Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

3 aralık vize başvurusu 18 aralık vizem çıktı

Yorum için giriş yap 16 mesaj · 4.168 görüntülenme
şaka gibi yaaaaaaaaaaaaa biri beni çimdirsin tokatta atabilir alllahım sana geliyorummm inanamıyorum

ya şimdi ne olacak çok ani oldu allahıma binlerce şükür olsun

arkadaşlar benim başvuru hollandadan yapıldı benim yapmam gerekenler nedir hangi evrakları konsolosluğa götürmem lazım... tecrübeli arkadaşlar bi el atın şu konuya yılbaşını eşimin yanında geçirebilcemmi ?
eser 5955 yazdı:
şaka gibi yaaaaaaaaaaaaa biri beni çimdirsin tokatta atabilir alllahım sana geliyorummm inanamıyorum

ya şimdi ne olacak çok ani oldu allahıma binlerce şükür olsun

arkadaşlar benim başvuru hollandadan yapıldı benim yapmam gerekenler nedir hangi evrakları konsolosluğa götürmem lazım... tecrübeli arkadaşlar bi el atın şu konuya yılbaşını eşimin yanında geçirebilcemmi ?

eser çok sevindim arkadasım.hollanda çok hızlı çalısıyo Allah nazarlardan saklasın.darısı belçikanın basına.ya ayagınızı bi sürükleyemediniz bekleyen biçok kişi var :) allah yolunu açık etsin.darısı bekleyen bizlerin basına inşallah :)
saolasın arkadaşım allah büyüktür eminim seninkininde eli kulağındadır hatta postadadır :) allah diğer bekleyenlerin yardımcısı olsun
gozun aydin arkadasim

ilk once tin kodu aliyorsun bankadan ben is bankasindan almistim ilk once istanbul konsoluslu arayacaksin ankara veya istanbulda nereyi istiyorsan oraya randevu aliyorsun yaninda giderkende pasaportun iki yeni cekilmis resim a ve b formulu ile gideceksin hepsi bu kadar kolay gelsin
saolasın formül a formül b pasaport fotokopisi ve 2 resim bu kadar yani pazartesi arıcam konsolosluğu sonra gidip iş bankasından code alıcam 1 gün sonra iks yi arıcam randevuyu alıcam budur yani doğru anlamışmıyım..
ilk once tin kodu alacaksin birgun sonra istanbul konsoloslugunu ariyacan randevu alacan pasaportuyun asli olacak tabi tetbirli olup fotokopisinide cektir pasaportuna vizen islenecek cunku a formulu b formulu iki resim bitti
Hayırlı olsun kardeşim darısı bizim başımıza.

Zeyna yok kardeşim hollanda mı hızlı çalışıyo 12 ekimde başvurduk hala bakmamışlar bile :(
eser 5955 yazdı:
saolasın formül a formül b pasaport fotokopisi ve 2 resim bu kadar yani pazartesi arıcam konsolosluğu sonra gidip iş bankasından code alıcam 1 gün sonra iks yi arıcam randevuyu alıcam budur yani doğru anlamışmıyım..

kredi kartın varsa telefonda alabilirsin cok kolay hemde aynı anda pin code elde edersin is bankasına gideceksin alacaksın ertesi gün araman lazım ama kredi kartıyla alırsan hemen ararsın...
eser 5955 hayırlı olsun arkadasım.Herkesin hayırlı haberlerini alıyoruz yavaş yavaş.Darısı diger arkadaslarımızIN basına inşAllah.

Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Selam ve Dua ile.
hatice25 yazdı:

Zeyna yok kardeşim hollanda mı hızlı çalışıyo 12 ekimde başvurduk hala bakmamışlar bile :(

bakmamışlar mı ? nasıl ögrendiniz bakmadıklarını canım.ya anlamıyorum ki bizde mi var bi şanssızlık.belçikada bu son zamanlarda çok hızlı verdi vizeleri forumdan görmüşsündür 4 günde 1 haftada falan.bende 12 ekimde verdim hala bekliyoruz.neyse bunda da bi hayır vardır.versinler de biraz daha beklemeye razıyım her ne kadar zor olsada.allahtan eşin geliyomuş.ne kadar kalcak bilmiyorum ama o zaman su gibi geçiyo.anlamıyosun bile.benim eşim bayramda geldi 1 hafta kaldı.havaalanından alışımla geri gönderişim arası sanki 1 dk gibi geldi bana :( allah yardımcımız olsun canım ne diyeyim.
zeyna yazdı:

bakmamışlar mı ? nasıl ögrendiniz bakmadıklarını canım.ya anlamıyorum ki bizde mi var bi şanssızlık.belçikada bu son zamanlarda çok hızlı verdi vizeleri forumdan görmüşsündür 4 günde 1 haftada falan.bende 12 ekimde verdim hala bekliyoruz.neyse bunda da bi hayır vardır.versinler de biraz daha beklemeye razıyım her ne kadar zor olsada.allahtan eşin geliyomuş.ne kadar kalcak bilmiyorum ama o zaman su gibi geçiyo.anlamıyosun bile.benim eşim bayramda geldi 1 hafta kaldı.havaalanından alışımla geri gönderişim arası sanki 1 dk gibi geldi bana :( allah yardımcımız olsun canım ne diyeyim.

Amin. Ewet çok zor oluyo uğurlamak çok üzülüyorum nasip bakalım bizim nasipte ne var hayırlısı olsun dediğin gibi beklemek zor olsada yinede razı ediyolar işte sonu hayırlı olsun ve en uzun ayrılıklarımız bunlar olsun inşaallah.
kardes hayirli olsun ben 27 kasimda basvurdum benimkinden once cikti napacaz bizimkisi ne zaman cikacak ya...........
cartel valla ne biliim akıl sır erdiremedimm inşallah hemen çıkar seninkide

zeyna seninkide dert oldu valla aldığında bende sevincem demekki hollanda daha hızlı çalışıyo rabbim herkese hayırlısını verir vardır bu gecikmede bi hayır dert etme
eser 5955 yazdı:
cartel valla ne biliim akıl sır erdiremedimm inşallah hemen çıkar seninkide

zeyna seninkide dert oldu valla aldığında bende sevincem demekki hollanda daha hızlı çalışıyo rabbim herkese hayırlısını verir vardır bu gecikmede bi hayır dert etme

bilmiyorum eser.dofi 1. ayda cvp veririz demiş eşime.bilmiyorum bekliyoruz bakalım.hayırlısı yaaaa :)
bugunde bir haber yok vizeden ... bu adamlari durmadan aasim iyimi arkadaslar sizce ?
cartel yazdı:
bugunde bir haber yok vizeden ... bu adamlari durmadan aasim iyimi arkadaslar sizce ?

ara takip ettigini bilsinler ama çok fazla da sıkbogaz etme derim arkadasım.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol