Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

3 OCAK'DA ANKARA'DA SINAVA GİRİCEM

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 16.162 görüntülenme
Arkadaşlar öncelikler sınavı kzansamda kaybetsemde bu siteye emeği geçen her kese teşekür ediyorum. Bu site sayesinde çok fazla bilgi sahibi oldum bunların bana inaınlmaz faydaları dokundu . En önemliside buradaki manevi dayanışma sayesinde moral olarakda çok güçlü gireceğim sınava. Buradaki herkesin hayır dualarınada çok ihtiyacım olacak ve inanıyorumki beni bundan mahrum bırakmayacaksınız. İnşallah sınavı kazanıcam ve tecrübelerimi hepiniz ile paylaşıcam. Dualarınız için şimdiden çok TEŞEKKÜRLER.
allah yardımcın olsun kardeş emin ol kazanacaksın ilk önce buna sen inan korkulacak bir yanı yok sınavın.
sınavında başarılar arkadaşım..Allah'ın izniyle kazanıcaksın inşallah..bol şans dicem ama şansa ihtiyacın olmucak bile ;)
sınavda sana bol şans diliyorum allah sınava giren arkaşlarımızın hepsine kazanma sevinci yaşatsın sanada hic korkma sen ben kazanacam de bizmillah de sınavı bitir kazanıp cık allah seni cıktın yolda utandırmasın
Allah yardımcın olsun

başarılar ;)
sınavında başarılar dilerim.inşallah sende kazananlar listesine dahil olursun. Allah yardımcın olsun...
Allah zihin acikligi versin...

Dualarimiz senle. Yeni yilda ii haberlerle insallah
allah yardımcın olsun arkadaş
allah yardımcın olsun.. endişelenme kazanacağından eminim.. :) sakin olmaya ve iyi duymaya çalış.. başarılar arkadaşım.. hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz...
Allah yardımcın olsun arkadaşım sınav gerçekten bu mucadelenin en basit kısmı güzel haberlerini bekliyoruz.
Allah yardımcın olsun arkadasım,ınsallah sınavı kazandıgın haberlerınıde alırız.Ben okadar cok dua edıyorum kı hepımız ıcın rabbım ınsallah bızlerı daha fazla sevdıklerımızden ayrı koymaz.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol