ardaşlar 29 nisanda adanadan amsterdama uçacak olan varmı tanışmak isterim yada istanbuldan.
uçak aktarmalı,varsa o tarihteki arkadaşlar tanışmak istiyorum
29 NİSANDA ADANA'DAN yada İSTANBUL'DAN UÇACAK OLAN VARMI
ardaşlar 29 nisanda adanadan amsterdama uçacak olan varmı tanışmak isterim yada istanbuldan.
uçak aktarmalı,varsa o tarihteki arkadaşlar tanışmak istiyorum
senin memleket neresi kardeş
hatay.ali kardeş sana özelden mesaj yazdım senin memleket neresi
hatay.ali kardeş sana özelden mesaj yazdım senin memleket neresi
kardeş hatayın neresindensin
hatay/kırıkhan sen söylmedin memleketi
hatay/kırıkhan sen söylmedin memleketi
iskenderun kardeş
yok yaaa :) çok sevindim nezaman gideceksin hangi şehre gidiyorsun
yok yaaa :) çok sevindim nezaman gideceksin hangi şehre gidiyorsun
haziranın ilk haftası düşünüyorum, utrecht e gidicem
allah yolunu açık etsin bieletini erkenden al.hergün zamlanıyor birde pegasusun 0 lira dediği biletide sordum diyor aktarmalı olduğu için tek uçakta geçerli şansınıza diyor her uçakta olacak diye bir kaide yok
siteden takip et arasıra kampanya yapıyorlar bir ay öncesinden thy'nin hataydan amsterdama yine istanbul üzeri aktarmalı 402 ytlden şimdi 780 ytl civarıi.allah yolunu açık etsin
siteden takip et arasıra kampanya yapıyorlar bir ay öncesinden thy'nin hataydan amsterdama yine istanbul üzeri aktarmalı 402 ytlden şimdi 780 ytl civarıi.allah yolunu açık etsin
allah yolunu açık etsin bieletini erkenden al.hergün zamlanıyor birde pegasusun 0 lira dediği biletide sordum diyor aktarmalı olduğu için tek uçakta geçerli şansınıza diyor her uçakta olacak diye bir kaide yok
eywallah kardeş, ben haziran ilk haftasına 100 euro civarında biletler buldum pegasusdan, sen ne zaman gidiceksin.
ALLAH (C.C.) yolunu açık etsin...
ben daha ankaraya gidip vizemi almadım ama bileti önceden aldım 29 nisan da allah kısmet ederse
seninde allah yolunu açık etsin
seninde allah yolunu açık etsin
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol