slm arkadaşlar ben inş. yakın bir tarihte vizemi almaya gideceğim ama aklım karışık 3 aylık vizemi alsam girişli çıkışlı yoksa 6 aylık vizemi alsam girişli ama çıkışsız sizce hangisini almalıyım hangisi daha uygun deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim teşekkür ediyorum şimdiden.
SAYGILARIMLA
askerprens
3 AYLIK VİZEMİ 6 AYLIK VİZEME UYGUNNN?????
slm arkadaşlar ben inş. yakın bir tarihte vizemi almaya gideceğim ama aklım karışık 3 aylık vizemi alsam girişli çıkışlı yoksa 6 aylık vizemi alsam girişli ama çıkışsız sizce hangisini almalıyım hangisi daha uygun deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim teşekkür ediyorum şimdiden.
SAYGILARIMLA
askerprens
arkadaşım bu konuyla ilgili çok konuşmalar geçti sitemizde.
herşey ap açık ortada o senin kendi kararına kalmış birşey !
3 aylık alırsan giriş çıkış hakın var
6 aylık alırsan giriş çıkış hakkın yok o altı aylık süreyi bitirmen gerekir
giriş çıkış yapabilmen için.
bu 3 aylık yada 6 aylık vizeden herhangi birini aldığın zaman Hollanda' ya gittiğinde
zaten size sanırım belediyeden olması gerekiyor 6 aylık vize verecekler !
kolay gele ;)
ben burdan 3 aylık almış olsam nl gittiğimde bana 6 aylık hemen vereceklermi vize aklıma takılan konu bu aslında 3 aylık aldığımda işletlemlerimde bir aksilik çıkar ve vizemin günü dolarsa geri dönmek zorundamı kalırım korkumda bu.
ben burdan 3 aylık almış olsam nl gittiğimde bana 6 aylık hemen vereceklermi vize aklıma takılan konu bu aslında 3 aylık aldığımda işletlemlerimde bir aksilik çıkar ve vizemin günü dolarsa geri dönmek zorundamı kalırım korkumda bu.
yok yawww öyle bişiy.
olurmu geri dönmek
zaten sizin yerleşme izniniz bakanlıktan onaylanmış
ve siz bu şekilde gelmiş olacaksınız hollandaya
ama giden tecrübeli arkadaşların söylediğine göre
zaten belediyeye vardığınızda, pasaportunuza bir
bandrol gibi birşey yapıştırıyorlarmış
buda 6 aylık vizeymiş olay bundan ibaret.
ama şöyle bişi var, diyelim size belediye o 6 aylık vizeyi yapıştırdı
sonrada o 6 aylık vizenin dolmasına 10 gün kaldı
ve siz nasıl olsa benim vizem var, oturum için ind ye müracaat ettik
düşüncesiyle vizenizin bitimine son 10 gün kala Türkiye' ye geldiniz ve 15 gün kalacaksınız
sonrada ger dönmeyi isteyeceksiniz ve dönemiyeceksiniz neden ?
çünkü belediyenin verdiği 6 aylık geçici vizenin süre dolmuş ondan sonra ayıklayın pirincin taşını !
arkadaşlar şunu asla unutmayalım !
biz neden gidiyoruz Hollanda'ya? çünkü sevdiğimizle mutlu bir şekilde yaşamak için.
O ülkeye ayak bastıktan sonra artık Türkiye' yi düşünmeyeceksiniz.
o gittiğiniz ülkenin kurallarına , diline nasıl ve ne kadar hızlı bir şekilde uyum sağlayabilirim düşüncesini zihniyetinize yerleştireceksiniz !
Kalkıp örnek olarak İstanbul' dan Ankara' ya gitmiyorsunuz !
Haaa şöyle bir şey var Allah gecinden versin
Ölüm kalım meseleleri olur Türkiye' ye gelmek zorunda kalınır o başka konu !
Ben size kendimden bir örnek vereyim
Allah nasip eder vizem çıktığında, Hollanda' ya ayak bastıktan sonra, en kötü ihtimal 2 yıl Türkiye' ye gelmiyeceğim. ama tabiki özel bir durum olmadığı sürece !
Onun için güzel kardeşim . Bu ülkenin sınırları dışına çıktıktan sonra düşüneceğiniz tek şey şu olacaktır ;
Ben nasıl ve ne kadar sürede bu ülkeye uyum sağlayabilirim ;)
Allah yolunu açık etsin :geek:
çok sağol arkadaşım vermiş olduğun bilgiler için inş. en kısa sürede senin ve bekleyen diğer tüm arkadaşların vizeleri çıkar.
SAYGILARIMLA
askerprens
SAYGILARIMLA
askerprens
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol