Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

5 yıllık oturum

Yorum için giriş yap 14 mesaj · 7.543 görüntülenme
arkadaslar bugun bes yıllık oturumu esım aldı basvuru 5 yıllık oturuma basvuru yapalı tam 4 hafta oldu yanı bı ayda cıktı ınsallah yakında vızeye basvuracam allah herkesın yardımcısı olsunn
hayırlı olsun arkadaşım
slm öncelikle hayırlı olsun diyorum.bi sorum olacak size benim eşimde nl vatandaşı şuan belçikada ikamet etmekte oturum için başvurdu 1 ay kadar bi zaman zarfı içerisinde gel oturumunu al demişler fakat 5 aylık oturum veriyorlarmış direk olarak 5 yıllık vermiyoarlarmış.
cok tesekkurler darısı sızlere. evet arkadasım ılk once 5 aylık oturum verıyolar sonra 5 yıllık oturum verıyolar 5 yıllık oturumu almak ıcın 5 ay dolmasını beklemedık tabı esım ıs yerınden aldıgı kontratı beledeyıye goturdu 5 yıllık oturum ıcın basvurdu ve 1 ayda cıktı durum bu arkadasım
tşk kardeş şimdi daha iyi anlamış oldum sağol. darısıda bizlere artık
merhaba arkadaşlar benim eşimde nl vatandaşı ve şaunda belçikada çalışıyo ve 5 aylık oturum almaya uğraşıyo kaç ayda çıkar bu oturum bilgisi olan var mı hemen nasıl veriyolar 5 yıllık oturumu anlamadım
merve tok yazdı:
merhaba arkadaşlar benim eşimde nl vatandaşı ve şaunda belçikada çalışıyo ve 5 aylık oturum almaya uğraşıyo kaç ayda çıkar bu oturum bilgisi olan var mı hemen nasıl veriyolar 5 yıllık oturumu anlamadım

selam merve ılk once allah sana sabır versın hazretı eyup sabrı versın. ılk once bır aylık verıyolar sonra 1 ay sonra yanı 5 aylık daha sonrada 1 ay sonrada 5 yıllık verıyolar3 ayda benım esım aldı 5 yıllıgı yanı evı nısanda tuttu temmuzdada tr geldı 5 yıllık otumu alıp ıslemlere basladık ama sen sanslısın kısın be ankara konsolosluguna yanı ıks muracaat edersen gelecek yaza dogru belkıde daha erken be gıdersın sabır sabır sabır...
alper68 yazdı:
arkadaslar bugun bes yıllık oturumu esım aldı basvuru 5 yıllık oturuma basvuru yapalı tam 4 hafta oldu yanı bı ayda cıktı ınsallah yakında vızeye basvuracam allah herkesın yardımcısı olsunn

hayirli olsun alper arkadasim allah yolunu acik etsin
alper68 yazdı:
cok tesekkurler darısı sızlere. evet arkadasım ılk once 5 aylık oturum verıyolar sonra 5 yıllık oturum verıyolar 5 yıllık oturumu almak ıcın 5 ay dolmasını beklemedık tabı esım ıs yerınden aldıgı kontratı beledeyıye goturdu 5 yıllık oturum ıcın basvurdu ve 1 ayda cıktı durum bu arkadasım

hayırlı ugurlu olsun alper68 arkadasım. allah sabır versın en kısa zamandada vıze basvurusunu yaparsın. dunku mesaj cevabını aldınmı daha dogrusu ben basvuruyu nasıl yaptıgımı anlatmıstım. ıyı aksamlar
arkadsalar cok tesekur edıyorum darısı sızlere ıns sızde hemen alırsınız pınarcım sanada cok tesekkue edıyorum burda olmana cok sevındım gozum hep senı arıyodu. benercan arkadasım ozel mesajlamı gonderdın cevap gelmedı
inş. en kısa sürede verirler şu 5 yıllık oturumu kız olamanın avantajı ne onu anlamadım yani 3 ayda 5 yıllık oturum alınıyor
alper68 yazdı:
arkadsalar cok tesekur edıyorum darısı sızlere ıns sızde hemen alırsınız pınarcım sanada cok tesekkue edıyorum burda olmana cok sevındım gozum hep senı arıyodu. benercan arkadasım ozel mesajlamı gonderdın cevap gelmedı

msn adresıme burdan bana cevap geldıgınde msn bana bıldırıyor o yuzden ben yıne baya uzun yazdım alper arkadasım sıkılmadan okursun ınsallah
merve tok yazdı:
inş. en kısa sürede verirler şu 5 yıllık oturumu kız olamanın avantajı ne onu anlamadım yani 3 ayda 5 yıllık oturum alınıyor

merve arkadasım benı yanlıs anlamıssın ben kısın yanı kıs mevsımınde ıslemlerını halledersen yanı kımse yokken kıs mevsımınde fazla dugun olmuyor dolayısıyla dugun olmayınca muraactta fazla olmuyor sende kıs mevsızmınde muracaat edersen ınsallah allahın ıznıyle sorun cokmadan yaz mevsımıne dogru belcıkada olursun demek ıstedım. esım nısanda muracaat ettı temmuzda geldı dugun yaptık 1 ay sonrada ankaraya muracaat ıcın gıttık. nıkah 12 ayda yanı 2006 aralık ayında oldu. onceden nıkah daha ıyı. yanı daha ınandırıcı olur dıye dusunduk vıze ıcın
bener can yazdı:

merve arkadasım benı yanlıs anlamıssın ben kısın yanı kıs mevsımınde ıslemlerını halledersen yanı kımse yokken kıs mevsımınde fazla dugun olmuyor dolayısıyla dugun olmayınca muraactta fazla olmuyor sende kıs mevsızmınde muracaat edersen ınsallah allahın ıznıyle sorun cokmadan yaz mevsımıne dogru belcıkada olursun demek ıstedım. esım nısanda muracaat ettı temmuzda geldı dugun yaptık 1 ay sonrada ankaraya muracaat ıcın gıttık. nıkah 12 ayda yanı 2006 aralık ayında oldu. onceden nıkah daha ıyı. yanı daha ınandırıcı olur dıye dusunduk vıze ıcın

anladım bizim nikahımızda 2006 da oldu bi seneyi bitirdik bakalım ne kadar inandırıcı olacak :(

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol