Arkadaşlar iki hafta önce 4. başvuruyu yaptık. Avukat işyerine güvenmedikleri için bu kadar uzatmış olabileceklerini söylemiş. Süresiz kontratla başvuru yaptık bu sabah aramış avukat. İşleme alındı mektubu gelmedi bize diye onlarda en geç 6 hafta sonra cevap alıcağımızı söylemişler. Bu mübarek günde nolur arkadaşlar benide dualarınıza katın da bitsin artık bu çile. Ben hepinize duacıyım Allahım kabul etsin inşaallah..
4. başvuruyu yaptık dualarınızı eksik etmeyin nolur
inşallah problem olmadan alırsınız bu sefer...
umuruyorum ki bir aya kalmaz olumlu sonucu alirsin icimden gecen bu ve sag saglim esine kavusursun.
Her zaman duacıyız kardeş,
ben dilerim 6 hafta sonunda yüzün gülecektir inşallah,
Allah bizi aile hasretiyle imtihan etmesin AMİNNNNN.
ben dilerim 6 hafta sonunda yüzün gülecektir inşallah,
Allah bizi aile hasretiyle imtihan etmesin AMİNNNNN.
Amin kardeşlerim inşaallah Allah razı olsun..
bu sefer olur ins..
canim benim insallah rabbim bu kez yuzunu guldurur.bebisimle beraber dua ediyorum bak senin icin :)(hamile duasi kabul olurmus)insallah en kisa zamanda sevdigine kavusursun sende.umidini yitirme.gun dogmadan neler dogar.dualarimiz seninle...
aynı şekilde bende başvuru yaptım beklemeye çekildik gene hayırlısı olsun bakalım....
canim benim insallah rabbim bu kez yuzunu guldurur.bebisimle beraber dua ediyorum bak senin icin :)(hamile duasi kabul olurmus)insallah en kisa zamanda sevdigine kavusursun sende.umidini yitirme.gun dogmadan neler dogar.dualarimiz seninle...
güzel kardeşim Allah bebişine de sana da hayırlı upuzun ömürler versin analı babalı büyütsün inaşaallah. Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim huzurundan geri çevirmesin dualarını.
:geek: :geek: :geek: Dualarimiz seninle .insallah bu sefer mutlu sona ulasacaksin.rabbim yardimcin olsun islemlerinde kolaylik getirsin.
Bol sanslar
Bol sanslar
bu neya biraz once msj yazmıştım buraya beklıyorum diye, şimdi haber geldi red gelmiş bana olacak işmi bu mübarek günde yaaa
bu neya biraz once msj yazmıştım buraya beklıyorum diye, şimdi haber geldi red gelmiş bana olacak işmi bu mübarek günde yaaa
Çok üzüldüm kardeşim ya insanlarla alay ediyolar merhametsizler ama üzülme kardeşim Allah büyüktür bir kapı kapanır başka bir kapı açılır inşaallah. eninde sonunda vericekler mazeretleri tükencek zamanla
:geek: :geek: :geek: Dualarimiz seninle .insallah bu sefer mutlu sona ulasacaksin.rabbim yardimcin olsun islemlerinde kolaylik getirsin.
Bol sanslar
Sağolasın Yavuz kardeş Allah razı olsun ve hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.
Allah sabir versin Kardesim . Insallah bu sikintilar gecer. Hep duacinim .
Allah yardimcin olsun hatice kardesim insallah bu sefer alirsin vizeyii ALLAH yardimciniz olsun....
sağolasın nevilen kardeş Allah razı olsun..
umuder inşaallah kardeşim avukat 6 hafta dmiş Allah korusun o zaman benim sınav sürem doluyo olumsuz bir cevap almaktan Allahım korusun hayırlısıyla bu sefer olur inşaallah..
insallahh kardesim bu sefer alirsin vizeni hayirlisiyla:seninle ayni gun girdik o yuzden ozellikle bekliyorum bakiyorum bir hayirli haber varmi diye ama insallah bu gunlerde duyacagizz gibime geliyor...insallah....
Allah razı olsun kardeşim inşaallahhhhhhhh Rabbim merhamet etsin inşaallah
ben inanıyorum size bu başvuruda şeytanın bacagını kıracaksınız.. Allahın izniylede vizeni alacaksınn
Allah hayirlisini nsaip eyler ins
ben inanıyorum size bu başvuruda şeytanın bacagını kıracaksınız.. Allahın izniylede vizeni alacaksınn
İnşaallah kardeşim biz Allaha sığındık Rabbim merhamet etsin bize.
Allah hayirlisini nsaip eyler ins
İnşaallah ufos kardeşim sağolasın.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol