Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

İşte Mutlu Bir Haber Daha !!!!!!!!!!! ( samenwonen sonucu)

Yorum için giriş yap 51 mesaj · 13.251 görüntülenme
sansli yazdı:
arkdsm senin dedigin maas 1512 dogrudur ama vakantie geld le birlikte diye bilyiorum yanlisim varsa bilgilendrirsen sevinirim bizde baktik amabu sekilde diye anladik yanlissa lutfen bilidirn yakin zaman da basvuru yapcaz cunku yanlis yapmayalim,,,

brüt 1512 yani dahil olarak net maas degil
heh tamam ardksm simdi oldu brut olarak ama bildigim kadariyla onlar netine bakiolar net 1480 olmasi gerekirr yanlismi,,,tatil parasiyla birlikte 1512 olcak bildigim kadariyla,,,saygilar
merhaba arkadasım,

sevindim evli olmanıza,umarım butun kalbımle ınsallah en kısa sürede sizide kavustururlar.arkadasım ben gerçekten sabrımı denıyorum burda ya,,valla ben eşimden hıc ayrı kalmadım bukadar sure,,suan turkıyedeyım 3 aydır,turkıyede evlilik yaptık ocak ayında ıste.tamam arkadasım emın ol oyle yapıcagım dedıgın gıbı sınavda,,cok calıstım ama suan son 5 gunum ama artık fazla zorlamak ıstemıyorum kendımı ders calısmak ıcın cunku gercekten kafam alt ust oldu,,neyse bende Muglalıyım arkadasım,arkadasım sınav sonucumu ilk eşimle paylasıcam ıkıncı olarak burada sizlerle paylasıcam ınsallah,onun ıcın allah hepımıze sabır versın..

bu arada arkadaslar benım eşim bugun IND yı aradı ve maaşın 1480 euro olması gerekıyor aklınızda bulunsun,,benden sıze bır tavsıye daha,,eger calıstıgı yer ile arası iyiyse,,iş kontratını sınırsız yapabılırse patronuyla konusup,anlatır turkıyedekı eşi ıcın oldugunu,ve sınırsız alabılırse onunda faydası olacagını dusunuyorum bızım aldıgımız bılgıler bunlar onun ıcın paylasmaktan muttluluk duyarım.

emrah
gülüm yazdı:
merhaba arkadasım tesekkürederım bılgını paylastıgın ıcın benımle,,siz evlimisiniz yoksa sadece erkek arkadas veya kız arkadasınızmı?

ben evliyim,,eşim hollandada suan ve hazıranda cocugumuz olucak onun ıcın bır an once almak ıstıyorum su vızeyı,,umarım sınavım salı gunu ıstedıgım gıbı gecer ınsallah..umarım sızınde ınsallah ıstedıgınız gıbı olur umarım.

SLM arkadaşım tabiki paylaşacaz bildiklerimizi bende evliyim eşim hollandada ben Kayserideyim dediğim ğibi sınavı kazanıp eşine kavuşacksın ben kazanacağından eminim hiç bir emeğin karşılıksız kalmaz dediğim gibi durmadan konuş ben öyle yaptım çünkü soruları cevaplayamadığım zaman süre bitmeden günleri ayları saydım nasılsınız dedim ben çok heyecanlıyım dedim beni anlıyormusun dedim ezberlediğim bütün şeyleri söyledim onların sorduklarıyla alkası olmayan şeyler söyledim sonucu bildirirsen sevinirim bay
tebrıkler kardes darısı hepımıze olsun
Tebrık ederım arkadasım,

Yenı hayatında mutluluk hep sızınle olur ınsallah.

Allah bızlerde nasıp etsın :geek:
selam erkan.ben bu siteye yenı kayıt oldum. bende aynı senın gıbı samenwonen ıle basvuru yaptım turkıyeden. en son eksık evrak teslımını esım hollandadan 13.02.2008 tarıhınde yaptı.ancak hala cevap gelmedı :( olumlu yada olumsuz..ancak bazı arkadasların yazılarını okudum 830 euroyu vıze cıktıktan sonra yatırmıslar.benım esımden eksık evrakla bırlıkte ıstedıler posta gondermısler. esımde hemen yatırdı.acaba senınkı nasıl oldu? bana yardımcı olurmusun? bu arada vızen hayırlı olsun :geek:
tbr ler allah isni gucunu rast getirsin bekleyenlerrin darisi baisna ins :ugeek:
Teşekkür ederim igılbigıl, gökkuşağı, sinem ve bozcar.Merak etmeyin hepinizin gelecek mutlu haberi.Lütfen mvv vize işlemlerinizi eksiksiz ve hatasız yapınız.En doğrusu bir avukat aracılığı ile başvuru yapmanız.Çünkü benim vize yolculuğumdaki en büyük şansım 60 yaşında çok tecrübeli Hollandalı bir avukatımın olmasıydı.
Selam sinem.İnşallah yakında mutlu haberini alırız.Evet doğru.Türkiye den samenwonen başvurusu yapıldığında 830 euro eksik evrak ile beraber hemen ( spoedmogelijk ) yatırılmalıdır.Ayrıca sitemizde samenwonen için pek çok özgeçmiş var.Bunları dikkatlice inceleyiniz.
tebrikler :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: darısı bekleyenlere inşallah :geek: :geek:
tesekkur ederım erkan.sana bı sorum daha olacak...baska bır arkadasa evlenme ehlıyet belgesı alınması gerektıgınden bahsetmıssın.bu kagıdı sende aldınmı.yanı turkıyeden samenwonen olarak basvuru yapanlarda bu kagıdı vızeyı alırken goturuyolarmı.bu konudada bana yardımcı olursan sevınırım.tesekkur ederım...
Evet sinem tr den samenwonen başvurusu yaptığımızda nl de evlilik düşündüğümüz için uluslararası apostilli evlenme ehliyet belgesini de vermiştik.İlk başvuruda istenilen tüm belgeleri fazlasıyla ( gerekli olmadığı halde resimli ikametgah belgesini bile ) verdiğimizden vize tr deki konsolosluğa geldiğinde bizden sadece 2 adet biometrik resim, başvuru formu ve vize bitimden sonra 6 ay geçerliliği olan bir pasaport istemişledi.Ama bu sitede kişilerin durumlarına göre farklılıklar gösteren belgelerinde istendiğine tanık oluyorum.En doğrusu vizeniz geldiğinde bankadan pin numarası alıp bir iş günü sonra konsolosluğa telefon ederek bilgi almanızdır.
slm erkan. ben senın yazdıgın (resım,basvuru formu...) bu belgelerı burdan basvuru yaparken verdım. ama evlenme ehlıyet belgesını vermedım. bunu vıze cıktıktan sonramı ıstıyorlar? orasını pek anlayamadım.cevabın ıcın sımdıden tesekkurler... :D
Selam sinem ilk başvurunuz sırasında (samenwonen) evlenme ehliyet belgenizi istememeleri çok garip !!! İnşallah vizeniz konsolosluğa yada büyükelçiliğe geldiğinde daha önce anlattığım gibi konsolosluğu yada büyükelçiliği arayıp bilgi alırsınız.Belki o zaman isteyeceklerdir.Kolay gelsin.
tesekkurler erkan.ınsallah bu nedenden dolayı bı sorun cıkmaz.ama esım bugun ınd yı aramıs..en son ok lencek yerdeymıs kagıtlarım.heralde bı eksık olsaydı ısterlerdı(ins oyledır) :geek: belkı benden vıze cıkınca ısterler..cvp ıcın tesekkur ederım..sanada kolay gelsın :)
meraba arkadaslar bende sınavı kazandm cok mutluyum sınava gırecekler hıc korkmasın vıze basvurumda oldu allahın ıznıyle sımdı vıze beklıyorum ınsallah bıran once cıkar bana dua edın lutfen ayrıca benım gıbı beklıyenlerede allah yardım etsın bu sıteyı cok sevıyorum dua edın lutfen bıran once cıkar ınsallah :cry:
Sınavı kazanmana çok sevindim gonca.İnşallah vizende çabuk çıkar. :)

Bu arada ben 10 Nisan da nl ye uçuyorum.İnternete girmeye fırsat bulabilirsem yaşadığım önemli olayları bu sitedeki arkadaşlar ile paylaşmaya devam edeceğim....
merhaba arkadaşlar,

evlenme ehliyet belgesi nedir? bu belgeyi nereden almak gerekiyor? Nüfüs müdürlüğüne gittim bana sadece Formul A denen doğum belgesini ve nüfus kayıt örneğini verdiler. bunu da nüfus müdürlüğünden mi isteyeceğim? bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
slm arkadaslar ben suan hollandadayim vizem 23 nisanda cikti allahim herkese bu duyguyu yasatsin kimseyi sevdiginden ayri koymasin a ve b formullerini nufus yerinden alabilirsin merak etme seninkide cikacak icime doguyo herkese sevgiler
Slm gulcan2.Sanıyorum size samenwonen olarak istek yapılacak.Bu durumda partnerinizden pasaportunun yazılı sayfalarının fotokopisini isteyiniz ve nüfus müdürlüğüne gidip o belgeyi gösteriniz ben Hollanda da bu kişi ile evleneceğim benim bekar olduğuma dair uluslararası evlenme ehliyet belgesi istiyorum deyiniz.Eğer zorluk çıkarırlarsa Hollanda da evlenme olmadan birlikte yaşamak kanunidir uluslararası kanunlara göre siz bu belgeyi bana vermek zorundasınız diyerek ısrarcı olunuz.Sonra nüfustan aldığınız belgeyi kaymakamlıktan apostil ettirirsiniz.
Slm gulcan2.Sanıyorum size samenwonen olarak istek yapılacak.Bu durumda partnerinizden pasaportunun yazılı sayfalarının fotokopisini isteyiniz ve nüfus müdürlüğüne gidip fotokopileri gösteriniz ben Hollanda da bu kişi ile evleneceğim benim bekar olduğuma dair uluslararası evlenme ehliyet belgesi istiyorum deyiniz.Eğer zorluk çıkarırlarsa Hollanda da evlenme olmadan birlikte yaşamak yasaldır uluslararası kanunlara göre siz bu belgeyi bana vermek zorundasınız diyerek ısrarcı olunuz.Sonra nüfustan aldığınız belgeyi kaymakamlıktan apostil ettirirsiniz.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol