Slm arkadaşlar bir sorum olacak ind ye evrakları gönderdikten sonra ulaştı, işlmeme alındı ve karar günleri hakkında ind yi arayıptamı bilgi alıyorsunuz yoksa yazının gelmesinimi bekliyorsunuz. ulaştı yazısı geldikten sonra ne kadar sıklıkla arayıp bilgi aldınız bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim bende sizler gb yapacağımda fazla rahatsız edipte ters tepki almayayım.
Birde en sonki yazımda vizede değilmiş artırım maaş artırımı yapılmış kusura bakmayın yanlış bilgilendirmemden dolayı herkezden özür diliyorum :(
SAYGILARIMLA
askerprens
İND'DEN BİLGİ ALMA
Slm arkadaşlar bir sorum olacak ind ye evrakları gönderdikten sonra ulaştı, işlmeme alındı ve karar günleri hakkında ind yi arayıptamı bilgi alıyorsunuz yoksa yazının gelmesinimi bekliyorsunuz. ulaştı yazısı geldikten sonra ne kadar sıklıkla arayıp bilgi aldınız bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim bende sizler gb yapacağımda fazla rahatsız edipte ters tepki almayayım.
Birde en sonki yazımda vizede değilmiş artırım maaş artırımı yapılmış kusura bakmayın yanlış bilgilendirmemden dolayı herkezden özür diliyorum :(
SAYGILARIMLA
askerprens
Arkadaşım.
evraklarınızı ind' ye iadeli tahahütlü ( yani imza karşılığı) olarak gönderin.
gönderdiğiniz tarihten itibaren tam 1 hafta gün sayın.
eğer bu 1 haftalık gün içerisinde ind' den
evraklarınızı teslim ve işleme aldıklarına dair bir yazı gelmez ise
derhal ind' yi arayın ve şu tarihte size başvuru için evraklarımızı göndermiştik
fakat siz bir yazı göndermediniz işleme alındığına dair.
bu şeklide yaptıktan sonra o yazı 3 iş günü içerisinde adresinize ulaşır !!!
ve bu yazı geldikten sonra tam 1 ay sayıp bekleyin.
bu 1 ay bekleme süreci içerisinde, eğer eksik evrak problemi oldumu size yazı gönderirler ve
o yazıda söz konusu geçen evrakları sizin tekrardan elde edip 15 gün içerisinde,
ind' ye geri postalamanızı ifade ederler !!
eğer o 1 aylık süreç içinde hiç bir ses seda yok ise,
ind' yi arayıp baskı yapmaya başlayınız !!
umarım şimdi aydınlanmışınızdır !!!
hadi kolay gele ;)
Efeler diyarı çok teşekkür ederim. Birde sana bir şeydaha sormak istiyorum belediyeden geç gelen evrak yüzüne red cvp almışsın üzüldüm. Bu evrak neydi acaba nikahın onaylanmasımı yoksa başvuruda başka bir evraktamı alınıyor belediyeden tşk.
SAYGILARIMLA
askerprens
SAYGILARIMLA
askerprens
Efeler diyarı çok teşekkür ederim. Birde sana bir şeydaha sormak istiyorum belediyeden geç gelen evrak yüzüne red cvp almışsın üzüldüm. Bu evrak neydi acaba nikahın onaylanmasımı yoksa başvuruda başka bir evraktamı alınıyor belediyeden tşk.
SAYGILARIMLA
askerprens
hayır bizimki çok farklı bir evrak sizin asla işinizin olmayacağı bir evrak o !
hadi kolay gele ;)
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol