slm arkadaşlar.eşim nl den temmuzun 11 ınde vizeye başvurdu.14 unde ellerıne geçtı.22 sinde işleme alındı.mektupta 22 temmuz-29 eylül tarıhlerı arasınsa hebr verılecegı bildirilmiş;ama daha hiç haber yok.beklemek çok kötü bişey.iki yıldır hep beklıyom hep kafayı yedım.bir yee kadr insan dayanabılıyor.benım dayancak gücüm kalmadı.herkese güçlü görünmeye çalışıyom;artık beceremıyom.herkes bende kı yorgunlugu cıkarabılıyor.bu sıkıntılı günlerimde sıgarayıda bıraktım.gelde dayan.1 ay oldu bazen dayanamıyom ama kendımı tutuyom.neyse allah benım gıbı olan herkese sabırlar versın.en yakın zamanda sevdıgıne kavuşmayı nasıp etsın.ha bırde sınav için dua istemiştim.su an vıze için ondan daha çok ihtiyacım var.gerçekten bellı zamandan sonra ailesı bile olsa eşin olmasa kadır kıymet verılmıyor.bunu anladım.yok olmamak için onunnla olmam gerekıyo.dualarınıza ihtiyacım var.
28 gun oldu daha hiç haber yok
slm arkadaşlar.eşim nl den temmuzun 11 ınde vizeye başvurdu.14 unde ellerıne geçtı.22 sinde işleme alındı.mektupta 22 temmuz-29 eylül tarıhlerı arasınsa hebr verılecegı bildirilmiş;ama daha hiç haber yok.beklemek çok kötü bişey.iki yıldır hep beklıyom hep kafayı yedım.bir yee kadr insan dayanabılıyor.benım dayancak gücüm kalmadı.herkese güçlü görünmeye çalışıyom;artık beceremıyom.herkes bende kı yorgunlugu cıkarabılıyor.bu sıkıntılı günlerimde sıgarayıda bıraktım.gelde dayan.1 ay oldu bazen dayanamıyom ama kendımı tutuyom.neyse allah benım gıbı olan herkese sabırlar versın.en yakın zamanda sevdıgıne kavuşmayı nasıp etsın.ha bırde sınav için dua istemiştim.su an vıze için ondan daha çok ihtiyacım var.gerçekten bellı zamandan sonra ailesı bile olsa eşin olmasa kadır kıymet verılmıyor.bunu anladım.yok olmamak için onunnla olmam gerekıyo.dualarınıza ihtiyacım var.
cnm ya keske elimizden bisey gelse yardimci olabilsek ama seninde bildigin gibi bu can skci konularda son sozu hep esler ssoyluyo,yani bu tr deki son donemini kendi ailenin yaninda gecirmenden bahsediyorum,keske izin verselerdi,esin senin kendini rahat hissedemedigini senin deyiminle sana kiymet verilmedigini bilmiyomuda izin vermediler ailenle kalmana,,,ama bu zor gunlerinde sigarayi birakmakla en dogru isi yapmissin gercekten,ben hic icmedim ve dumanindan dahi tiksiniyorum,,sanada cok zarar ilerde bebek dusundugunde onun icin kat kat daha zarar,,simdiden birakman cigerleini birazda olsa temizlenip rahatlamasina yardimci olacaktir.az daha sabret yolun sonu yeni bir yolun baslangici icin az kaldi 29 eylul veya daha once umarim vizen cikti haberi gelir ins ins ins.buraya gelincede once okuluna gidersin sonra bi ise girer calisirsin kafan rahat olur evde oturupda kimseyi dinlemek zornda kalmassin,cunku seni iyyi anlaiyorum ilk evlendigimde bende senin gibiydim basimizdaki yani allah muhafaza kimsnin basina vermesin rabbim :)
ama tek fark benim esim hemen hemen her zaman yanimdaydi ve esim nl de oldugu zamanlarda ben kendi ailemin yaninda kaldim,inanirmisin yurucemiz yola kadar karisirdi o yoldan gitmeyin bu yoldan gidin diye,cunku gitmeyin dedigi yol annemgile cikiyodu ilk gunlerden(4 yada 5gun olmustu ) kiz eve geri gitmezmis hic dusunmuyolar gelinler annelerini baci kardeslerini ozlemismidir bbabasini ozlemismidir diye,,,oyzuden o yoldan gitmeyin obur yoldan gidin dio sanki biz asagi yoldan gitsek yukari sokaktan donup gidemezdik,herneyse esimde inadina gitmeyin dedigi sokaktan goturdu beni sonra baktim annemgil balkonda oturuo ben tabi birilerinin etkisinde kaldimya gidelimmi diemiyorumda uzaktan el salladim sonra esim gitmek istermisin gidelimmi dediginde dunyalar benim olmsutu sozde 5 dk annemi gorup cikicaktik 2,5 saat oturduk babamin isten donmesini bekldm onuda gorum diye.cunku benim uzuldugumu goruyodu esim,sanada diyecegim kendin gibi ol sahracim kimseye rol yapmak zorunda degilsin sakin skntini icine atma cnn aglamak istiyosa agla,sen herkese gulucukler dagitip uzuntunu icine atarsan kimse derdini anlamaz kendi kendine uzulur durursun..rabbim ins ins ins sana paygamber sabri versin gercekten seni cok iyi anliyorum ve dediign gibi yaninda esin yoksa daha zor ozaman laflarini daha rahat soyleyebiliyolar.
dularimiz seninle umarim en kisa zamanda esine ve yeni hayatina baslarsin ins ins ins :geek: :geek: :geek:
fazla uzattim kusura bakma arkdsm.
canım arkadaşım.enb azından senın eşin onları dınlemeyıp senı götürüyor.ya benım kı benın çok sevıyor destekte oluyor ;ama konu onlar olunca onları kırmamak adına herşeyı yapıyordu.ama ben net tavrımı koydum.ona en azından azda olsa sözumu gecırebılıyorum artık.çunku en basından ben haklıydım.hep haksızmısım gibi davrandılar bana eşim baktı kı ben haklıyım o zamandan berı bana deger verıyo.o bana yeter de artar bıle ;ama işte o olmayınca bazı şeylerın farklı olması ister istemez insanı üzüyor.ailem konusunda da biz ailemle elimizden gelenı yaptık gerısı onlara kalmıstı ama kabul etmedıler.olsun zararlı cıkan yıne onlar oldu canım arkadasım.
canım arkadaşım.enb azından senın eşin onları dınlemeyıp senı götürüyor.ya benım kı benın çok sevıyor destekte oluyor ;ama konu onlar olunca onları kırmamak adına herşeyı yapıyordu.ama ben net tavrımı koydum.ona en azından azda olsa sözumu gecırebılıyorum artık.çunku en basından ben haklıydım.hep haksızmısım gibi davrandılar bana eşim baktı kı ben haklıyım o zamandan berı bana deger verıyo.o bana yeter de artar bıle ;ama işte o olmayınca bazı şeylerın farklı olması ister istemez insanı üzüyor.ailem konusunda da biz ailemle elimizden gelenı yaptık gerısı onlara kalmıstı ama kabul etmedıler.olsun zararlı cıkan yıne onlar oldu canım arkadasım.
neyse canim skma canini,hersey yoluna duzenine girer,,,esinin seni anlamasi cok guzel,en iyisi net tavir gercekten cunku her dediklerine he dedikce onlar kendilerinin hakli olduklarini dusunup dahada dediklerini yaptirmaya calisiolar,bende ilk zamanlar hem ailesine karsi hem esime karsi agzim son derece kapaliydi ama simdi anladimki sessiz kalmak insanin sadece kendinin uzulmesine sebep oluyo,,,digerlerinin umrunda bile olmuyo,neyse cnm skma canini evine nl ye geldiginde cocugun oldugunda okulu bitirip dilini bildiginde her zamankinden daha ozgur olucaksin eminim,simdi yasin kucuk oldugu icin onlar seni kendilerine benzetmek istiyolardir ki bendede boyle oldu ha becerdilermi beceremediler,yasli insanlarin dusunceleri sudur heleki gelinleri yasi kucukse,agac yasken egilir sozunden esinlenerek,daha kucuk biz istedigimiz gibi yetistirelim bizim istedigimiz gibi biri olsun,otur deyince otursun is yap deyince yapsin,cocuk yap dersek yapsin,her isimizi yapsin ama sesi cikmasin kendimiz istedigimiz gibi sekil verelim hamura dusuncesi var yaslilarda(kayinbabalari biraz bu isin disinda tutmak lazim pek karistiklarini dusunmuyorum)gerci ben hic tanimadim 25 sneeden fazla olmus kayinpederim oleli,allah rahmet eylesin mekan-i cennet olsun ins ins ins,,,yani uzun lafin kisasi kendinde dedigin gibi sessiz kalma arkdsm,,,seni ailenin yanina gondermemeleri dedigin gibi onlarin zarari olur,insanlari kendilerinden soguturlar ve zamanla deger verilmeyen insanlar olurlar,umarim en kisa zamanda esinin yanina gidersin ve cok guzel ve cok ama cok mutlu bi hayat yasarsin,,,amin amin amin :geek: :geek: :geek:
sagol arkadasım herşey gönlünce olur inş inş inş.........özel msjımı almadın mı.
sagol arkadasım herşey gönlünce olur inş inş inş.........özel msjımı almadın mı.
ya kusura bakma arkdsm ozel msj ayari kapaliymis gelmedi yani ama simdi actim ozel msj atabilirsin,seninde ins ins ins hersey gonlunce olsun arkdsm,,,
ARKADASIM ACELE ETME 3 AYI GOZE AL BANADA UC AY FALAN SURER DEMISLERDI TAM 3 AY 1 GUNDE IVZEMI UPS KARGOYLA YOLLAMISLAR ACELE ETME SEN NORMAL YASANTINA DEWAM ET ZMAANI GELINCE GELECEK BENIM WIZEM DUN CIKTI BENDE COK SABIRSIZLANMISTIM AMA DEDIKLERI GIBI COGUNLUKLA 3 AYDA CIKIYOR SANSIN BOL OLSUN ARKADASIM
evet arkadaşım öylede eli kolu baglı oturmak insana cok zor gelıyor.helede bızım gıbı bayanlar için dahada zor.bayan olanlar az cok benım ne demek istedıgımı anlarlar.beklemekten başk açare yuok bız de beklıcez.allah benım gıbı olna arkadaşlarımın yardımcısı olsun.v etabı benım de .
evet arkadaşım öylede eli kolu baglı oturmak insana cok zor gelıyor.helede bızım gıbı bayanlar için dahada zor.bayan olanlar az cok benım ne demek istedıgımı anlarlar.beklemekten başk açare yuok bız de beklıcez.allah benım gıbı olna arkadaşlarımın yardımcısı olsun.v etabı benım de .
evet erkekler en azindan tr de kaldiklari sure icerisinde anne babalarinin yaninda kaliyolar karisanlari gorusenleri yok,kaynana kayinbaba skntisi yok,bayanlar bu saydigim butun skntilari yasadiklari icin tr de beklemek bayanlar icin daha zor,gerci bende kendi ailemin yaninda kalmayi tercih ettim ve ailemin yaninda kaldim esim nl deyken,ama orda kaldigim sure icini dusunursek seni cok iyi anlaiyorum sahracim,,,bu arada arkdsm ozel msjin hala gelmedi yazmak istersen ozel msj kismini acik ayara getirdim ozelden bisey yazmak istersen diye,,,ve haklisin allah tum herkesin zor durumda olan skntisi olan butun herkese ve sanada tabiki yardimci olsun arkdsm,,,,
sahracım seni cok iyi anlıyorum sabret demekten başka birşey elden gelmiyor
buğün vize bekleyen bir arkadaşımla konuştum artık milletin lafından bıltım olmadık şeyler söyleyip moralimi bozuyorlar dedi cokta haklı
biz cayıralandan 5 kişi hollandaya gidecez siteden tanıdınız philla özöm ve ben gidiyoruz 2 arkadaşımız burda kalıyor ben cok üzülüyorum onlarda bizim gibi hollandaya gidip dedi kodudan kurtulsunlar istiyorum ama kadert kısmet hic birşey belli olmuyor allah herkesin yardımcısı olsun inş :geek: :geek: :geek:
buğün vize bekleyen bir arkadaşımla konuştum artık milletin lafından bıltım olmadık şeyler söyleyip moralimi bozuyorlar dedi cokta haklı
biz cayıralandan 5 kişi hollandaya gidecez siteden tanıdınız philla özöm ve ben gidiyoruz 2 arkadaşımız burda kalıyor ben cok üzülüyorum onlarda bizim gibi hollandaya gidip dedi kodudan kurtulsunlar istiyorum ama kadert kısmet hic birşey belli olmuyor allah herkesin yardımcısı olsun inş :geek: :geek: :geek:
bıde banım yaşadıgım yerı bılsen.doguluyum bılıyosunuz.bırde burada yaşadıklarımı bır düşünün.iki yıl oldu.mılletten şimdiden bıktım.allah bunları görup bıze yardım eder inşlh.
sahra senin icin daha zor tabi bunu kimse inkar edemez inşallah tez zamanda vizene kavuşur ve eşiyin yanına gidersin :geek: :geek: :geek: inş
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol