Merhaba arkadaslar,1 ekimde sınavla baslayan maratonu Allahin izniyle ve sitedeki arkadaslarin yardimiyla bugun pasaportumla vizemi alarak elime mutlu sonla bitirdim...
5 kasim yani yarın gece hollandaya ucuyorum,darisi tum arkadaslarin kardeslerin basina echt cok guzel bir duygu insanın sevdigine kavusması aile kurucak olmasi echt mooi....
tabi birrde yeni bir hayata baslamainin heyecanı...
Alllah hepinizin hepimzin yardimcisi olsun en kısa zamanda vize bekleyen arkadaslar vizesini alır insallah ditede emegi gecen herkese cok tesekkurler...
5 kasımda Rotterdam'da görüşmek üzere... :geek:
5 Kasım 2009 hollanda'ya gidiyorum..
Merhaba arkadaslar,1 ekimde sınavla baslayan maratonu Allahin izniyle ve sitedeki arkadaslarin yardimiyla bugun pasaportumla vizemi alarak elime mutlu sonla bitirdim...
5 kasim yani yarın gece hollandaya ucuyorum,darisi tum arkadaslarin kardeslerin basina echt cok guzel bir duygu insanın sevdigine kavusması aile kurucak olmasi echt mooi....
tabi birrde yeni bir hayata baslamainin heyecanı...
Alllah hepinizin hepimzin yardimcisi olsun en kısa zamanda vize bekleyen arkadaslar vizesini alır insallah ditede emegi gecen herkese cok tesekkurler...
5 kasımda Rotterdam'da görüşmek üzere... :geek:
simdiden iyi yolculuklar arkdsm ve hosgel ins ins ins hollandaya...allah yeni yasaminda kolayliklar versin ve utandirmasin....
Tebrikler arkadasim Hollandadaki yeni yasaminda mutluluklar dilerim, umarim her sey gonlune gore olur,
yolun açık olsun arkadasım.
tebrikler!
simdiden hos geldin hollandaya ... :ugeek:
simdiden hos geldin hollandaya ... :ugeek:
tebrikler hayirli yolculuklar.insallah bizede kismet olur .nl de ki yasaminda basarilar diliyorum.
Hadi hayırlısı darısı bekleyenlere gelsin....
umuder cok tebrikler arkadasım.Cok sevindim.Sana şimdiden hayırlı yolculuklar.
Rabbim bizi de biran önce kavustursun inşAllah.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.Herzaman mutlu ol inşAllah.
Selam ve Dua ile.
Rabbim bizi de biran önce kavustursun inşAllah.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.Herzaman mutlu ol inşAllah.
Selam ve Dua ile.
Kardes tbr ederim bu kadar kisa zamanda sonuclanmasina sevindim ins bizimkiside ksa surer
Hepinize ayrı ayrı cok tesekkur ederim...
Gercekten bu site olmasa bu kadar kolay olmayacakti...
mesela 2run34 reiskosten parasını soylemese:S
neyseki hersey geride kaldi sinavida vizeside....
Darısı tummm bekleyen arkadaslarimin basina dilerim en kısa zamanda hayirli haberler alirsiniz..bir an evvel kavusur herkes sevdigine..
Gercekten bu site olmasa bu kadar kolay olmayacakti...
mesela 2run34 reiskosten parasını soylemese:S
neyseki hersey geride kaldi sinavida vizeside....
Darısı tummm bekleyen arkadaslarimin basina dilerim en kısa zamanda hayirli haberler alirsiniz..bir an evvel kavusur herkes sevdigine..
arkadaşım senin adına çok sevindim biran kendimi senin yerine koydumda çok güzel bir duygu olsa gerek bende vizemi bir aksilik çıkmazsa haftaya alırım ama son kez bayramı geçirip öyle gideyim dedim benimde bilet 7 aralık ALLAH (cc) hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol