Arkadaslar sonunda sonunda 5 yıllık emeğin sabırın Allah'a inanmanın ve duanın Bugün telefın aldım hala inanamıyorum telefonda eşim vizenin cıktıgını söyledi ki hala inanamıyorum kolay değil 5 senelik emek sevgi hasret işkence gibi zamanlar ... EŞimle 5 yıl önce evlendik prodesürü b,ilmedigimiz için hemen mvv basvureduk ve ondan sonra defalarca ret almıstık ne kadar para harcadıgımızı ne kadar göz yası döktügümüzü ve insanların laflarına katlandıgımızı anlatsam belki, abartısız kitap olur vezgecmedim bekledim askere dahi gitmedim insanların bana laflarını arkamdan konusmaları ailemin içindeki husurszulugu iki tane cocugumu eşimin 10 gün geldiginde gece kaldırmak zorunda kalaRAK HAVALANINA kadar işkence şeklinde gitmleri hala unutmadım hayatımın boyunca unatamam arkadalar ve bunun gibi benzeri o kadar sey var ki anlatamıyorum ............ Sonunda ve son beklemede vizemin cıktıgını duydum bügün eşimden ya biliyorum bu biraz abartlı oldu konu asLA Hollanda falan değil olamazda sevincimiizn nedeni cektigimiz acılar sabrımız en Basta Allah'a bıkmadan sabırla yaptıgımız dualar arkadaslar ne dicegimi bilmiyorum Allah benim cektiğim acıları eşimle hatta bunlara sebeb ollanm orta cag zihniyetli haclı beyinli modern görünümlü insanlara dahi vermesin!! bu sevinci sizinle paylasmak istedim arkadaslar Darısı olmayanlarım basına ben hep burda okurdum vizem cıktııı falan derdim acaba bende bunu görebilecem aileme kavusacam ve savasımda bekledigim sonucu alacam mı dşye aldım cünkü savastım sabrettim Allah a duat ettim... Allah cıkmayanların basında arkadaslar...... Allah gec verip hayırlısını versin .....dualarınızla :geek: :geek: :geek: hala inanamıyorum bu arada 16 agustosta kızımın dogum günü acaba ona yetisirmiyim diye düsünüyor ve can atıyorum :ugeek:
5 YILDAN SONRA SONUNDA VİZEEEM CIKTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
SENIN ADINA COK SEVINDIM ARKADASIM.DARISI BIZIM BASIMIZA BIZDE 4 SENEDIR AYRIYIZ.BIZDE KAC KEZ RED YEDIK.INSALLAH BIZIM YUZUMUZ GULER.,ANLATTIKLARININ AYNISINI BIZDE CEKIYORUZ SUAN.AMA ELDEN GELEN BIRSEY YOK.BEKLEMEKDEN BASKA SABIR ETMEKDEN DUA ETMEKDEN BASKA HIC BIRSEY YAPAMIYORUZ,RABBIM INSALLAH YENI HAYATINDA MUTLU EDER.BURAYA GELDIGINDE INSALLAH sIKILMAZSIN.INSALLAH HERSEY ISTEDIGINIZ GIBI OLUR.VE INSALLAH KIZININ DOGUM GUNUNDE YANINDA OLURSUN.BILIYORUM NE KADAR ZOR OLDUGUNU.BNMDE AYIN 2SINDE KIZIMIN DOGUM GUNUYDU AMA BABAMIZ YANIMIZDA DEGILDI.KIZIMIN ILK D GUNUYDU.O DAHA ANLAMAZDI AMA NE KADAR ACI VERICI OLDUGUNU BI RBNE BIRDE ALLAH BILIR.ALLAH ESINE VE COCUKLARINA TEZ ZAMANDA KAVUSTURSUN SENI.VE TTEBRIK EDERIM GERCEKTEN COK SEVINDIM.BIZIM SUAN CEKTIGIMIZI SIZDE CEKMISSINIZ.RABBIM BUTUN BEKLEYENLERI KAVUSTURSUN.,ALLAH SEVGISIYLE SEVDIKLERI ESLERINE KAVUSTURSUN...
HERSEY GONLUNUZCE OLUR INSALLAH...
HERSEY GONLUNUZCE OLUR INSALLAH...
BENIIM SANA SORUM OLCAK BIRDE ARKADASIM. SIZ HIC EKSTRA ZAMAN ISTEMISMIYDINIZ?ISTEDIYSENIZ VERDILERMI VE NE KADAR VERMISLERDI?
Öncelikle yanlıs anlama için özür dilerim sanslı arkadasım ve zahmet edip bir seyler yazdığınız için. Evet haklısnız ve bende Allah! 100% inanan biri olarak umudumu kaybetmemeye 5 sene ve hala katlanıyorum Allah daha büyük acı vermesin kimseye ve dün eşimin bana söylediğine göre calıstıgı yerdeki patronu bugün maaş bodrosunu İnd'nin istediği rakamdan yükseltmiş ve bügün benim eşime verecek o da avulat aracılıgıyla İnd ye verecekmiş ve Avukat ret kararını durdurmuş.... Duyduklarım bunlar duymak bile görmesemde orda olmasamda beni rahattı... Çocuğumu ve eşimi bir daha belki göremicem diye ve 5 senedir cektiklerim bosa gidecek diye cok cok üzüldüm.... İnsallah her sey eişimin dediği gibiyse ki öyledir ve insallahj öyle olacaktır bekllediğimiz an gelecektir siz. eger her sey istedigimiz gibi olursa o damga/mühür denilen mürekkep parcasını aldığım gün koskoca bi adak kesecem insallah. Duanı ve dualarınızı eksik etmeyin.... Allah yar ve yardımcınız olsun
arkdsm biz bu konusmayi yaptigimizda tarihler 25 temmuzu gosteriyodu,ve 8 agustos HAYIRLI UGURLU OLSUN ARKDSM,,,size esinize inanmanizi esinizin sizi yaniniza almak icin elinden geleni hatta fazlasini yaptigina inandigimi soylemistim,,,elinizi cabuk tutup ank dan randevunuzu alin ve kizinizin dogum gunune yetisin bu eminimki cok guzel bir hediye olacaktir kiziniza,,,bundan sonraki yasaminizda esiniz ve kizinizla birlikte mutluluk ve huzur yakanizi birakmasin,,,rabbim islerinizi hep kolay olmasini nasipetsin,bundan sonraki isler corap sokugu gibi gelecektir.tekrar vizeniz(adak vesileniz)hayirli ugurlu olsun,,, :geek: :geek: :geek:
arkdsm biz bu konusmayi yaptigimizda tarihler 25 temmuzu gosteriyodu,ve 8 agustos HAYIRLI UGURLU OLSUN ARKDSM,,,size esinize inanmanizi esinizin sizi yaniniza almak icin elinden geleni hatta fazlasini yaptigina inandigimi soylemistim,,,elinizi cabuk tutup ank dan randevunuzu alin ve kizinizin dogum gunune yetisin bu eminimki cok guzel bir hediye olacaktir kiziniza,,,bundan sonraki yasaminizda esiniz ve kizinizla birlikte mutluluk ve huzur yakanizi birakmasin,,,rabbim islerinizi hep kolay olmasini nasipetsin,bundan sonraki isler corap sokugu gibi gelecektir.tekrar vizeniz(adak vesileniz)hayirli ugurlu olsun,,, :geek: :geek: :geek:
öNCELLİKLE iyi dileklerin için ve zahmöet edip bir seyler yazdıgın için tesekür ederim kardesim! Allah da senin kalbine göre versin ve hayırlısını verip mutluluga kavusasın diger arkadaslar gibi...... sorunuda gelinnce biz onlardan ek zaman istedik maaş eksikti 30 euro ret verdiler hanımınm diger bordrosunda patronun sayesinde yüksek gösterdi sanırım öyle oldu avukat aracılıgıyla.... Allah herkese bu sevinci yasatsın ve gercekten hak edip sabredip ALLAH A DUA EDEN VE ASLA UMUDUNU KESMEYENLERE VERSİN :geek: :geek:
allah hayırlı ugurlu etsın arkadasım tebrıkler bende 5 yıldır beklıyorum benımde 2 yasında kızım var ama bızde hala bı ses yok ben hollandayaı bıraktım belcıkaya gectım hersey yolunda ve gercek olması na ragmen yınede bekletıyolar sebebsız yere hıc bır neden yok beklıyoruz hayırlısı ıns bırgun bızde sevınırız senın gıbı senın adına cok sevındım kendım almıs kadar sevındım cunku buacıları ceken bılırrrrrr
arkadaşlar hani bir nasreddin hoca fıkrası var ya, damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar diye. attractive01 arkadaşım çok çok sevindim gerçekten, darısı tüm diger arkadaşlara. yanmaz arkadaşım inşallah senin güzel haberini de alırız biran önce. yaşanan tüm sıkıntılar unutuluyor zamanla. başka başka telaşeler çıkıyor. umarım nice doğum günleri geçirirsiniz hep beraber..
tebrikler arkadasim
yeni yasaminda sevdiginle birlikte basarilar
umarim hayat istedigin gibi gider
kolay gele
yeni yasaminda sevdiginle birlikte basarilar
umarim hayat istedigin gibi gider
kolay gele
ya arkadaşım beş sene dile kolay ama benim gibi sizede zor gecmiş bende büğün 5 seneme başladım ve perşembe günü vizemi onaylattım tabi cocuk var allah kimseyi ayrı bırakmasın başkaların lafları insanı yıpratıyor ben cok laf duydum ama eşime olan sevgim allaha olan inancımla bugünlere kadar evlilimi devam ettirdim darısı tüm bekleyen arkadaşlara inşallah onlar bizim gibi 4 5 sene beklemek zorunda kalmazlar
çok sevındım.allah sebrını devamının versın ne dıyelım bu nkaar sabır.Allahın buyklugu işte.yenı hayatında mutluluklar dılerım.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol