Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

şöför çalışma kartı

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.745 görüntülenme
merhaba arkadaşlar ben bundan iki buçuk ay önce belçikadaydım bi lojistik şirketiyle kontrat yaptım o şirkette benden sağlık rapory ve e sınıfı ehliyetimin fotokopisi ve kimlik fotokopisini istedi gönderdim nakliye şirketi evraklarımı 28 8 2008 tarihinde gent e göndermiş gent den memurlar şirketi kontrole gitmişler şirket varmı yokmu diye ve şirket sahibine sen bu kişiyi işçi olarak istiyomusun diye sormuşlar şirketin sahibi belçikalı oda evet istiyorum demiş ama o arada küresel kriz patladı o günden bu güne 76 gün geçti ama benim işçi kartım hala çıkmadı sizce neden çıkmamıştır ve krizin çıkması buna engel olurmu ve hala ümidim olsunmu işçi kartım çıkacak diye şimdiden çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
isyerinizle kontaga geciniz,unutmayiniz ki calismakda oluyor oldugunuz sirketlere kimlik veya evrak posta teahutlu yolayiniz!!!

Islerinizi Resmi yollarla Takip ediniz!!!

genel olarak vergi dairesi ve yapancilar polisi kacak calisma kimlik guvenlik kontrolu is yerlerini

denetlemekdedir!!calismis oldugu yil un ay ve gerekli odenmesi mecburi olan primler sigorta hastalik

is yeri isletmeler kurumlarina dair mecburi odemeleri icerir!!

sizin durumunuz ciddi iscimi yoksa yatay(sahtekarlik) bir islem icin mi kullanilmakdadir!!

Dikkatli olmalisiniz gidip sahsi is yerinizle gorusunuz!

Kolay Gelsin!!!!!!!
benim öğrenmek istediğim ben belçikada kontratımı yaptım türkiyeye döndüm türkiyeden sağlık raporumu ve ehliyet kimlik fotokopilerini gönderdim bunlarla beraber işveren şirket yaptığımız kontratla beraber belçika makamlarına başvurmuş beni şöför olarak istek yaptı ama 75 gündür cevap gelmedi bana şöför çalışma kartı çıkması gerekiyor o kartı türkiyeye bana gönderecekler bende belçika konsolosluğundan vizemi alıp oraya gelicem çalışma kartının bu kadar gecikmesinin sebebi ne olabilir beni istek yapan şirket VRD LOJİSTİK yani belçika şirket

işyerim aramış fakat muhatap kişi izindeymiş bilgi alamamış çalışma kartını çıkaran resmi makamların irtibata geçmem için bana telefon numarasını gönderebilirmisiniz sizce kartımın çıkma ihtimali hala varmı bana yardımcı olursanız size minnettar olurum şimdiden çok teşekkür ederim
http://www.iks.com.tr/ws/content.asp?cid=hm

burda agir vasita uluslar arasi soferler icin yurd disi cikis vize basvurulari yapilmakdadir!

bence sizin is puruzlu olsa gerek,ki arastirmaya alindiniz resmi yoldan belcikaya gelis olmamis yada

yapancilar yasasi uyarinda islemlerinizde Aksilik olabilir!

oncelikle islemlar soforler birligi belcika ve yabanci uyruklu yerlesmis yada yerlesecek insanlar icin

kosullar bulunuyor uzun sure tir sirketlerinde calisan oturumsuz gecici yurd disi cikis soferler icin oturum verilmisdi!!!

duzenli uluslar arasi yurd disi cikisli tr uyruklu tir lojistikler icin munkun ,lakin sizin muracaatiniz bir

cikis gecici tir kullanma hakkiniz!!!!!!!!!hatali baslangic olsa gerek...............!!!

vermis oldugum linkdeki aciklamarla hareket etmenizde yarar vardir!! Belcikadaki tir sirketi ilede ayni islemleri yurutunuz!!

takografli (Ehliyet kimlik)kartlarda tr deki soferler cemiyetinden bu tur kart alinmakdadir uluslar arasi ki,bunu uzerinde bu konuda yararlanmis olabilirsiniz aslinda sertifika kategorisi (Avrupa)da kullanilmakdadir!!!
çok değerli arkadaşım yardımların için çok sağol fakat ben derdimi anlatamıyorum gibi bir hisse kapılıyorum önceki iki gönderdiğim iletidende anlaşılabileceği gibi ben şu anda türkiyedeyim ve ben iş kontrarı yaptığın şirketin bana şöför çalışma kartımı 79 gün olmasına rağmen hala çıkaramamış olması bu kartı çıkarmak bu kadar zaman alırmı ve küresel krizin kartın gecikmesinde etkisi olmuşmudur. öğrenmek istediğim kartımın bu kadar zaman geçmesine rağmen hala çıkma şansı varmı ümidim olsunmu belçika resmi makamlarından olumsuz bi cevap gelmedi bu zamana kadar sizce olumlu veya olumsuz bi cevap gelirmi önümüzdeki günlerde yani belçika hükümeti muhakkak bi cevap verirmi veya yollarmı çok çok sağolun yardımlarınız için mümkünse çalışma kartını veren belçika resmi makamının telefon numarasını yazarmısınız bende bi tercümana istanbuldan telefon açtıracağım ve dosya hakkında bilgi isteyeceğim. bunu yaparsam yanlışmı olur sizce

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol