Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

24 yas cikdi dogrumu arkadaslar

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 2.707 görüntülenme
meraba ben mucahit sinava gircem ama cok heyecanliyim iyi hollandaca ogrendim ama kendime guvenemiyom korkuyorum oraya gidince bildigimide unuturum diye bide15maartda zirlasacakya sinav 24 yas siniri gelecek diyorlar dogrumu allahdan hayirlisi kazaniriz insallah :geek: :roll:

Konuları uygun başlık altına yazın lütfen!
arkdsm 15 marttan sonra sinavin zorlascagi dogrudur ama sorular da degisiklik yok sadece puanlama yukselcek yani daha cok dogru cvp vermen gerekecek bu bir,,ikincisi bu 24 yas kanunu cikcak lafini nerden duydun ind sayfaisnda yada hollanda haberlerinde yada hollandaca haber sitelerinde mi gordun dinledin yada okudun,,,kesin bi kaynak varmi elinde yoksa kulaktan dolma bi bilgimidri bu cvplarsan sevinirim,,,,bu sitede ben de dahil olmak uzere bikac arkdsm daha var 21 yasini doldurmayi bekleyen egerki bilginizin kaynagi yoksa bu tur seyleri iki kere duusnup yazin lutfen cunku zaten stresliyiz heran yeni bi kanun cikip bizi etkilicekmi diye bide bunlarla bizi uzmeyin lutfen umarim yanlis anlamassin beni,,,ayrica sitede ve diger baska bi sitede bu soru soruldu ve henuz oyle biseyin olmadigi ustune basa basa soylendi ve bu 23 yas icin gecerliydi bilgine,,,,
selam arkadasim

sinavin sadece puaninda degisiklik oldu, yas siniri yine ayni yani 21..!

asagidaki linkde soruna daha genis cevap bulabilirsin

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=2&t=1011&p=4841&sid=12e4db294f8dea4a1079e7c22fc21903#p4841

Allah yardimcin olsun olsun

kolay gele
arkadaşlar yaş sınırı 21 derken neyi kasdediyorsunuz.21 yaş altı aile birleşiminden faydalanamazmı yani
pasakurt yazdı:
arkadaşlar yaş sınırı 21 derken neyi kasdediyorsunuz.21 yaş altı aile birleşiminden faydalanamazmı yani

arkdsm eger 21 yasin altindaysan buraya esinin yanina temelli gelmek icin basvuru yapamiyosun 21 yas derken bunu kastediyoruz...21 yasini beklemen gerek,bende bu yuzden sirf 5 sene bekledim 21 yasima ggirip basvuru yapabilmek icin....
16 yaşında mı evlendin şanslı? hala bekliyo musun yoksa hollanda da mısın şu an?
leonardo06 yazdı:
16 yaşında mı evlendin şanslı? hala bekliyo musun yoksa hollanda da mısın şu an?

evet arkdsm 16 yasinda evlendim,5 sene bekledim ve 21 olunca dogum gunumden 2 gun sorna basvurdum,1 nisanda basvurdum 15 mayisda vizem ankradaydi,kralicenin gunu bilmem nesi tatillerini saymassak 1 ay gibi bi zamanda vizem cikti,mayisin 31 i sabahi hollandadaydim,,,suan bu mayisda 1 sene olucak hollandadayim,okuluma gidiyorum,dil ogrenmeye calisiorum,biyandan meslek okuluna girmeye calisiyorum,aralik ayinda ehliyetimi aldim,yasayip gidiyorum hollandadayim,simdi tatil hayalleri kurmaya baslaidm malum yaz geliyo,ailemin yanina gitmek icin bilet arastirmalari fln heyecan basladi simdiden,,,umarim siz bekleyen arkdslarda bian once vizelerinizi alip eslerinize kavusabilirsiiniz ins ins ins,,,boyle yazdim ama rengin turkuaz degil anladimki sende vize bekliyosun yesil olduguna gore sanada allah en kkisa zamanda kavustursun esine diyelim ins ins ins...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol