Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

2nci bölüm??

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 3.440 görüntülenme
Aradaşlar benim bir sorum daha olacak,

ama bu soruyu sitede ilk ben soracağım galiba :) .

sınavın 2nci bölümündeki nazeggen yani cümle tekrarında

ortalama kaç tane uzun cümle tekrarı ve kaç tane kısa cümle tekrarı var acaba,

mesela 20 cümle tekrarından kaç tanesi uzun,kaç tanesi kısa cümlelerden oluşuyor??

ortalama kısa tekrar cümlelerinin yüzdesi ne kadardır acaba?

sınav tecrübesi olan arkadaşlar tahminlerini yazabilirlermi!!!

teşekkürler.
kardeşim onu kımse bılemez şanş o bazılarına ılk bolumde hep kısa sadece bır ıkı cumle uzun gelıyo , bazılarınada ıkıncı bolumde kısa bırıncı bolumde uzun cumleler gelıyo yanı anlıcan hıc bellı olmuyo kac tane soruluyo dersen bazen 10 gecebılıyo bazende ondan az oluyo oda bellı olmuyo 20 tane cumleden kacı uzun kacı kısa kımse bılemez kardesım şanş işte ortalama yuzdesini bilmiyorum ama sınavdakı sorular esıt puanlama yok bazıları 28 puan olabılıyomus bu arada ben daha sınava gırmedım ama arkadaslarımın anlattıklarından bılıyorum rabbım yardımcın olsun kardeş
cumleler uzun uzunsa sinav suresinden dolayi cumle adeti az olabiliyor kisa kisa ise 12 cumleye kadar cikabiliyor arkdsmznda dedigi gibi kac cumle gelecegi tamaamen sansina kalmis bisey,ben tr deki sinavdan 34 puan aldigim icin burda yine girmek zorunda kaldigimda okulda hocalarimdan cok yardim istedim cok stres yaptigimi soyledim ve konustugum her hocanin(baska siniflarin hocalariylada konusmustum) bana dedigi su oldu kac cumle cikarsa ciksin onemli deil sen yakalayabildigin butun KELIMELERI soyle mesela diyelim ki 5 kelimelik bi cumle cikti sen hepsini yakalayamadinda 2sini 3unu yakaladin al sana 2-3 puan dediler yani demek istedigim soylediginiz her kelime size puan olarak donuyomus oyuzden kac cumle yakalicam deilde kac kelime soylebilicem die dusunun zaten cumle yakalayamaya calisirsaniz siz basini dusunurken cumlenin sonunu anlayamassiniz sonunu yakalayim deseniz basini unutursunuz oyuzden sakin olun ve yakalayabildiginiz kelimeleri soyleyin,,,amma uzattim kusura bakmayin,,,
oooooo arkadaşlar bu bilgi gerçekten çok faydalı!!

ve sansli karedeşim senin uzatman çok faydalı oldu,ne kadar uzatabilirsen uzat çünkü

bu sınav için bize bazı ipuçları veriyor,Allah razı olsun senden!

özellikle sansli kardeşimizin açıklaması herşeyi özetliyor!!

ve benim bu soruyu sormamdaki amaçda,zaten sınavın taktiğini anlamak içindi,

böylece iyi bir stratejiyle sınavı kazanmalıyız!!inş inş inş.

burada cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim ve

bu bilgiden herkes faydalanacaktır umarım.

ve kazanmanın yolunu açacaktır Aminnnnnnnnnn!!
gercekten bakin ben herzaman bunu soyledim eger 100 soruyu ezberlediyseniz,ikinci bolumu kurtaramama sansiniz cok az 16 puan almak hicde zor deil inaninki,,,ayrica yardimci olabiliosam ne mutlu bana,,,elimden geldigincede yardimci olmaya calisirim sorularinizda,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol