Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

6 ayın sonunda geldı vize

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 3.204 görüntülenme
slm ark oncelıkle burdakı bulunan butun arkadaslara tesekkur ederım yardımcı oldugunuz ıcın her konuda evet 6 ay beklememe ragmen bugun olumlu cvp geldı herkezten allah razı olsun darısı ıns butun bekleyen arkadaslara herkezın ıcın en hayırlısı olsun
hayırlı olsun kardeşim gozun aydın darısı bızlere olsun inşallah yenı hayatında esınle sana mutluluklar dılerım ınsallah cok mutlu ve bereketlı bı hayatınız olur yolun acık sansın bol olsun
polat66 yazdı:
slm ark oncelıkle burdakı bulunan butun arkadaslara tesekkur ederım yardımcı oldugunuz ıcın her konuda evet 6 ay beklememe ragmen bugun olumlu cvp geldı herkezten allah razı olsun darısı ıns butun bekleyen arkadaslara herkezın ıcın en hayırlısı olsun

Hayirli ugurlu olsun Allah yeni yasaminda saglik ve huzur versin.
hayırlı olsun arkadasım ;)
butun yorumlarınız ve destegınız ıcın cok sagolun ark ıns bu haberı bekleyenlerın hepısıne nasıp etsın
Hayirli ugurlu olsun. 6 ay sabretmissin, bravo!
cok cok cok tebrik ederim arkdsm gozunuzaydin inanki senin adina cok sevindim cunku cok beklemistin,,,rabbim sagsalim kavusmayida nasip etsin esine yuvana ve yeni hayatina ins ins ins,,,
Vizen ve Hollanda'da yeni yasamın hayırlı olsun arkadasım,

Allah mutlugunu ve basarılarını daim kılsın inş inş inş.
gözünaydın hemşerim hayırlı uğurlu olsun inşallah hakkınızda... allah yardımcın olsun yeni hayatında...
hayırlı uğurlu olsun kardeşim sizin adınıza çok sewindim çünkü çok beklediniz benim gibi Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.
gozun aydin kardes.darisi vize bekleyenlerin basina.rabbim butun arkadaslarin yardimcisi olsun.

bol sanslar
herkezden allah razı olsun evet 6 bekletım kızsamda beklemekten baska bırsey gelmıyor elımızden mahkemeye versem bıle vıze cıktı lanet olsun dedım cunku ark ne kadar ınatlasırsanız ısınızı okadar cok uzatıyorlar hepsnn allah belasını versın ıns butun bekleyenlerın haberlerını burdan okuruz

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol