Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

68 Günlük Beklemenin Ardından Vize Onaylandı :D:D:D

Yorum için giriş yap 17 mesaj · 7.228 görüntülenme
SElamın aleyküm arkadaslar, 68 günlük beklemenin ardından bugun daha yeni çok şükür hollandada ind tarafından vizemiz onaylanmışşşş Çokk Şükürrrrrrrrrrrr. Bundan sonra Ankaraya gitmek kaldııı, arkadaşlar ne diyecegimi bilmiyorum Allah vize bekliyenlere sabır versin, En kısa zamanda onlarında vizeside çıkar umarım dualarım onlarla.....
Celasun yazdı:
SElamın aleyküm arkadaslar, 68 günlük beklemenin ardından bugun daha yeni çok şükür hollandada ind tarafından vizemiz onaylanmışşşş Çokk Şükürrrrrrrrrrrr. Bundan sonra Ankaraya gitmek kaldııı, arkadaşlar ne diyecegimi bilmiyorum Allah vize bekliyenlere sabır versin, En kısa zamanda onlarında vizeside çıkar umarım dualarım onlarla.....

Hayirli ugurlu olsun Allah yeni yasaminda saglik ve huzur versin.
hayirli olsun vizen arkadasim.darisi bekleyenlerin basina.yeni yasaminda basarilar.
:ugeek: :ugeek: :ugeek:
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim darısı bizlerin başına
Hayırlı uğurlu olsun kardeş ,bu habere çok sevindim,

Allah yolunu açık etsin inşallah :ugeek:

biz vize bekleyenleride tez zamanda sevindirsin inşallah.
A.s

Gozun aydın Celasun.Rabbim bekleyenlere sabır versın ınsAllah.

Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Selam ve Dua ile.
Alklah hepinizden razı olsun iyi kötü güzel zamanlar geçirdik sıkıntıları atlattık artık bundan sonra ki arkadaşlara destek olmalıyız Allah onlarında yardımıcısı olsun inşallah...
hatice25 yazdı:

Darisi senin basina Kardesim .

Sana soz , Vizem cikti mesajini goreyim , Evdeki kadin kesmine Yasin okutcam .

5 Tavuk kestirtcem sukur adina, mahallenin cocuklarina hayir yaptircam .

50 Fakiri corabindan sapkasina giyindircem .

Manisanin huzur evine senin icin 1 Tepsi baklava yollatcam .

Manisa timarhanesine (akli dengesi yetersiz kardeslerime) 100 porsiyon kebap yollucam .

Hepsinin masrafinida ben verecegim .

Sozunu tutmayan Tayfun 2 cocugunun yarinini gormesin, bu kadarda emin ol .

Fakir kardesin , Tayfun Nasuhoglu .
nevilen yazdı:

Darisi senin basina Kardesim .

Sana soz , Vizem cikti mesajini goreyim , Evdeki kadin kesmine Yasin okutcam .

5 Tavuk kestirtcem sukur adina, mahallenin cocuklarina hayir yaptircam .

50 Fakiri corabindan sapkasina giyindircem .

Manisanin huzur evine senin icin 1 Tepsi baklava yollatcam .

Manisa timarhanesine (akli dengesi yetersiz kardeslerime) 100 porsiyon kebap yollucam .

Hepsinin masrafinida ben verecegim .

Sozunu tutmayan Tayfun 2 cocugunun yarinini gormesin, bu kadarda emin ol .

Fakir kardesin , Tayfun Nasuhoglu .

Kardeşim ne diyeceğimi bilemedim beni çok duygulandırdınız Rabbim iki cihanda da güldürsün sizi evlatlarınıza evinize ocağınıza bağışlasın. Rabbim benim için dilediğiniz güzelliğin bin katını size versin sizi evlatraınızdan eşinizden bir ömür boyu güldürsün inşaallah. şu an öyle duygulandım ki kardeşim inanın ne yazıcağımı bilmiyorum ama beni şu mübarek günlerde böylesine mutlu ettiniz Rabbim sizi bir ömür boyu mutlu etsin dert gam yüzü göstermesin inşaallah.
Hatice kardeş inşallah en yakın zamanda seninde vizen çıkar ne diyeceğimi bende bilemedim ama allahın izniyle artık alacaksın ben eminim buna Allah herşeyi kalbine göre versin..
sağol kardeşim inşaallah
Celasun yazdı:

aleykum selam.gozun aydin arkadasim insallah sag saglim esine kavusursun.ALLAH (CC) simdiden bir omur boyu helal kazanc huzur ve mutluluk versin
Sağolasınız arkadaşlar, Allah vize bekleyenlere sabır ve olumlu sonuçlar nasip eder inşallah
a.s kardesım. Hayırlı o0lsun, darısı bizlerin basına inş. benden 1 hafta once basvurmusun, ben de bu hafta ıcınde bekllıyorm ıns. hayırlı olsun tekrardan
inşallah kardeşim seninkiside bu günlerde olumlu haberler çıkar sıkma canını allah sevdiklerimize kavuştursun bizleri inşallah
Celasun yazdı:
inşallah kardeşim seninkiside bu günlerde olumlu haberler çıkar sıkma canını allah sevdiklerimize kavuştursun bizleri inşallah

kardeş vize ücretini 830 euro mu ödediniz?

dün bir arkadaş 60 euroya düştü dedi ama IND nin sayfasında hala 830 euro duruyor..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol