Arkadaslar bu gün belediyeye 5 aylık oturumu almak için gittim belediyedeki yetkili kanunun değiştiğini direk 5 yıllık vereceklerini söylediler. Ve direk elektronik kart vereceklerini söylediler. Kanun değişmiş haberiniz olsun.
5 YILLIK OTURUM ALMAK!
Arkadaslar bu gün belediyeye 5 aylık oturumu almak için gittim belediyedeki yetkili kanunun değiştiğini direk 5 yıllık vereceklerini söylediler. Ve direk elektronik kart vereceklerini söylediler. Kanun değişmiş haberiniz olsun.
arkadasim o kanunu bende duydum fakat bana 1yillik verdiler senin esin belcika vatandasimi ve belcikanin hangi yerindesiniz ve hangi belediyededesiniz bana bilgi verirmisin cunku direk 5yilligi bende duydum ama bana vedikleri 1yillik
Eşim hem belçika hemde türk vatandaşı ben liege bölgesindeyim liege belediyesi verdi arkadasım 3/4 hafta sonra elektronik kartı vereceklerini söylediler.
anladim yani esin 5yillikli degil direk belcika pasi var dimi.benim kimligimde elektronik ama 1yillik
Eşim hem belçika hemde türk vatandaşı ben liege bölgesindeyim liege belediyesi verdi arkadasım 3/4 hafta sonra elektronik kartı vereceklerini söylediler.
bide arkadasim kimligini alinca yazsana buraya aldigin gunu
tamam arkadasım kimliği alınca yazarım kaç günlük oturum verdiklerini.
tesekkur edrim arkadasim
5 Yıllık oturumu aldım.
Merhaba Bodamyali..
Önümüzdeki günlerde nasip kısmetse bende Liege'de olacağım.Eşim belçika vatandaşı,Benim ne gibi bir yol izlemem gerek gider gitmez neler yapmalıyım.Bilgilendirirsen sevinirim Pm de(Öm) atabilirsin..
Teşekkürler..
Önümüzdeki günlerde nasip kısmetse bende Liege'de olacağım.Eşim belçika vatandaşı,Benim ne gibi bir yol izlemem gerek gider gitmez neler yapmalıyım.Bilgilendirirsen sevinirim Pm de(Öm) atabilirsin..
Teşekkürler..
BEN ELCIKAYA GELDIKTEN 3 HAFTA SONRA BANA 6 AYLIK KART VERDILER 6 AY SONRA DIREK 5 SENELIK CIPLI KARTI ALMAYA GIDECEKMISIM,AMA BAZILARINA VERMIYOLARMIS OYLE DUYDUM
Bir yili askin suredir bodamyali baglantiyi kopardi forumla.
lütfen bişi diyin önceden dofide numaram gözüküodu şimdi uzun yazı çıkıo nedir bu saçmalık redmi acaba
başvuru tarihiniz nedir tam olarak
vizenize cevap gelecektir ret veya kabul bilinmez. zeynanında öyle oldu vizesi çıktı sonra
vizenize cevap gelecektir ret veya kabul bilinmez. zeynanında öyle oldu vizesi çıktı sonra
3.ayın 9u evrakları verdim 10unda dofide gözüktü
3.ayın 9u evrakları verdim 10unda dofide gözüktü
Ne yani evraklari verdin ertesi gun dofide mi cikti ?
Bu kadar hizli mi oldu gercekten.Vay be.
Esin Belcika vatandasiydi degil mi , normalde gayet hizli cevap alman lazim.
Belki bugun yarin cevap alirsin .
Baris Iks falan aradi mi seni , dertleri neymis belli oldu mu ?
Sendede boyle birsey oldu degil mi ?
Boyle giderse Nisan bitmeden hepiniz yolcusunuz insallah.
Yok iks aramadı abi. dofiyi aradık onlada birşey demiyor ne kadar sacma bir düzen bu ya
elifce sakin ol ben 2 aydır bekliyorum ve dofi sayfası neredeyse haftada bir yada 10 günde 1 işlem basamaklarının anlatıldığı sayfaya dönüyor sonrada işlemdeyse işlemde yada yeni bir sonuç varsa o görünüyor, ben her defasında heyecanla bekliyorum ama henüz bir değişiklik olmadı ... senin vizen çok çabuk çıkacaktır inşallah eşin belçika vatandaşı olduğu için...
Ben cok sasirdim gercekten 9.da evraklari Iks'ye teslim ediyor ,
Ertesi gun Dofi'de gozukuyor..
Iks hangi hizla elcilige yolladi,hangi hizla inceledilerde hangi hizla Dofi'ye yolladilarda Dofi hangi hizla isleme aldi sonra hangi hizla sisteme girdiler... sastim bu ise.
Bu ne hiz boyle..Yani boyle basladilarsa bir hikmet vardir,ayni hizdada vizeni alirsin .
Ertesi gun Dofi'de gozukuyor..
Iks hangi hizla elcilige yolladi,hangi hizla inceledilerde hangi hizla Dofi'ye yolladilarda Dofi hangi hizla isleme aldi sonra hangi hizla sisteme girdiler... sastim bu ise.
Bu ne hiz boyle..Yani boyle basladilarsa bir hikmet vardir,ayni hizdada vizeni alirsin .
Yok iks aramadı abi. dofiyi aradık onlada birşey demiyor ne kadar sacma bir düzen bu ya
Baris ben bu durumlarda ,ozelliklede ek evrak istemediklerinde sunu ogrendim ;
-Karar veremiyorlar ve dosyayi mahkemeye yolluyorlar,orasi karar veriyor.
-Baska merkezlerden bilgi bekliyorlar,bu genelde Polis Kontrolu raporu yada esinin
Adli sicil incelemesi ,Belediyeden iyi hal raporu..Bunlar 1 hafta suruyor..
Bunlarda islemin son demlerinde oldugunu gosteriyor.
2 defa basima geldi,asikar oldum bu duruma.
Emin ol cok kisa zamanda aniden karari alirsin.
Bence sen bu Polis isini ciddiye al,benden sana en buyuk tavsiye.!
Son zamanlar cok can yakiyor bu konu,yaratabilecekleri baskada bir sorun yok ortada..
Allah ,Atabilgininde seninde diger arkadasinda yuzunu guldursun.
bana konsolosluktaki adam şöyle demişti ek evrakı verdiğimde, "biz şimdi dosyanızı bugün elektronik olarak belçikaya göndereceğiz ve aynı zamanda diplomatik postayla da evraklarınızı yollayacağız ve kararı orası verecek bize elektronik olarak mail atacaklar sonucunuzu ve bizde ona göre burada pasaportunuzu postaya verip size yollayacağız"... arkadaşlar bu hızlarına şaşmamak lazım başvurunun 2. gününde vize alanlarda oluyor hatırladığım kadarıyla asice arkadaşımızın vizesi 1 hafta kadar sürmemişti
anladım nevilen esim simdi taşındı işte, eve polis gelmiş taşınırken oluyormuş bu kim yaşıyor bu evde demiş oda; annem kardeşim ben ve birde eşim gelecek demiş tamam biz onu biliyoruz demiş polisde. o yönden sıkıntımız yok galiba polis biliyormuş benim geleceğimi
eşim belçika vatandaşı bu ikinci başvuruşum birincisi polis yüzünden red geldi ikinciside böle olur die çok korkuorum peki dofide dosyası gözükmeyen arkadaşlar nekadar sürdü böle nezaman işlemde saayfası geldiiii
bende 3 haftadır işlemde yazıyor öncesinde işlemde yazısı birkaç kez gitti geldi yazı ....
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol