Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

29 NİSANDA ADANA'DAN yada İSTANBUL'DAN UÇACAK OLAN VARMI

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 3.320 görüntülenme
ardaşlar 29 nisanda adanadan amsterdama uçacak olan varmı tanışmak isterim yada istanbuldan.

uçak aktarmalı,varsa o tarihteki arkadaşlar tanışmak istiyorum
reisbey2008 yazdı:
ardaşlar 29 nisanda adanadan amsterdama uçacak olan varmı tanışmak isterim yada istanbuldan.

uçak aktarmalı,varsa o tarihteki arkadaşlar tanışmak istiyorum

senin memleket neresi kardeş
hatay.ali kardeş sana özelden mesaj yazdım senin memleket neresi
reisbey2008 yazdı:
hatay.ali kardeş sana özelden mesaj yazdım senin memleket neresi

kardeş hatayın neresindensin
hatay/kırıkhan sen söylmedin memleketi
reisbey2008 yazdı:
hatay/kırıkhan sen söylmedin memleketi

iskenderun kardeş
yok yaaa :) çok sevindim nezaman gideceksin hangi şehre gidiyorsun
reisbey2008 yazdı:
yok yaaa :) çok sevindim nezaman gideceksin hangi şehre gidiyorsun

haziranın ilk haftası düşünüyorum, utrecht e gidicem
allah yolunu açık etsin bieletini erkenden al.hergün zamlanıyor birde pegasusun 0 lira dediği biletide sordum diyor aktarmalı olduğu için tek uçakta geçerli şansınıza diyor her uçakta olacak diye bir kaide yok

siteden takip et arasıra kampanya yapıyorlar bir ay öncesinden thy'nin hataydan amsterdama yine istanbul üzeri aktarmalı 402 ytlden şimdi 780 ytl civarıi.allah yolunu açık etsin
reisbey2008 yazdı:
allah yolunu açık etsin bieletini erkenden al.hergün zamlanıyor birde pegasusun 0 lira dediği biletide sordum diyor aktarmalı olduğu için tek uçakta geçerli şansınıza diyor her uçakta olacak diye bir kaide yok

siteden takip et arasıra kampanya yapıyorlar bir ay öncesinden thy'nin hataydan amsterdama yine istanbul üzeri aktarmalı 402 ytlden şimdi 780 ytl civarıi.allah yolunu açık etsin

eywallah kardeş, ben haziran ilk haftasına 100 euro civarında biletler buldum pegasusdan, sen ne zaman gidiceksin.

ALLAH (C.C.) yolunu açık etsin...
ben daha ankaraya gidip vizemi almadım ama bileti önceden aldım 29 nisan da allah kısmet ederse

seninde allah yolunu açık etsin

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol