Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

22 nisan salı ( vizem cikti )

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 2.821 görüntülenme
slm arkadaşlar şimdi de allah şükür vize randevümü almanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyorum.bugün ankarayı aradım vizem gelmiş hemen ardından iks'den randevü aldım bana en yakın tarih 21-22 nisanı söylediler ben 22 nisan salıyı tercih ettim 29 nisanda da uçuyorum allah kısmet ederse rabbim herkesi sevdiklerini kavuştursun.arkadaşlar yanılı bende herhangi bir evrak falan istemedi iks sadece pasaport resim ve başvuru formu dedim başka birşey gerekmiyormu eşimin pasaport fotokopisi evlilik cüzdanı falan filan diye... dedilerki sen vizeni almaya gidiyorsun vize başvurusunda bulunmuyorsun. bir fikri olan varsa yada vizeyi almaya gidenler paylaşırsa

memnun olurum
reisbey2008 yazdı:
slm arkadaşlar şimdi de allah şükür vize randevümü almanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyorum.bugün ankarayı aradım vizem gelmiş hemen ardından iks'den randevü aldım bana en yakın tarih 21-22 nisanı söylediler ben 22 nisan salıyı tercih ettim 29 nisanda da uçuyorum allah kısmet ederse rabbim herkesi sevdiklerini kavuştursun.arkadaşlar yanılı bende herhangi bir evrak falan istemedi iks sadece pasaport resim ve başvuru formu dedim başka birşey gerekmiyormu eşimin pasaport fotokopisi evlilik cüzdanı falan filan diye... dedilerki sen vizeni almaya gidiyorsun vize başvurusunda bulunmuyorsun. bir fikri olan varsa yada vizeyi almaya gidenler paylaşırsa

memnun olurum

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım.

Bizim insanlarımızın vazgeçilmez bir huyları vardır.

Başkalarının verdikleri bilgileri uygulayıp yola çıkıyoruz.

Arkadaşım benim görüşüm sakın işinizi ihtimallere bırakmayınız !

olsun size 2 evrak getirin dedilerse, siz 5 evrak götürün

işinizi garantiye alınız.

mesela, ben geçen gün Ankara Büyükelçiliğine mesaj attım vizeye almaya giderken ne getirmemiz gerekir yanımızda diye buyrun aldığım cevap buydu !

üsteki verdikleri bilgilerde şu şu belgeler yaterlidir diyorlar.

fakat size aklınıza gelebilecek bütün evraklarınızı bir dosya içerisine koyup tedbirli gidiniz ki

herhangi bir ekstra birşey istedilermi, hemen anında ibraz edersiniz :)

hadi Allah kolaylık versin ;)
Baslangicin sonu desene... Tebrikler :ugeek:

Allah yeni yasaminda utandirmaz insallah :geek:
tebrıkler arkadaşım.yenı hayatında ALLAH yar ve yardımcın olsun.darısı vize bekleyen diğer arkadaşlara inş.
heppinizden allah razı olsun saolun varolun
hayirli olsun arkadasim

yeni yasaminda basarilar

kolay gele
tebrik ederım sevgılı arkadasım,,allah yeni yasamında utandırmasın ınsallah..

emrah
reisbey bende aradım banada aynı seyleri söylediler hicbisey istemediler sadece 2 fotograf ve formul b dediler bende bütün evrakları götürecem. efeler diyerı arkadasımızla mail atmıstık onun yayınladıgı maili aldık o yüzden ne olur ne olmaz ne bulursan götür. orada rezillik cekmektense buradan fazla yükle bir kere rezillik cek ;))))).

bende hazırladım evrakları. sınav sonuc belgesinden pasaportun fotokopilerine kadar herseyi hayırlısı pazartesi saat 10 daki randevuyu bekliyoruz.

allah yollarımızı acık etsin ve yüzlerimi hicbir zaman karartmasın.
SAOL KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BANA NE GÖTÜRECEĞİNİ ÖZELDE YAZSANA PASAPORTUN TÜM FOTOKOPİLERİMİ ÇEKİLECEK
kardes istedikleri sadece pasaportun yazılı işlem görmüş sayfaları. ben hepsini cektirecem extradan 5 lira fazla gider onlara pek güven olmaz iş garanti olsun yani;)))
selam arkadaşlar hepinizi de ayrı ayrı tebrik ediyorum ne güzel bi duygu ya biz daha bekliyoruz avukatla yaptık isteğimizi ve 3.5 ay oldu hala bi ses yok şu için de bulunduğum duruma allah kimseleri düşürmesin inanın çok zor psikolojim acayip bozuldu naptımı ne konuştuğumu bilmiyorum neyse başınızı ağritmayim tekrar gözünüz aydın bizlerede dualarınızı esirgemeyin... hoşçakalın
resis kardes siizn vize ne zman çikti yani islemlerden kaç gün sonra veya kaç ay sonra vize basvurusundan sonra ne zman gelin vizeniz çikti dediler tsk bilgi için kib bu arad tebrikler insallah hayırlı olur.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol