Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

%50Geluk+%50Ufoss= %100 Bebis :)

Yorum için giriş yap 34 mesaj · 39.823 görüntülenme
selam arkadaslar,

Bu mujdeli haberi sizlerlede paylasmak istiyoruz. Basliktada belirttigimiz gibi Allah'in izniyle sitemizin mirascisi bebisimiz dunyaya gelmek icin hazirlik yapiyor :)

Allah herkese hayirli,saglikli bebisler nasip etsin. Dualarinizi bizden eksik etmediginizi biliyoruz bu seferde dualarinizin icine bebisimizide eklerseniz cok seviniriz :oops:

Sevgilerimizle

Geluk & Ufoss

Yüce yaradan yavrunuz ve size hayırlı ömürler nasip etsin....sizin sevinciniz bizlerin sevinci burada...en az sizler kadar sevindiğimi belirtmek isterim ilk kutlayan olmakta başka bir ayrıcalık olsa gerek :) Vatanına milletine hayırlı evlat olur inşallah... :geek: darısı diğer bebiş isteyen güzel dostlara inşallahhh ;)
Allah anneli babalı büyütsün inşallah :)))
aaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy geluk ablacim gozunuzaydin ne kadar guzel bi haber bu yemin ederim okudugumda tuylerim diken diken oldu duygulandim heyecanlandim,,,,,,,coook tebrik ederim rabbim tamamina erdirsin ins ins ins,,,,saglikli huzurlu ve hayirli evlat(lar) kucaginiza almak nasip etsin ins ins ins,,,,

:geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
Gözünüz aydın. Rabbim hayırlı evlatlar etsin inşaallah sağlıkla gelir dünyaya. Allah sizin de yardımcınız olsun anneli babalı büyütsün inşaallah.
tebrik ederim :ugeek: .allah anali babali buyutsun. hayirla , saglikla dunyaya gelir insallah :geek: dort gozle bekliyoruz ...
masallah masallah ne guzel haber bu cok sevindim allah anali babali buyutmek nasip eder ins saglikli huzurlu bir yasam nasip eder rabbim ins
:)) bu haberi 2-3 hafta once Ufosslla eindhovenda muhabbet ederken almistim zaten:)

ufossa dedik ama sana diyememistik Geluk. Allah vatanina atasina hayirli evlatlar nasip etsin.

tebrikler...

Leonardo
hayirli ugurlu olsun ' gozunuz aydin olsun ALLAHCC anali babali buyutsun ALLAHCC agzinizin tadini bozmasin ALLAHCC vatana millete anasina babasina ailesine akrabalarina dogasina cevresine hayirli evlatlar kardesler dostlar arkadaslar eylesin... ALLAHCC imandan ayirmasin ALLAHCC gonlunuze gore bir cocuk versin.. ALLAHCC Bu siteyi bize sunmakta en kucuk katkisi bulunan tum gardaslarimizin da dualarini kabul etsin ve cocuklarinin hayrini gostertsin ve huzurlu mutlu ve bahtiyar etsin ... ALLAHCC memleket hasreti cektirmesin ... :) saglikli bir hayat diliyorum cumlemize
Hayırlı olsun Allah anali babali büyütsün çok sevindim Darisi basımıza:)
Geluk ve ufoss Rabbim yavrunuza ve size hayırlı uzun ömürler versin inşAllah.Cok sevindim.Rabbim mutlulugunuzu bebişinizle beraber herdaim eylesin inşAllah :geek:

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Bebeginiz ile saglıklı,mutlu yaşamlar diliyorum.

Selam ve Dua ile.
Ablacim hayirli bereketli olsun yavrunuz.

Bol Pampersli geceler dilerim.

ZuhahAHA :)

Abla vallahi cok zor ya.Benim basimda 2 tane brden var hemde.

Allah bir ses vermis inan sahadet getirip sicriom yataktan geceleri.

10 gunde delirdim Annelere sabir :) :)
ay ne guzel bir haber.cok sevindim.kusura bakmayin yeni olkudum yaziyi .biliyosunuz sik girmiyorum.dunyanin en guzel duygularindan bir tanesidir.benimde bir bebegim var bunu paylasm,adim sitede ama o kadar tatlilarki hayatin tadi ve anlami olup cikiyorlar.basarilar
benim kizim buyudu 3 yasina girdi okula basladi ben hala cocugumdan ayriyim.... Bu nasil istirt yaaa
umarim en kisa zamanda cocuguna kavusursun arkdsm yilbasi gelmeden ins ins ins...
Gozunuz Aydin.Darisi basimiza :)
gozunuz aydın.tebrık ederım.. allah analı babalı buyutsun
gulnur55 yazdı:

AMIN :geek: :geek: :geek:
Geluk+Ufos+BEBİŞ= İnsanlara faydalı 3 insan..

"Sizin en hayırlınız insanlara en çok yardımı dokunandır"ve "Evlenip çoğalınız ben kıyamet günü Ümmetimin çokluğuyla iftahar edeceğim." Buyuran Allah resülüne layık ümmet olması duasıyla..
cartel yazdı:
benim kizim buyudu 3 yasina girdi okula basladi ben hala cocugumdan ayriyim.... Bu nasil istirt yaaa

Allahim, senide yavruna ve sevdigine en kisa zamanda kavusturur insallah..! Dua etmekten baska bisey gelmiyor elimizden :(

gulnur55 yazdı:

Amin arkadasim mujdeli haberlerinizi bekliyoruz..!

Herkese cook tesekkurler arkadaslar, Tum bu guzel dualarinizin icinde sizlerde birlikte..!

Kolay gele
darisibasimiza derken biri beni mi andi :P :))
Allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin canim
Rabbim en kisa zamanda seni yavruna kavustursun. :geek: :geek: :geek:
ALLAH CC tamamını erdirsin bebişiniz dünyaya gözünü açıp kapayıncaya kadar amel defteri hep hayırlarla dolup taşsın rabbim sizdende razı ve yardımcınız olsun İNŞALLAH
Rabbim bebeginizi kucaginiza almak nasip etsin saglikli bir sekilde insallah.

Ne kadar heyecanli bir durum.

Benimde 2,5 yasinda bir kizim var.

Mirasci ha : ))
simdiden gozunuz aydin.ALLAH (cc) saglik afiyet ve dolu dolu iman nasip etsin insallah.peygamber efendimiz (sav) dunyaya gozlerini actiginda ebeler kulak vermis bu ne diyor diye oda soyle buyurmus ummetim ummetim diyerek gozlerini dunyaya acti iki cihan gunesi.insallah rabbim peygamber efendimizin (sav) ummetim dediklerinden eyler yavrunuzu.
tebrik ederim geluk ve ufos, ben epey gecikmişim,mesajı yeni gördüm daha. allah hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasib etsin, darısı da tüm isteyenlerin başına. allah, eşinden yavrusundan ayrı olanları da kavuştursun.
gözün aydın çok sevindim.inşallah Rabbim herkeze nasıp eder.bende vize bekliyorum 3 hafta oldu.bende sizden dua bekliyorum.

inşallah tez zamanda kavuşurum eşime.onu çok seviyorum.dualarım sizinle.doeii
allah analı babalı buyutsun ilk cocuk heyacnı coktur bu heyecanı rabbım saglıkla yaşatsın
bende mesaji yeni gordum ALLAH anali babali buyutmeyi nasip etsin.

saglikli hayirli uzun omurler dilerim.aminnn

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol