen linklerden indirdiğim bilgilerle çalışıyorum ve söylediğiniz gibi ücretli değil orda bi yalnış anlaşılma var

bu bilgileri paylaşan bunun için emek harcayan arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ederim

gönderen redgrey tarih Prş Kas 15, 2007 8:47 pm

arkadaşların sınav tecrübeleri değişik.genelde hepsi geçmiş ve çoğu evde çalışmış kimseler.umarım benim içinde bir problem olmadan atlatırım sınavı.aynı gün sınava girecek olan varsa yazışalım..kolay gelsin..buarada sınava hazırlık için vermiş olduğunuz linkler genelde ücretli download programları istiyor..neyse ..selamlar
bir şey sormak istiyorum.istanbulda sınava giricem ve konsolosluk giriş kapısı daha önce ilk vizemi almaya gittiğim yerdeki kapıdan mı girilicek sınav için yoksa cadde üstündekin den mi?istanbulda sınava girenler bilgi verirse sevinirim.diger sorum ups e para ödeme işlemini sormazsak cidden onlar dile getirmiyor mu?ayrıca bir arkadaşımız 250 zıt kelime ezberlemesine ragmen 3 tane çıktığını dile getirdi?digerleri neydi acaba..eger gercek sınavda çıkmış zıtlar hakkında bir listeniz varsa gönderirseniz sevinirim..sınava kaldı 4 gün..:)
redgrey yazdı:
bir şey sormak istiyorum.istanbulda sınava giricem ve konsolosluk giriş kapısı daha önce ilk vizemi almaya gittiğim yerdeki kapıdan mı girilicek sınav için yoksa cadde üstündekin den mi?istanbulda sınava girenler bilgi verirse sevinirim.diger sorum ups e para ödeme işlemini sormazsak cidden onlar dile getirmiyor mu?ayrıca bir arkadaşımız 250 zıt kelime ezberlemesine ragmen 3 tane çıktığını dile getirdi?digerleri neydi acaba..eger gercek sınavda çıkmış zıtlar hakkında bir listeniz varsa gönderirseniz sevinirim..sınava kaldı 4 gün..:)

Selam arkadaşım bütün sorularının yanıtlarını bu iki linke tıklıyarak ulaşabilirsin.

ben İstanbul' da girmiştim.

İnşallah sınavını kazanırsın ;)

Linkler

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=17&t=339 - konsoloslukla ilgili yardım

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=17&t=323 - sınavla ilgili tecrübe
teşekkürler mesaj için ama kafamı karıstıran bir şey var arkadaslardan biri antepten gelmiş ve sınava katılmıs ve diyorki ögleden önce ups e para yatırdım bu biraz kafa karıstırıcı.sınav saatinden önce konsolosluga gidip kayıt yaptırmak diye bir şey var mı istanbulda?ve sınavda çıkan tegenstellingen bölümüne ilişkin soruları hatırlayan yok mu arkadaslar..??
redgrey yazdı:
teşekkürler mesaj için ama kafamı karıstıran bir şey var arkadaslardan biri antepten gelmiş ve sınava katılmıs ve diyorki ögleden önce ups e para yatırdım bu biraz kafa karıstırıcı.sınav saatinden önce konsolosluga gidip kayıt yaptırmak diye bir şey var mı istanbulda?ve sınavda çıkan tegenstellingen bölümüne ilişkin soruları hatırlayan yok mu arkadaslar..??

sevgili arkadaşım sen böyle yap.

örnek veriyorum sınavın 14:45' de diyelim.

sen konsolosluğa 14:20' de giriş yap

ondan sonra zaten göreceksin içeri girdiğin zaman solunda camken var ve sağında ise aşağı yukarı 5-6 metrelik mesafede ups görevlisi iki bayan var onlara gider yaptırırsın ;)

zıt anlamlıları soracak olursan, kimsede zaten düğru dürüst hatırlamıyor.

sana verdiğim linkte sadece bana 3 tane bildiğim zıt anlamlı çıkmıştır diye yazmıştım.

hadi kolay gele başarılar ;)
bende sınava yarın giriyorum umarım her şey yolunda gider,cuma günü yasadıklarımı burada anlatırım.duanızı eksik etmeyin selamlar.
allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun kolay gelsin hepinize. başarılar dilerim
Allah kolaylik zihin acikligi versin....

Umarim yesilim yesilim dolasirsin :D

Basarilarr
allah yardımcın olsun güzel haberler bekliyoruz redgrey.aa.e.o
merhaba yarın sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.

ama söylenilenler doğru gerçekten sınavdan sonra akılda soru kalmıyor bende 200 e yakın zıt anlmalı ezberledim ama tam emin olduğum 4 ü geçmedi.hatırladığım:beginnen,oma,licht diğerlerini bazılarını anlamadım bile başına on ya da niet koyup söylemeyi dene. ;) of lu sorulardan da hangi renk açıktır diye sordu sarı mı kahve mi?başka da bişey hatırlamıyorum valla.
Allah zihin açıklığı versin arkadaşım. inşallah kazanırsın ;)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol