SLM ARKADAŞLAR SON GÜNLERDE ÇOK SORMAYA BAŞLADIM GALİBA AMA MERAKIMIZI GİDERMEK VE İŞİMİZE YARAYABİLECEK BİLGİLERİ SORMADAN EDİNEMEYİZ DEMİ AMA :) NEYSE KONUYA GİREYİM EŞİM ŞUAN 6 AYLIK CONTRAKT ALDI BUNLA BERABERİNDE BAŞVURUMUZ GERÇEKLEŞEMEZMİ YANİ SONUÇTA ÇALIŞTIĞI İŞ YERİ 1 YILLIK VERECEK BUNU GARANTİ EDEREKTEN BAŞVURU YAPSAK YADA İŞ VEREN YAZILI BİR BELGEYLE KANITLASA 1 YILLIK VERECEĞİNİ OLURMU ACABA BİLGİNİZ VARSA BENİMLE PAYLAŞIRMISINIZ TŞK EDERİM HERKESE BOL ŞANS :ugeek:
Uyari= Lutfen yazilarinizda kucuk harf kullaniniz. Vurgulamak isdediginiz yerde buyuk harf kullanin.
Buyuk harf forum kurallarinca bagirmak anlamina gelir
6 AYLIK CONTRAKT YETERSİZMİ
slm arkadas bir seyde ben soyleye bilirmiyim neden 6aylik contratla isini zorlastiriyorsun size 18 aylik versinler ve isiniz bittikten sonrada fes edin yani anlasmali yapin sonra da normal contraktta donun bukadar sikintiya giriyorsunuz 1yillik contrakta bile sorun cikartiyorlar cogu zaman neyse ben size fikrimi soyledim
ÖYLE BİR ŞANSIMIZ VARMI BİLMİYORUM İŞ VERENLE ANLAŞMAMIZ GEREKECEK DEMİ BU DURUMDA 18 AYLIK CONTRAKT VER SONRADA FES EDERİZ DİYE MAKSAT İŞLEMLERİ BAŞLATMAK DEMİ VERMİŞ OLDUĞUN BİLGİ ANINDA ULAŞACAKTIR EŞİME ÇOK SAOL KARDEŞ
Uyari= Lutfen yazilarinizda kucuk harf kullaniniz. Vurgulamak isdediginiz yerde buyuk harf kullanin.
arkadasim 18aylik contraktla fast gibi yani onu bahane edemezler vizeyi vermemek icin yada isyeri isterse yapar ama guvensizlik varsa eger birde yanisira cikis kagidinida hazirlatsin onuda imzalar ve isiniz bitenekadar isverenin elinde dursun isiniz bittiginde onu devreye sokar ve yeni bir anlasma yaparsiniz amac sizin isiniz gorulsun aslinda patronunuz isterse olur hatta fast contrakt bile verebilir onun insafina kalmis.ben sunu cok iyi biliyorumki nl de onlarin isteyeceklerinden fazlasini vereceksin ki olurmu olmazmi diye dusunmeyeceksin tek seferde yapabiliyorsan yapip bitireceksin
vermiş olduğun bilgi için çok saol arkadaşım ama eşimle gorüştüm buyuk özel bir şirket olduğu için yapmazlar dedi gözünü seveyim türkiyenin be bastır parayı gör işini bu kadar :D
yaa arkadasim bastir parayi gor isini peki parasi olmayan ne yapsin tr de biraz dusunursen biz turler neden oldugumuz yerde sayiyoruz neden buralara gelme ihdiyaci duyuyoruz hic kendi kendine dusundunmu kim ister burda yasamayi omrunde omur gidiyor kendini buralara alistirmak icin ve gelene kadar herseyini saglama alana kadar bu sitede goruyorsun insanlar kafayi yiyecek bunlar burdakiler ya daha nece insanlar bu sorunlari yasiyor bilen varmi sanirim yok neyse arkadasim bunlar dogrusunu yapiyorlar bence ben taktir ediyorum bunlari o konuda rusvet yok
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol