24 martta ankarada sınava girecem ykınlarda sınva girmiş olan arkadaşların önerileri varsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
24 martta ankarada sınava giriyorum
24 martta ankarada sınava girecem ykınlarda sınva girmiş olan arkadaşların önerileri varsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
sana simdiden basarilar diliyorum arkdsm umarim guzel haberlerle donersin sitemize ve sende yesillenirsin...onerilere gelince uyum sinavi basligina goz atarsan yeni ve eskiden girmis olan arkdslarmizin tecrubelerini okuyabilirsin...kolay gelsin...
çok teşekkür ederim!!! gerçekten forum'un ve üye arkadaşların, gerek önerileri gerek somut olraka yardımları sınavı kazanmamda çok yardımcı oldu.. hepinize ve emeği geçen tüm arkadşlara sonsuz teşekkürler umut ve başarı hep sizinle olsun ...
arkadasim sende yesillendin demek cok sevindim allah yolunu acik etsin vize islemlerinde en kisa zamanda halledersin insallah tebrikler :ugeek: :ugeek: :ugeek:
çok teşekkür ederim!!! gerçekten forum'un ve üye arkadaşların, gerek önerileri gerek somut olraka yardımları sınavı kazanmamda çok yardımcı oldu.. hepinize ve emeği geçen tüm arkadşlara sonsuz teşekkürler umut ve başarı hep sizinle olsun ...
Allah vize islemlerinde utandirmasin... :geek:
Sende tecrubelerini yazarsan memnun olurum...
Senden sonra girecek insanlarda senin tecrubelerinden yararlanabilirler....
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol