arkadaslar ya 33 gun oldu hala bi ses yok.sizce umlumu bu?nezaman ogrene bilirim sonucu..of ya beklemek adami sinir ediyor.yoruldum iyice nerdeyse 5 ay olcak bekliyeli..ne olur bir olumlu birseyler deyin.avukatim bile olumlu birsey demior.SIKILDIM iyice...simdiden tsk ederim
33 gun oldu hala bi ses yokk...
Merhaba arkadaşım beklemenin ne kadar zor ve sinir bozucu olduğunu bilenlerdenim.Kendini bu kadar strese sokma çünkü faydası yok sadece kendini etrafındakilerini yıpratmanı sağlıyor.benimde nerdeyse bir yıl oldu nişan falan iki yıldır ayrıyız ve sürekli sorunlar çıkıyor.elinden geleni yaptıysan güzel şeyler düşünüp dua et!söylemesi kolay diyeceksin ama hepimiz az çok aynı durumdayız, bekliyoruz.....Rabbim yar ve yardımcın olsun :geek:
merhaba arkadasim. aslinda haklisin ama iste insan dayanamiyor artik.bizde toplam 5 senedir ayriyiz.simdi birde bebegimiz var.esim cocugundan ayri 7 aydir.bazen esimle bile tartisiyoruz birbirimizden uzak olmakdan SIKILDIK.seytan araya girip duruyor.stres yapmamak elde degil.rabbim seni ve butun bekleyenleri sevdiklerine en kisa zamanda kavustursun ve tabi benide ;) neyse rabbim hepimize guc ve sabir versin.
hersey gonlunce olsun...
hersey gonlunce olsun...
SLM Yanmaz arkadaşım evet budum çok kötü yani beklemek,arkadaşım tedbirini al takdiri ALLAHA bırak derler sabırlı ol arkadaşım sabrının mükafatını alcaksın bunlar bize bi sınv ALLAH katında.arkadaşım bende bu vize işini tam yedi ay bekledim çok uzun bir süreç ilki 3ay ongün sonra red geldi aynı dosya no suyla ikinci başvuru yapıldı ikinciyede 3 ay 20 gün sonra olumlu cevap geldi,arkadaşım bundanda ben umudumu iyice kaybetmiştim çünkü altı aylık olan nufustan aldığımız formüllerin günü birbuçuk ay geçmişti ama olumlu cevap gönderdiler yani bu durumda tamamen ind de çalışan görevlilerin vicdanına kalmış oluyor.bende aynen senin gibiydim arkadaşım seni çok ii anlıyorum ama sapret ve dua et ordakilere ALLAH vicdan merhamet versinde herkes yerini evini bulsun olacağına inanıyorum hep beraber dua edelim arkadaşım.gülüm
offf yaaa 6 hafta 42 gun oldu hala bir ses yok...beklemek ne kadar zormus yarabbim..sen bizlere sabir ver yarabbim. :cry: :cry:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol