Arkadaşlar selam. Bugün bir şey sormak yerine size bir şey anlatmak istedim ben 22 10 2007 de aile birleşim sınavına girdim benim girdiğim gün benden hariç iki arkadaş daha vardı biri 8 yıldan beri hollandada kaçak çalışmış bir abi diğeride 4 yıldan beri evli ama bir türlü gidemeyen bir bayan arkadaş. biz o gün 3 müz sınava girdik ben ve diğer abi kabinden çıkmadan sınavı geçtiğimizi söylediler ve sevinçten şok olmuştum ben. Fakat dışarı çıktığımda bayan arkadaş ağlıyordu sınavının birinmci bölümünü iyi yapmış fakat ikinci bölüm çok kötüymüş ve ona cvp vermediler ve herkez onun sınavı geçemediğini düşündük diğer abi ve ben msn adreslerimizi verdik ona ki yardım edelim kaynak verelimde bir dahakine geçsin diye. Diğer abi sınavı geçince konsolosluktan çıkmadan evraklarınıda yanında getirmiş ve mvv için başvuruyu yaptılar sonuç ne oldu haberim yok onlardan. Her neyse bayan arkadaşa bir kaç gün sonra msn den yazdı ben ona çalıştığım metotları ve ankaradaki ve istanbuldaki bu sınav için eğitim veren kurs yerlerini verdim. bir hafta önce bayan arkadaş tekrardan yazdı bana ve dediki ben sınavı geçtim ve eşim 13 11 2007 mvv için başvuruyu yaptı ve 1 ay olmadan isteğimiz kabul edildi tabi ben şoktayım kendime gelemedim çok sevindim ve bir o kadarda kıskandım ve bugün gene yazdı 27 12 2007 ye randevu almış konsolosluktan. Arkadaşlar birazda şans işi tabi tedbirimizi almalıyız bizler ama bu şekil tuhaf durumlarda olabiliyor inş. ALLAHIM bu sevinci hepimize yaşatır.
SAYGILARIMLA
askerprens
şanssssss
evet şans ama haketmiş yani 4 sene ne demek.bende kıskandım şimdi çıkanları duydukça hem seviniyor hemde kıskanıyoruz.
dort sene beklemis, sansi yaver gitmis ve sevdigine kavusmayi hak etmis
umarim sizde sevdiklerinize kavusursunuz..!
Allah yardimciniz olsun
kolay gele
umarim sizde sevdiklerinize kavusursunuz..!
Allah yardimciniz olsun
kolay gele
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol