Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

48 gun sonunda vizem çıktııııııııı

Yorum için giriş yap 26 mesaj · 6.064 görüntülenme
arkadaslar bugun dofı sayfasında vızemın cıktıgını gordum.vıze beklıyen elıf arkadasım bu mujdelı haberı ılk veren kısı sayesınde ogrendım.darısı tum beklıyen arkadaslarıma.
Hayirli olsun abi.Ne guzel haberler bunlar.

Cok sevindim abim.

Allah diger islerinde kolaylik versin.
Masallah bugun site icinde cok guzel haberler aldik, Allah daim eder insallah

Tebrikler arkadasim

insallah en kisa zamanda sevdiginle mutlu huzurlu bi yuvada yasam surersin :geek:

kolay gele
tesekurler arkadaslar.nevılen kardesım sıra sızlerde.ıkızlerın forması hazır unutma:)
Ferhat germe beni !!!!!!!

Bunlarin bana vize verecegi yok !!!

Ogretmen evi sk. No 19 Karsiyaka Izmir.

Bu adrese 2 adet ayni edat Roberto Carlos hemi.

Ismede Mithat Nasuhoglu yaz,pederi butun semt bilir.

Kacamassin...

Yarin ucak kacircam pasa,gitmem lazim benim ... :P

Pasa unutma bizi..
hangı ucagı kacırcan nevılen:)solede bılelım ona gore bızde derız kacıran arkadas bızım arkadas.ıkızlerıne gıdıyo derız:)
tebrikler ferhat bak bukadar stres yapmistin kaldimi simdi hicbisey hayirli olsun
ferhat yazdı:
arkadaslar bugun dofı sayfasında vızemın cıktıgını gordum.vıze beklıyen elıf arkadasım bu mujdelı haberı ılk veren kısı sayesınde ogrendım.darısı tum beklıyen arkadaslarıma.

tebrikler arkdsm masallah belcika yolcularimizida ugurluyoruz belcikaya teker teker darisi tum bekleyen arkdslarimiza INS INS INS :geek: :geek: :geek:

bu arada evet geluk ablamizinda dedigi gibi sitemizin masallahi var bugun arka arkaya cok guzel haberler geliyo rabbim devamini esirgemesin ins ins ins...ozellikle belcika yolculari artar ins ins ins rabbiim,,,,cunku onlari cok bekletiyolar uzuluyorum bian once belcikaya ugurlayalim isteklerini bekleyen arkdslari rabbimm :geek: :geek: :geek:
herkeze cok tesekur ederım.alper arkadsım sanslı kardesım hepınıze hepınızze cok cok tesekur ederım.alper kardesımın cok bılgısnı aldım faydasını gordum.hepınızden Allah razı olsun.darısı tum beklıyenlerın basına.herkeze dua edıyorum daha fazla edıcem.herkze sevdıklerıne kavusur ınsallahh.ama hala ıks de pasaport ıslemde yazıyo ve ups hala teslım edılmemıs.elıme gecene kadr daha tam emın olamıyorum:)
ferhat yazdı:
herkeze cok tesekur ederım.alper arkadsım sanslı kardesım hepınıze hepınızze cok cok tesekur ederım.alper kardesımın cok bılgısnı aldım faydasını gordum.hepınızden Allah razı olsun.darısı tum beklıyenlerın basına.herkeze dua edıyorum daha fazla edıcem.herkze sevdıklerıne kavusur ınsallahh.ama hala ıks de pasaport ıslemde yazıyo ve ups hala teslım edılmemıs.elıme gecene kadr daha tam emın olamıyorum:)

korkma arkdsm arrtik devami gelir kolayca,simdi pasaport verilmemis yazio dersin,vizen eline gecer hayirlisiyla sagsalim gitseydim bi dersin sonra kartimi bi alsaydim dersin sonra okula gitseydim bi dersin ama inanki bundan sonra diyecegin seyler tatli telas olcak uzme kendini...vize ciktikdan sonra yapilacak seyler nekadar vize beklemekden daha zor denilsede bi okadarda kolay ve cabuk gelisiyo merak etme arkdsm,,,
Hala mı inana mıyorsun ? Bilmıyorum daha nasıl inandırcağız seni :)

Hadi hayırlısı olsun, darısı başımıza dualar bizimle olsun...
bu 2.güzel haber darısı nevilen le benim basıma kaldık ikimiz iyi mi.. Hayırlısı olsun herkez icin yeni hayatında basarılar..
ınsallah kardesım ınsallah bekleyen tum arkadaslarımda en kısa zamanda vızelerıne kavusurlar.unkhown.nevılen,ozl,muzaffer cok kısa zamanda ınsallah sızlerde mujdelı haberlerı alıcaksınız.dualarımız sızınle.hergun dua edıcem sızler ıcın. :ugeek:
hayırlı olsun kardeşim herşey gönlünce olsun oralarda makarna partisinde görüşürüz:)dün gece uyuyamadım :)
Kardesim hayirli olsun!Bir hafta icinde nevilen ve muzaffer kardesiminde guzel haberlerini aliriz issallah
tesekur ederım kardesım cok sukur cıktı.darı dıger beklıyen tum arkadaslarımızın basına.dualarımız onlarla.en kısa zamanda ınsallah dıger arkadaslarımızda mujdelı haberı alırlar.
gozunaydin ferhat
prenses cok tesekkur ederım.dılerım Allahtan tum beklıyen arkadaslarmında bır an once vızelerının cıkması.sanada cok tesekkur ederım .cok yardımını bılgını aldım.cok sagol
tebrikler yolun acik olsun nevilen sira sende ins seninde vizen cikar sansli ve bende cok bekledik vizemiz ciksin diye ins seninde cikar sabret
tesekkur ederım arkadasım.darısı tum beklıyen arkadaslarımızın basına.
Pasa pasaport geldi mi?
slm aleykum benım bı sorum olucak cevaplarsanız mınnettar kalırım ben 3 aydır vıze beklıyorum

eylul a5de dofi sayfasında Uİtstel yazdı ve o gun iks beni arayıp mulakata gireceksiniz dedi 18 eylulde mulakata girdim mulakatı artık yazılı alıyorlar 21 eylulde esime dofiyi arartırdım ordakı telefona bakan kısı mulakat kagıdı gelınce cevap verıcez demıs yaklasık 2 hafta oldu hala kagıt oraya yollanmamıs bende iks yi aradim bilgi almak telefona bakan bana gerek duyulmassa gonderilmiyor dedi acaba vizenin cıkması daha uzun surermı yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkur ederim yardımınız ıcın
burda pek cvp veren kalma mıs kolay gelsın
hayırdır kardes senın vızen ne vızesı? mulakata gıren ılk senı duydum acıklarmısın
benımkı belcıka aıle bırlesim vizesi 29,06,2009 basvuru 15,09,2009 mulakat girdim herhan gbibi evrak eksıgı yok esim belcika vatandasi calısıyor evimiz var her sey tamam yani benım ogrenmek ıstedıgım acaba kadar ne kadar zaman surer bu mulakattan sonra vizenın cıkma sı 20 gun oldu mulakata gırelı ama dofi sayfasında hala beklemede yazıyorn bı cevap yazıp beni rahatlatırsanız mınettar kalırım tskler
kardesi kusura bakma ya .siteye uzun zamandir yeni girdim.elimizden geldigi kadar yardimci olmaya seni aydinlatmaya calisiriz.belki suanda vizeni almissindir cok zaman olmus bana yazali ama ben genede sunu soylemek isterim sana .bikere esin belcika vatandasiymis mulakata girmen yani senden muklakata giricen demeleri cok sacma.cunki esi ab vatandasi olanlardan mulakat istenmiyor.tek secenek kaliyor.eger senden mulakat istedilerse ve esin ab vatandasi ise kesin bi acik gormuslerdir diye dusnuyorum.ama hic merak etme mulakat cok uyudrma.mulakattan sonra tahminimce 1 ay icinde vizen gelir.hic umutsuz ve uzgun olma.kesinlikle vizen cikar.adim gibi eminim.bu devrelerden bende gectim ve benim durumum cok daha vahimdi.tek rar soyluyorum kendini hic uzme ve kafana bisi takma.belkide vizen cikti eger cikmadiysada eli kulaginda kardesim.bana guven.hadi Allaha emanet ol kolay gelsin

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol