uzun bır beklemenın ardından 01 subatta yapmıs oldugumuz mvv basvurusuna olumlu cevap geldı.
vıze basvurusu yapan arkadaslara sınava hazırlanan arkadaslara rabbım yardımcı olsun.
bol sanslar
68 gun sonunda mvv olumlu geldı arkadaslar
Tebrikler arkadasım hayırlı olsun, darısı bana ve tüm vize bekleyenlere inşallahhh :geek: :geek: :geek:
tebrikler.. yeni hayatında mutluluklar ;-)
uzun bır beklemenın ardından 01 subatta yapmıs oldugumuz mvv basvurusuna olumlu cevap geldı.
vıze basvurusu yapan arkadaslara sınava hazırlanan arkadaslara rabbım yardımcı olsun.
bol sanslar
Hayırlı ugurlu olsun allah utandırmasın darısı bekleyenlerin basına diyelim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
arkadasim, hayirli ugurlu olsun,, umarim en yakin zamanda esine ve sevdiklerine kavusursun:)
rabbim herkese yardimci olsun,, biraz sabretmek iyidir.. allah herkesten razi olsun...
rabbim herkese yardimci olsun,, biraz sabretmek iyidir.. allah herkesten razi olsun...
Hayirli olsun .. Hersey gonlunce olsun .. Tebrikler !
hayırlı uğurlu olsun kardeşim darısı hepimizin başına inşaallah.
Hayırlı olsun arkadasım. Tebrikler
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım
cok sevindim yavuz inan cok mutlu oldum , yeni hayatinda bütün güzellikler senin olsun , amin kardesim umarim darısı başımıza
cok sevindim yaaa.
Butun bu stresi suan bende yasiyorum, yarin allah izin verirse gonderiyorum butun evraklari.
Insallah bende snein gibi mujdeli haberi veririm burda. Cok sevindim gercekten. nasil bir yuk kalkmistir omuzlarindan.
Rabbim herkese nasip etsin insallah.
Butun bu stresi suan bende yasiyorum, yarin allah izin verirse gonderiyorum butun evraklari.
Insallah bende snein gibi mujdeli haberi veririm burda. Cok sevindim gercekten. nasil bir yuk kalkmistir omuzlarindan.
Rabbim herkese nasip etsin insallah.
çok sevindim hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın.
hayirli ugurlu olsun arkadasim cok sevindim sizin adiniza
hayirli ugurlu olsun arkadasim.insallah dedigin gibi herkesinkide cikar ve esine kavusur
hayırlı olsun kardes ıns bızımkıde cıkar bır an once bızımkıde 5 aya gırecek beklıyoruz ıns hayatında mutlu olursun
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol