arkadaşlar dün bir kaç yazı yazmıştım çok heyacanlıydım ve tam bilgi alamamıştım ama akşam netleşti herşey en sonunda 42 gün sonra cevep geldi ve kabul edilmiş pozitif cevap geldi çok mutluyum ya inş. bu sevinci allahım herkeze yaşatır. Birde arkadaşlar bugün eşim 830 euro yu yatıracak ve bundan sonrasını biliyorum ama yanlışlık yapmak istemiyorum deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
27 07 2007 evlendim
06 02 2008 ind başvuru gönderdim
12 02 2008 başvuru işleme alındı
19 03 2008 pozitif cevap geldi
SAYGILARIMLA
askerprens
42 gün sonra cvp geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayırlı olsun arkdaşım,rabbim yolunu açık etsin.
hayırlı olsun Allah yolunu açık etsin arkadaşım !
Darısı daha bizim gibi ızdırap çekenlerde ;)
Darısı daha bizim gibi ızdırap çekenlerde ;)
hayırlı olsun arkadasım,,bende cok sevındım almana,,allah ınsallah ben ve benım gıbı bekleyen arkadaslarımızın yüzlerinide güldürür..
hadı bol şans yeni hayatında arkadasım..
emrah
hadı bol şans yeni hayatında arkadasım..
emrah
çok sağolun arkadaşlar inş. sizlerde tez zamanda bu sevinci yaşarsınız
Hayırlı olsun arkadasım,
Allah mutlulugunu daım etsın..
Allah mutlulugunu daım etsın..
hayirli olsun cok sevindim.benimkide haftaya geliyor dosyam kapanmis bugun.yarin gonderiyorlar mektubu
haftaya elinde olur dediler.simdi zaman gecmek bilmiyor.insaallah hayirli bi haber alirim.senin yasadigin mutlulugu bende yasarim.
haftaya elinde olur dediler.simdi zaman gecmek bilmiyor.insaallah hayirli bi haber alirim.senin yasadigin mutlulugu bende yasarim.
ınsallah ınsallah arkadaslar,,ınsallah en kısa zamanda herkez hayırlı cevabı alıcak,,allahım bızede nasıb et boyle mutlu ve sevıncı yaw,valla bekleye bekleye zaman gecmıyo..
hayırlı olsun arkadaşım darısı bekleyen tüm arkadaşların başına...
Hadi bakalım hayırlı olsun Allah her işinde yardımcın olsun.Rabbim hepimizi hayırlısıyla kavuştursun sevdiklerimize. :geek:
AMİN AMİN cümlemizi arkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum.
hayırlı olsun arkdaşım..
inş. en kısa sürede herkez benim şuan yaşadığım sevinci yaşar arkadaşlar herkeze çok çok teşekkür ediyorum burayakadar gelmemde burdaki arkadaşlardan bilgi aldım allah razı olsun herkezden.
SAYGILARIMLA
askerprens
SAYGILARIMLA
askerprens
merhaba , forumda yazını yeni okudum, bi sorum olucaktı , dün benim esime ınd den mektup gelmis ve mektupya " kagıtlarınızı inceledik, bir sorun yok, 3 ile 9 hafta içinde size cek gönderilicektir" yazıyormus. sana da bu sekildemi cevap geldi? daha önce okudugum yazılarda vizeniz onayladı 850 €uroluk ceki asagıdaki hesaba yatırın yazıyor diye msj yazıyorlardı arkadaslar.. o yüzden ben emin olmadım yani bu vizem oldugu anlamına mı geliyor ? sanada benim gibi mi cvp geldi. cevap yazarsan cok sevinirim.. bu arada hayırlı olsun :)
120 gün oldu ama cevap yok..
arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim. Bana daha önceden yazı gelmedi işleme aldı yazısı hariç fakat bana hollandaya geldiğimde oturum için dolduracağım kağıtlarla beraber geldi kabul edilme yazım ve ind nin banka hesap bilgileri verildi çek falan olmadı bende.
SAYGILARIMLA
askerprens
SAYGILARIMLA
askerprens
herkesin keşke böyle erken cevap gelse 42 gün bile bizim için çok çabuk diyebiliriz daha kaç ay kaç gün bekleyeceğiz bilmiyoruz bile..
sabredin arkadaşlar siz doğrudan yana olun elbette hakkınızı alacaksınız ama adamların niyeti belli gelmemizi istemiyorlar ama onlarda ne kadar şart koyarsa koysun yılmayacağız biz her zorluklara hazırlıklı başkoyduk biz bu yolda. ellerinden gelebilecek en kötü durum tüm evraklarını tek tek isteyebilirler ama sen yılmadığın sürece elbette onunda sonu gelecek yani senin sicilinde bir sorun yoksa mahkumlar vermeye sadece zamanını alabilirler yılmadan devam et sen yoluna sıkma canını cenabı allahım yardımcı olacaktır.
SAYGILARIMLA
askerprens
SAYGILARIMLA
askerprens
allaha güveniyoruz zaten sadece başka çaremiz yok..
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol